güzel traktör tek olumsuz yön yakıt deposu arkada olması
Benim 70 te avrupa ama kardeş senin ki yerli biliyom ben nh yazanlarda gri gövdeler avrupa olması lazım
66 hilo var demedimki adamlar hilo kullanırken bize levyeli leri göndermişler dedim
Orası biraz karışık. Ben bizim motoru ithal gelip kabini TTF de takılıyor diye biliyorum motoru IVECO.Gri gövdeler de aynı şekilde
Orası biraz karışık; 1999 model 70-66 kullandık. Motor bloğu IVECO olabilir, hatta bir kısmında şanzıman da New holland simgesi bir kısmında da TTF simgesi vardır. Yİne aynı yıllarda IVECO bloklu traktörlerde DOKTAŞ kullanışmıştır. Kısaca toplama; IVECO blok var diye Avrupa yapımı demek çok saçma. Geçen gün bir TT50 ikiye bölündü, şanzuman ve aktarma oragnalarında IVECO yazıyor; bu yazı, TT yi Avrupalı mı yapıyor peki ? Resmi de yükleyeyim hemen.
E 37 yazan fotodaki blok tt50 değil de tt 65 in olmalı rakamlardaki kod yanlış değilse 25c yazan kısım hp nin kodudur şöyle ki 25a tt50 ,25b tt55,25c tt65,25d tt75 kodudur
Orası biraz karışık; 1999 model 70-66 kullandık. Motor bloğu IVECO olabilir, hatta bir kısmında şanzıman da New holland simgesi bir kısmında da TTF simgesi vardır. Yİne aynı yıllarda IVECO bloklu traktörlerde DOKTAŞ kullanışmıştır. Kısaca toplama; IVECO blok var diye Avrupa yapımı demek çok saçma. Geçen gün bir TT50 ikiye bölündü, şanzuman ve aktarma oragnalarında IVECO yazıyor; bu yazı, TT yi Avrupalı mı yapıyor peki ? Resmi de yükleyeyim hemen.