FENDT,HEPSİ FENDT

Ynt: FENDT,HEPSİ FENDT

KoCa YöRüK link=topic=6111.msg65534#msg65534 date=1218628620' Alıntı:
ewet ya....fendt hiç rahat deil ya ufack kabini war.....t7030 cok manyak 936 dan bile rahat dr ve cok cekiodur......YANIGLI NE SACMALION SN fendtten raha t motor görmedm ben senn 7030a 1.000ceker............adamı cileden cıkarma
Arkadaşlar bazı kavramlar görecelidir Birbirimizi kırmaya gerek yok

Akgül biraz sakin ol, herkesin fikridir. Böyle çileden çıkarma falan olmaz, seven sever sevmeyen sevmez. Herkesin fikrine saygı duymak lazım.

Akgül bencede herkez istediğini yazabilir seni çok iyi anlıyorum iki kelimeyle kestirip atmak hoş değil ama .....

Akgül bencede arada abartıyorsun. Herkesin fikri kendinedir. Herkes senin düşündüğünü düşünmeye bilir. O yüzden biraz sakin olmanda faydar var. Bu aralar bu tür konularda karşındaki kişilere biraz agresif davranıyorsun.

yanigli link=topic=6111.msg65447#msg65447 date=1218578632' Alıntı:
Paylasım icin saol fendt fendt diyonuzda 165 begir olan vario geldi dari zamnı yanıma bende t7030 war adam fendt işte boyle iste soyle diyor adama dedim sen benimkine bin ben seninkine bineyim bi daha cizinin sonu kadar gittim bi gitmendim biraktim cok karisik lcd ekran var ordan yonetiyon rahat iş yapamıyon

adam geldi kardesim dedi seninki daha rahat dedi we kabin genis yanlız dedi biraz daha fazla yakıyo sizinkinler dedi

Bana gore zaten bu motoru giderini karsilamiyorsam almam biraz fazla yaksın hiç onemli degil yeterki rahat calisayim

sevgili kardeşim;
nerelisin bilemem ama 165 lik fendtin serisi nedir?nerede bir araya geldiniz?yeri bi söylesen iyi olur.
kullanıcıya gerek yok bu kimin traktörü diye sormuyorum.serisi ne ?bölgeniz neresi?

önder çifçi link=topic=6111.msg65940#msg65940 date=1218741129' Alıntı:
sevgili kardeşim;
nerelisin bilemem ama 165 lik fendtin serisi nedir?nerede bir araya geldiniz?yeri bi söylesen iyi olur.
kullanıcıya gerek yok bu kimin traktörü diye sormuyorum.serisi ne ?bölgeniz neresi?
ben hiç 165 lik fendt görmedim. tarla günündeki 716 hariç

yanigli link=topic=6111.msg65447#msg65447 date=1218578632' Alıntı:
Paylasım icin saol fendt fendt diyonuzda 165 begir olan vario geldi dari zamnı yanıma bende t7030 war adam fendt işte boyle iste soyle diyor adama dedim sen benimkine bin ben seninkine bineyim bi daha cizinin sonu kadar gittim bi gitmendim biraktim cok karisik lcd ekran var ordan yonetiyon rahat iş yapamıyon

adam geldi kardesim dedi seninki daha rahat dedi we kabin genis yanlız dedi biraz daha fazla yakıyo sizinkinler dedi

Bana gore zaten bu motoru giderini karsilamiyorsam almam biraz fazla yaksın hiç onemli degil yeterki rahat calisayim
Lcd ekrandamı yönetiosun herşeyi ?? Tamam hidrolik ayarlarını tempomat ayarlarını ve diğer ayalarları lcd ekrandan yapıoyosun ama bir kere kndine göre ayarladığın zaman bida ayarlamaya gerek duyulmuo tarladayken lcd ekrana bakmayada gerek yok zaten bakarsan bi anlık yakıt tüketimine yada hektarmetresine onlarda iş sonu bakılır diye düşünüyorum...