FENDT YORUMSUZZ....

Ynt: FENDT YORUMSUZZ....

Bazıları bu hayatta herşeye sahip olabiliyormuş ama birtürlü adam olamıyormuş. Bu örnek de onlardan birisi.

Bizdede 135liik var gidip ilan açmıyoruz dimi.. üstelik bu fendtın giremediği yere 135lik tıkır tıkır gider.. görgüsüzlükten başka bişey değil.

satıcının diğer ilanları na baktığımızda galerici olduğu anlaşılıyor.

şimdi bunu arayıp traktöre 850 000 teklif edeceksin.şoför koltuğunda masaj sistemi var mı?gece görüş sistemi var mı gibi abuk subuk şeyler sorup olmayan özelliği bulunca da cayacaksın.

Tamam adam biraz abartmış. Ben trakkulüpte bu ilanın bezerlerini çok gördüm. Herkese hayırlı olsun deniyor. Ama trakkulupte konu Fendt olunca herkes biraz geriliyor. Geçen sene bu fendt benim diyen bir arkadaş vardı. Yalan söylediği anlaşılmıştı. Üçüncü sayfada konu kilitlenmişti. grin-*-s

bu adamı tanıyorum. 74.80i alırken aracı olmuştu. kendisinin ankara iskitlerde traktör galerisi var 2. el. Bala ' lı kendisi de. orda çiftçilik yapmakta. Allah malında hayırlısını versin, aklında... :)

Hayır, sahibinden.com da yawşak ilanı şikayet ettim, kaldırmıyorlar....

Ben şu alınır diye ilan wereyim diyorum werdirmiyorlar....