Fendt 412 Vario Kaza

Ynt: Fendt 412 Vario Kaza

ortaam link=topic=45696.msg431113#msg431113 date=1312481043' Alıntı:
Kardeşim yukarıda kimin kime hakaret ettiği belli zaten sen merak etme ben seninle zaten adam akıllı konuşuyorum anlaşamadık diye küfür etmen gerekmez.Lan lı filan konusursan sende alırsın cevabını.Gelelim sana kardeşim seninle haksız oldugun için tartıştık yine olsa yine tartışırız özür diledin bende unuttum hatırlatma istersen.Burdan uyarı mahiyetli konuşmana gerek yok yani.
haklısın!!

Anıl Tiraki link=topic=45696.msg430685#msg430685 date=1312321032' Alıntı:
Neden Fendt Türkiye şartlarına uygun değil???...Yazarsanız sevinirim...Ona göre bir cevap yazayım... :)Geçmiş olsun...
kardeşin nedenimi yok bir sürü söylesene TÜRKİYEDE kaç tane bayisi var kaçtane servisi var. ben yozgatlıyım yozgatta fendin değil servisi ismi bile yok. TÜRK insanı abartmayı vede kabartmayı çok seviyorlar. fendt çok güçlü çok sağlam kullandınmıki bunu diyorsun kardeşim. KİM NE DERSE DESİN TÜRKİYENİN TRAKTÖRÜ NEW HOLLAND ONDAN SONRA MASSEY FERGUSON... uyrra*-*- ok-*-s

Anıl Tiraki link=topic=45696.msg431015#msg431015 date=1312467436' Alıntı:
Ya şurada saçma sapan şeyler yazıp insanın kafasını bozma...Ne gerikafalı bir insansın sen...Sana 480 inle mutluluklar...Senin bu kafayla g..ün daha çok terler...Benim konularıma bir daha yorum yapma çok pis bozuşuruz yeter bu kadar tatsızlık yarattığın...O lafıda aynen sana iletiyorum...Dua et sana iletiyorum... ok-*-s
Bilader yazdıklarına okudukca nasıl bi insan olduğun gün yüzüne çıkıyor. insanlaraı aşşağalar gibi laf konuşuyorsun arkadaş sana ŞAKŞAKÇILIK yapma demiş ayıb ettiğini düşünüyordum ama harbiden ŞAKŞAKÇILIK yapıyorsun.

SmhGwz link=topic=45696.msg430543#msg430543 date=1312295758' Alıntı:
şimdi nasıl çarpmış neresine çarpmış ona göre değişir..
biz doğanla kafa kaaya çarpıştık şehir içinde ön radyatör ve sol jant patladı bide ön cama kafa attık..
aynı yerde jetta çarpişti motor kopmuş karşıya geçmiş direksiyonun aldtında kalmış aga zor çıkarmışlar ;)
belli olmaz kazada değişik şeyler olabiliryor..

ramazanpullu link=topic=45696.msg430614#msg430614 date=1312309057' Alıntı:
kaza yapan traktör şase li olursa avantajlı kaza yı daha az hasarla atlatabiliyor şase üzerinde değilse kesin biyerlerden kopuyor kaza nın şiddetine göre değişiyor

SmhGwz ve ramazanpullu arkadaşımım yorumlarına katılıyorum. Kaza bu belli olmaz çarpmanın şiddetine, çarpım açısına vb.. birçok değişkene göre değişir.

Çarpma açısı ve şiddeti uygun olduğunda bir araba bir traktörü bile parçalayabilir.

İşte aşağıdaki linkte kanıtı:

Katastrophaler Abbiegeunfall: Auto rast mit 75 km/h in einen Traktor

arkadaşlarım bakın FENDT türkiyenin traktörü değil diyorsunuz neden çünkü pahalı servisi yaygın değil herkes alamıyor.şu gerçektirki fendt in üzerine traktör yoktur herkesin gönlünde bi fendt yatar ama pahalı alamıyoruz.alamadığımız içinde türkiyenin traktörü değil diyoruz kısa yoldan.benim anlatmak istediğim bu herkesin traktörü kendine güzel tabikide.

posoflu link=topic=45696.msg432603#msg432603 date=1312928620' Alıntı:
arkadaşlarım bakın FENDT türkiyenin traktörü değil diyorsunuz neden çünkü pahalı servisi yaygın değil herkes alamıyor.şu gerçektirki fendt in üzerine traktör yoktur herkesin gönlünde bi fendt yatar ama pahalı alamıyoruz.alamadığımız içinde türkiyenin traktörü değil diyoruz kısa yoldan.benim anlatmak istediğim bu herkesin traktörü kendine güzel tabikide.
Pahalı olması iyi olması anlamına mı gelir evet ben türkiye traktörü değil diyorum.Bu da birtek fendt iş yapar diğerleri yapamaz anlamına gelmiyor.O fiyatlara istediğiniz traktör aynı işleri hatta fazlasını yapar.

iyide fend oldugu zaman bugdayı pancarı vs ürünü iyi fiyatamı satıyoruz veya verimmi yükseliyor burda kontur şirketinde 930 variya var ben onları bugday pancar veriminde geciyorum

dolcevita link=topic=45696.msg432607#msg432607 date=1312929063' Alıntı:
iyide fend oldugu zaman bugdayı pancarı vs ürünü iyi fiyatamı satıyoruz veya verimmi yükseliyor burda kontur şirketinde 930 variya var ben onları bugday pancar veriminde geciyorum
makinanın suçu değilki kullanılan yöntem ve tohum önemlidir senin dediğin konuda

posoflu link=topic=45696.msg432608#msg432608 date=1312929179' Alıntı:
makinanın suçu değilki kullanılan yöntem ve tohum önemlidir senin dediğin konuda
O da senin işliyeceğin toprak belli diyor o paraya daha fazlasınıda işlersin diyor alakası yok diyor sen hala fendt diyosun :D

ortaam link=topic=45696.msg432609#msg432609 date=1312929279' Alıntı:
O da senin işliyeceğin toprak belli diyor o paraya daha fazlasınıda işlersin diyor alakası yok diyor sen hala fendt diyosun :D
kardeş şu anda sana diğer markalarla aynı fiyata FENDT verseler diğer markayımı alırsın açıkça söyle :)

atom karınca link=topic=45696.msg432314#msg432314 date=1312896255' Alıntı:
kardeşin nedenimi yok bir sürü söylesene TÜRKİYEDE kaç tane bayisi var kaçtane servisi var. ben yozgatlıyım yozgatta fendin değil servisi ismi bile yok. TÜRK insanı abartmayı vede kabartmayı çok seviyorlar. fendt çok güçlü çok sağlam kullandınmıki bunu diyorsun kardeşim. KİM NE DERSE DESİN TÜRKİYENİN TRAKTÖRÜ NEW HOLLAND ONDAN SONRA MASSEY FERGUSON... uyrra*-*- ok-*-s
Traktör yoksa niye servis olsun ki...?
atom karınca link=topic=45696.msg432316#msg432316 date=1312896933' Alıntı:
Bilader yazdıklarına okudukca nasıl bi insan olduğun gün yüzüne çıkıyor. insanlaraı aşşağalar gibi laf konuşuyorsun arkadaş sana ŞAKŞAKÇILIK yapma demiş ayıb ettiğini düşünüyordum ama harbiden ŞAKŞAKÇILIK yapıyorsun.
Sen beni yeni yeni tanıyorsun ama ben senin nasıl biri olduğunu ve neyin peşinde olduğunu çok iyi biliyorum...Senin traktörün Massey Ferguson ,New holland`ın da servisisin...Senin dünyan da bu ikisinden ibaret...Şakşakçı-lar-da ortadadır...Bana ayıp etmiş dediğin saygı duyulmayacak bir insandır...Onun bu forumda olmaya hakkı yok...Onun tek derdi var...Şakşakçılık yapmak ve ortalığı karıştırmak...Sende aynen bunu yapıyorsun...Ben senin mf fanatiği olduğunu bilmiyor muyum sanki?...Şu at gözlüklerinizi çıkarın artık...Herifler hala 1990` dan kalma ortadan vitesli traktörleri satıyorlar(genel olarak)...Bizde alıyoruz...Hem de öyle böyle fiyatlara da değil...Zamanında da çiftçeker traktörleri getirmeyip sürekli tekçeker traktör sattıkları gibi...Sürekli aynı şeyleri sunuyorlar önümüze...Sen de geçmişsin karşıma neler konuşuyorsun...Ben sadece ' ' param daha fazla olursa fendt alırım ' ' dedim...Siz niye bu kadar delleniyonuz...Sizin düşünceleriniz size aittir...Kimseye kabul ettirmeye çalışmayın... ' ' Param olursa fendt alırım demekle şakşakçı olunuyorsa sende şakşakçıların ağababasısın...Hakaret etmeye çalışacaksanız kesinlikle yorum yapmayın...Konu ile ilgili yorum yapacaksanız teşekkürü borç bilirim... ok-*-s
ortaam link=topic=45696.msg431119#msg431119 date=1312481854' Alıntı:
Bende 17 yaşında bi çocukla daha fazla tartışamam daha haksız oldugunu bile kabul edemeyen.
Tartışma tamam...Sen 1 numarasın kralsın...Öyle ki adını yaşını bile yazamıyorsun...Hadi bakalım ıh-*-s

posoflu link=topic=45696.msg432603#msg432603 date=1312928620' Alıntı:
yanlış düşünme güzel kardeşim fendin şu anda 100 150 hplik traktör fiyatı kaç paraki millet alamasın, 80-90bin euro verip new hollandın fergusonun john deerenin traktörünü alan adam alıyorda onumu alamıyor. ŞU KONUDAN BAHSEDİYİMKİ ŞU ANDA FEND TÜRKİYE PİYASASINA GİRMEK İÇİN BİR ÇOK MARKADAN UCUZA SATIYOR TRAKTÖRLERİNİ.

Anıl Tiraki link=topic=45696.msg432645#msg432645 date=1312938237' Alıntı:
Traktör yoksa niye servis olsun ki...?Sen beni yeni yeni tanıyorsun ama ben senin nasıl biri olduğunu ve neyin peşinde olduğunu çok iyi biliyorum...Senin traktörün Massey Ferguson ,New holland`ın da servisisin...Senin dünyan da bu ikisinden ibaret...Şakşakçı-lar-da ortadadır...Bana ayıp etmiş dediğin saygı duyulmayacak bir insandır...Onun bu forumda olmaya hakkı yok...Onun tek derdi var...Şakşakçılık yapmak ve ortalığı karıştırmak...Sende aynen bunu yapıyorsun...Ben senin mf fanatiği olduğunu bilmiyor muyum sanki?...Şu at gözlüklerinizi çıkarın artık...Herifler hala 1990` dan kalma ortadan vitesli traktörleri satıyorlar(genel olarak)...Bizde alıyoruz...Hem de öyle böyle fiyatlara da değil...Zamanında da çiftçeker traktörleri getirmeyip sürekli tekçeker traktör sattıkları gibi...Sürekli aynı şeyleri sunuyorlar önümüze...Sen de geçmişsin karşıma neler konuşuyorsun...Ben sadece ' ' param daha fazla olursa fendt alırım ' ' dedim...Siz niye bu kadar delleniyonuz...Sizin düşünceleriniz size aittir...Kimseye kabul ettirmeye çalışmayın... ' ' Param olursa fendt alırım demekle şakşakçı olunuyorsa sende şakşakçıların ağababasısın...Hakaret etmeye çalışacaksanız kesinlikle yorum yapmayın...Konu ile ilgili yorum yapacaksanız teşekkürü borç bilirim... ok-*-sTartışma tamam...Sen 1 numarasın kralsın...Öyle ki adını yaşını bile yazamıyorsun...Hadi bakalım ıh-*-s
evet servislik konusunda mf konusunda haklısın aksini idda edmiyorum. herifler 1990dan kalma teknolojiyi kullanıyor diyorsun onada haklısın ama haksız olduğun konu türkiyede sadece teknolojisi geri traktörler kullanılmıyor. şu an türkiyenin piyasasına hükmetmiş new hollandın bir tane ortadan vitesini bir tane sekromeşsiz traktörünü bulamassın. şakşakcılık yapan gerçekten sensinki gözünün önündekini gördüğün halde görmemezlikten gelip, başka bi traktörü övmek başka bişey değil.

atom karınca link=topic=45696.msg432744#msg432744 date=1312978260' Alıntı:
evet servislik konusunda mf konusunda haklısın aksini idda edmiyorum. herifler 1990dan kalma teknolojiyi kullanıyor diyorsun onada haklısın ama haksız olduğun konu türkiyede sadece teknolojisi geri traktörler kullanılmıyor. şu an türkiyenin piyasasına hükmetmiş new hollandın bir tane ortadan vitesini bir tane sekromeşsiz traktörünü bulamassın. şakşakcılık yapan gerçekten sensinki gözünün önündekini gördüğün halde görmemezlikten gelip, başka bi traktörü övmek başka bişey değil.
Şu şakşakçılık muhabbetini kapatalım...O lafı asla kabul etmiyorum...Fendt kaliteli bir traktör aynı zamanda da pahalı...Param fazla olursa Fendt alırım...Bu kendi traktörümün kötülediğim anlamına mı geliyor...Aksine ben traktörümü çoğu markadan yukarıda görüyorum...Ama her traktörün bir kapasitesi var...Diyelim ki şu an 2000 dönüm yer işliyorum -ki şu an o kadar yok yanlış anlaşılmasın...70 beygir gücündeki traktör ile olur mu hiç...Sana mantıklı geliyor mu...Onun yanına en aşağı 110 120 beygir gücünde bir traktör gerekir...Tercihim ise ya Steyr 6115 profi veya Fendt 411 Vario TMS olurdu...Steyr`i getirmesi zor ve pahalı olur ve hatta Fendt`in fiyatını da geçer...O yüzden Fendt alırım...Steyr ile iş yapamaz mıyım..?.Alasını yaparım...Babam 768 ile 600 dönüm yer işledi bir ara tek traktör ile... ok-*-s