Videonun başlarında izlediyse nasıl 3 sıra götürdüğünü görebilirsin. Normalde makinanın iş genişliği 125cm fakat arkadaş taktığı parçalarla 180 - 190cm e kadar açıyor.Nasıl götürüyor 3 sıra 2 sıralı değil mi makina
Videonun başlarında izlediyse nasıl 3 sıra götürdüğünü görebilirsin. Normalde makinanın iş genişliği 125cm fakat arkadaş taktığı parçalarla 180 - 190cm e kadar açıyor.Nasıl götürüyor 3 sıra 2 sıralı değil mi makina
Ne gibi bir parça ben göremedim kusura bakmayın sonlara doğru sira arasi daralmis ondan olabilir ama ben göremedim tabiki yapılabilir ama buda tt 65 in işi olmazVideonun başlarında izlediyse nasıl 3 sıra götürdüğünü görebilirsin. Normalde makinanın iş genişliği 125cm fakat arkadaş taktığı parçalarla 180 - 190cm e kadar açıyor.
[video=youtube;l1OUokVd-iI]https://www.youtube.com/watch?v=l1OUokVd-iI[/video]Videonun başlarında izlediyse nasıl 3 sıra götürdüğünü görebilirsin. Normalde makinanın iş genişliği 125cm fakat arkadaş taktığı parçalarla 180 - 190cm e kadar açıyor.