fendt vs john deere

Ynt: fendt vs john deere

İşte bu da benim karşılaştırmam. :)

3blm44ct3.jpg

3blm9ag5.jpg

3blm12rh4.jpg

güzel resimler
mustafa senin resimde en güzel JD 8530 duruyor
son resimde çiftliği dağıtmışsın
biçeri römorklara bindirmişsin :D

POYRAZLI SALİH link=topic=6351.msg69426#msg69426 date=1219921009' Alıntı:
güzel resimler
mustafa senin resimde en güzel JD 8530 duruyor
son resimde çiftliği dağıtmışsın
biçeri römorklara bindirmişsin :D

Bakma sen ona, para çok olunca önemli değil :) Etrafta yer kaplıyorlar, en güzel ittiriyorum bir köşeye kepçeyle... ;D 8530 harbiden çok baba bir motor oyunda. 7 römorku çekerken bayır falan dinlemiyor, sadece biraz fazla hopluyor... :)

Arkadaşlar için Fendt için bir şey diyemeyeceğim ancak John Deere'da birçok markada bulunmayan bir çok aksesuar mevcut hatta Türkiye'de de bayilerinden hepsi temin edilebiliyor.
Yukarıda bahsi geçenlerden örneğin Türkiye'de satılmakta olan 6030-7030 Premium serileri için elektrikli kabin içerisinden ayarlanabilir ve ısıtmalı aynalar bunlardan yalnızca biri. Lambalara gelince çok çeşitli seçenekler yine yurtdışı sitelerinde görülebileceği gibi mevcut ve yine bunlarda Türkiye'de satılmakta.... Xenon iş lambaları ve hatta LED lambalar bile var. Alta bir arka Xenon resmi ekledim.

sparhawk link=topic=6351.msg69442#msg69442 date=1219927973' Alıntı:
Arkadaşlar için Fendt için bir şey diyemeyeceğim ancak John Deere'da birçok markada bulunmayan bir çok aksesuar mevcut hatta Türkiye'de de bayilerinden hepsi temin edilebiliyor.
Yukarıda bahsi geçenlerden örneğin Türkiye'de satılmakta olan 6030-7030 Premium serileri için elektrikli kabin içerisinden ayarlanabilir ve ısıtmalı aynalar bunlardan yalnızca biri. Lambalara gelince çok çeşitli seçenekler yine yurtdışı sitelerinde görülebileceği gibi mevcut ve yine bunlarda Türkiye'de satılmakta.... Xenon iş lambaları ve hatta LED lambalar bile var. Alta bir arka Xenon resmi ekledim.

makinayı modifiye edebilmek için güzel bir ayrıntı ben olsam xenon ve tavanlarda tam sıralı angel eyes kullanrdım şase içinde mor ışık fenada olmazdı kabin için ise fren pedalı yanında kırmızı lambayı unutmamak gerekir

bilgi için teşekkürler

Arkadaşlar traktörleri kıyaslarken şunu unutmayın. Opsiyon denen bir olay var. Bazı traktörler de de çok fazla özellik var ama bunlar opsiyon olarak sunuluyor. Ya da bir diğer tabirle paran kadar donatıyorsun motoru. Örneğin Jd fabrikasındayken oradaki elemanların bana söylediği şey şuydu: Jd lerde standard traktörün üzerinde 360 çeşit opsiyon var. Yani sen yeter ki parayı göster. Otomatik klimadan merdiven altı aydınlatmalarına, SCV valflere kadar. Tahmin ediyorum bir çok traktörde de birçok opsiyon vardır. Bu noktayı göz ardı etmeyelim.

diomedes link=topic=6351.msg69922#msg69922 date=1220036313' Alıntı:
Arkadaşlar traktörleri kıyaslarken şunu unutmayın. Opsiyon denen bir olay var. Bazı traktörler de de çok fazla özellik var ama bunlar opsiyon olarak sunuluyor. Ya da bir diğer tabirle paran kadar donatıyorsun motoru. Örneğin Jd fabrikasındayken oradaki elemanların bana söylediği şey şuydu: Jd lerde standard traktörün üzerinde 360 çeşit opsiyon var. Yani sen yeter ki parayı göster. Otomatik klimadan merdiven altı aydınlatmalarına, SCV valflere kadar. Tahmin ediyorum bir çok traktörde de birçok opsiyon vardır. Bu noktayı göz ardı etmeyelim.

ben şahsen bir makinayı kıyaslama yaparken daha çok makinanın yaptığı işe endeksli kullandığı teknolojiyi herzaman tartışırım aydınlatma vs bunlar arka planda kalır iş estetiğe gelincede FENDT 900 serisindeki tasarıma özelliklede FENDT 936 VARIO BLACK BEAUTY bunun üzerinde bir tasarıma ve estetiği yakalamış bir marka görmedim

Güzel paylaşım emeklerinize sağlık. Dehşet fotolar.