FERRUH USTAM ve ben 4lü 22 li pulluğu denerken

Ynt: FERRUH USTAM ve ben 4lü 22 li pulluğu denerken

kral59 link=topic=5533.msg58875#msg58875 date=1216747684' Alıntı:
tamam artık yeter bu kadarda alıngan olmayın her syazdığıma kötü bi karşılık veriyosunuz.... enayilik falan hikaye... herkes parasını vermiş almış kardeşim kime neyse ne enayilik filan olsun olur böyle şeyler... fendt traktörlere sözüm yok iyi traktör ama birkez daha söyliyeceğim onun ayarında birçok traktör var..... bu tartışmaya bi sonverelim ve sizde enayilik kompleksinizden kurtulun artık alanlar almış olan olmuş artık......

elbette vardır onun ayarındaki tarktörlerin hangi ayarlarla ve donanımlarla olduğunu yazabilirsen sonuçta hepimiz birşeyler yazıyoruz bunlardan birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz

insomnia link=topic=5533.msg58878#msg58878 date=1216747982' Alıntı:
elbette vardır onun ayarındaki tarktörlerin hangi ayarlarla ve donanımlarla olduğunu yazabilirsen sonuçta hepimiz birşeyler yazıyoruz bunlardan birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz
erkan kardeşim konu kapanmıştır...her kez kendine göre doğru bildiği yolda devam ediyor...ama,' doğru birdir . yanlış sonsuzdur' önemli olan bu sözün anlamını öğrenmektir...

atilla link=topic=5533.msg58883#msg58883 date=1216748650' Alıntı:
erkan kardeşim konu kapanmıştır...her kez kendine göre doğru bildiği yolda devam ediyor...ama,' doğru birdir . yanlış sonsuzdur' önemli olan bu sözün anlamını öğrenmektir...

doğru birdir yanlış sonsuzdur teşekkürler atilla abi