Fıat lisanslı;Tümosan,İveco,TTFabrikası üretimi motorlardan hangisi iyidir.

Ynt: Fıat lisanslı;Tümosan,İveco,TTFabrikası üretimi motorlardan hangisi iyidir.

motoru iise sıkıntı yok daha fazla düşünmeye araltırmayada gerek yok temiz bi tane 2. el buldum mu kaparım jx75c yi :D

Ynt: Fıat lisanslı;Tümosan,İveco,TTFabrikası üretimi motorlardan hangisi iyidir.

Yakış ve çekiş olarak iveco derim italyan aygiri gece 2 3 ton yukle egzozdan alev puskurtuyor bi karış :)

88model 65-46 tumosan motor vardı fena değildi mf 265 lere kök döktürüyordu, iveco 70-66 kullandım o daha iyi bayılma az rampalarda bastırma yok ... 2012 td75d kullandım iveco oda 70-66 ayariydi 2014 td 75d aldık blue master motor en iyisi o bence iveco dan daha az bayılıyor az yakiyor ve gazdan çekip tekrar gaz verince daha iyi toparlanıyor.. bnim gozlemlerim

Resimler ve ekler

• IMAG3434.jpg
    IMAG3434.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 142
  • IMAG3434.jpg
    IMAG3434.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 137

güle güle kullan arkadasım ben case jx75 c almayı düşünüyorum cok araştırdım şikayeti olan yok yakıt cekiş konfor insallah temiz bişi denk gelir