Fendt 412 Vario Kaza

Ynt: Fendt 412 Vario Kaza

ne olmuşsa olmuş görmeden bişey denemez.Türkiye şartlarına uygun olmamasınıda şuna benzetebiliriz.Şehirlerarası uçaklar varken uzay mekiği kullanmak ve bak bu daha sağlam daha teknolojik demek gibi birşey yani çogunlukla gereksiz ayrıntı ve israf.

Çıray link=topic=45696.msg430902#msg430902 date=1312407386' Alıntı:
Çünkü Fordlar üretilmiyor...
Ford` da çok güzel traktörler üretti ve hala daha üretiyor...Ford Fendt`ten daha asılgan bir motor bu kesin...Kalitesi de Fendt kadar iyi ve Fendt kadar dayanıklılar (neredeyse)...Ama Ford` un mazot ile arası iyi değil diye düşünüyorum...Asılması hariç diğer konularda Fendt 1 adım ilerde bence...
revadil link=topic=45696.msg430904#msg430904 date=1312408381' Alıntı:
harbiden ya neden fendt türkiye sartlarına gitmezmiş dünya kullanıyoda türkiyede sorun olcak ???
Bende onu soruyorum işte bir cevap verse iki kelime bir şey söyleyeceğim... ok-*-s
ortaam link=topic=45696.msg430905#msg430905 date=1312408558' Alıntı:
ne olmuşsa olmuş görmeden bişey denemez.Türkiye şartlarına uygun olmamasınıda şuna benzetebiliriz.Şehirlerarası uçaklar varken uzay mekiği kullanmak ve bak bu daha sağlam daha teknolojik demek gibi birşey yani çogunlukla gereksiz ayrıntı ve israf.
Bende sana şunu söyleyeyim öyleyse...Senin söylediğin aslında bu...Uzaya gitmek için uzay mekiği yerine uçak kullanmak...Biz bu düşüncelerle daha çok geride kalırız...Herifler yakında tarlaya bile gitmeyecekler...Biz ise hala neler düşünüyoruz...Daha yeni traktör üretmeye başladık...Onlarda zaten geçmişteki markaların kasalarıyla parçalarıyla satıyorlar... anlş-*s
ortaam link=topic=45696.msg430906#msg430906 date=1312408809' Alıntı:
ve tabiki duran kamyon daha çok hasar görecek traktörün önünde çamurlugu vardır
Çamurluk ne işe yarayacak Allah aşkına...

Anıl Tiraki link=topic=45696.msg430910#msg430910 date=1312410311' Alıntı:
Bende sana şunu söyleyeyim öyleyse...Senin söylediğin aslında bu...Uzaya gitmek için uzay mekiği yerine uçak kullanmak...Biz bu düşüncelerle daha çok geride kalırız...Herifler yakında tarlaya bile gitmeyecekler...Biz ise hala neler düşünüyoruz...Daha yeni traktör üretmeye başladık...Onlarda zaten geçmişteki markaların kasalarıyla parçalarıyla satıyorlar... anlş-*sÇamurluk ne işe yarayacak Allah aşkına...
Uçakla uzaya gidilmez ama bi 480 le çok rahat tarla sürülebiliyor.He senin cebin çok kaşıntılıysa gider 100 bin euro daha verir kafana üfleyen kabinli bi traktör alırsın o yetermi yetmez bunun arkasına 480 in 3 lüsünü takmıcanya gider 10 bin euro daha verir bi 6 lı alırsın.Aaa oldumu olmadı bak ızgara lazım gider 5bin euro daha verir sırtına bi gobley diskarov alırsın.KArdeşim alırsında alırsın ama elinde ne var %70 i 20 30 dönümden küçük parçalı araziler.Bırakın kraldan çok kralcı olmayı avrupa teknolojikmiş bizimde tarımda teknolojiye ihtiyacımız oldugu zaman alırız zaten merak etme sen.Yakalamadımız konuda yok gibi nerdeyse.Siz kafanızı yormayın çok iyilere çok süperlere adam gibi çalışında madem çok yapmak istiyorsanız gidin okuyun ççalışın gelişin biz adamlardan önce gitmeyelim tarlalarımıza.

ortaam link=topic=45696.msg430949#msg430949 date=1312450106' Alıntı:
Uçakla uzaya gidilmez ama bi 480 le çok rahat tarla sürülebiliyor.He senin cebin çok kaşıntılıysa gider 100 bin euro daha verir kafana üfleyen kabinli bi traktör alırsın o yetermi yetmez bunun arkasına 480 in 3 lüsünü takmıcanya gider 10 bin euro daha verir bi 6 lı alırsın.Aaa oldumu olmadı bak ızgara lazım gider 5bin euro daha verir sırtına bi gobley diskarov alırsın.KArdeşim alırsında alırsın ama elinde ne var %70 i 20 30 dönümden küçük parçalı araziler.Bırakın kraldan çok kralcı olmayı avrupa teknolojikmiş bizimde tarımda teknolojiye ihtiyacımız oldugu zaman alırız zaten merak etme sen.Yakalamadımız konuda yok gibi nerdeyse.Siz kafanızı yormayın çok iyilere çok süperlere adam gibi çalışında madem çok yapmak istiyorsanız gidin okuyun ççalışın gelişin biz adamlardan önce gitmeyelim tarlalarımıza.
Olsa çok tarlam gider 1 dk düşünmem hepsini alırım merak etme... ok-*-s

Anıl Tiraki link=topic=45696.msg430910#msg430910 date=1312410311' Alıntı:
Ford` da çok güzel traktörler üretti ve hala daha üretiyor...Ford Fendt`ten daha asılgan bir motor bu kesin...Kalitesi de Fendt kadar iyi ve Fendt kadar dayanıklılar (neredeyse)...Ama Ford` un mazot ile arası iyi değil diye düşünüyorum...Asılması hariç diğer konularda Fendt 1 adım ilerde bence...Bende onu soruyorum işte bir cevap verse iki kelime bir şey söyleyeceğim... ok-*-sBende sana şunu söyleyeyim öyleyse...Senin söylediğin aslında bu...Uzaya gitmek için uzay mekiği yerine uçak kullanmak...Biz bu düşüncelerle daha çok geride kalırız...Herifler yakında tarlaya bile gitmeyecekler...Biz ise hala neler düşünüyoruz...Daha yeni traktör üretmeye başladık...Onlarda zaten geçmişteki markaların kasalarıyla parçalarıyla satıyorlar... anlş-*sÇamurluk ne işe yarayacak Allah aşkına...
Doğru arası mazotla hiiiç iyi değil ama şuda var kıyasladığımız traktör bir ford fordun yaşıyla fendt bir olsa teknoloji konusunda haklısın derim :).Ayrıca ford üretiliyor demişsin new hollandı mı kast ediyorsun?

Çıray link=topic=45696.msg430993#msg430993 date=1312462894' Alıntı:
Doğru arası mazotla hiiiç iyi değil ama şuda var kıyasladığımız traktör bir ford fordun yaşıyla fendt bir olsa teknoloji konusunda haklısın derim :).Ayrıca ford üretiliyor demişsin new hollandı mı kast ediyorsun?
Gene Fendt` e yakın olur teknolojisi ama yakın olur...Fendt çok ileride gerçekten...1996`da yaptıkları şanzıman şimdiye kadar hiç arıza yapmamış...Ford üretiliyor derken New Holland`ı kastettim...Azcık motora kulak verdiğinde Ford` un sesini alabiliyorsun...TS-A , T6000 lerde falan... :) ok-*-s

Şimdi ford üretiliyor olsa ....

Anıl Tiraki link=topic=45696.msg430994#msg430994 date=1312463450' Alıntı:
Gene Fendt` e yakın olur teknolojisi ama yakın olur...Fendt çok ileride gerçekten...1996`da yaptıkları şanzıman şimdiye kadar hiç arıza yapmamış...Ford üretiliyor derken New Holland`ı kastettim...Azcık motora kulak verdiğinde Ford` un sesini alabiliyorsun...TS-A , T6000 lerde falan... :) ok-*-s
anlş-*s

Anıl Tiraki link=topic=45696.msg430990#msg430990 date=1312462551' Alıntı:
Olsa çok tarlam gider 1 dk düşünmem hepsini alırım merak etme... ok-*-s
Olmadıgı için böyle konusmaya gerek yok senin olmadıgı gibi Türkiyede çiftçinin çogundada yok buyüzden BU ALET TÜRKİYEYE UYGUN DEĞİL anlatabildimmi!!!! Şakşakçılık yapma

ortaam link=topic=45696.msg431005#msg431005 date=1312465761' Alıntı:
Olmadıgı için böyle konusmaya gerek yok senin olmadıgı gibi Türkiyede çiftçinin çogundada yok buyüzden BU ALET TÜRKİYEYE UYGUN DEĞİL anlatabildimmi!!!! Şakşakçılık yapma
Ya şurada saçma sapan şeyler yazıp insanın kafasını bozma...Ne gerikafalı bir insansın sen...Sana 480 inle mutluluklar...Senin bu kafayla g..ün daha çok terler...Benim konularıma bir daha yorum yapma çok pis bozuşuruz yeter bu kadar tatsızlık yarattığın...O lafıda aynen sana iletiyorum...Dua et sana iletiyorum... ok-*-s

Anıl Tiraki link=topic=45696.msg431015#msg431015 date=1312467436' Alıntı:
Ya şurada saçma sapan şeyler yazıp insanın kafasını bozma...Ne gerikafalı bir insansın sen...Sana 480 inle mutluluklar...Senin bu kafayla g..ün daha çok terler...Benim konularıma bir daha yorum yapma çok pis bozuşuruz yeter bu kadar tatsızlık yarattığın...O lafıda aynen sana iletiyorum...Dua et sana iletiyorum... ok-*-s
Anıl Tiraki link=action=profile;u=3134 date=1312467110' Alıntı:
ne biçim konuşuyosun lan sen??
Pardon sen kimi tehdit ediyosun lan bebe noldu söylediklerim hoşuna gitmeyince hemen ağzın bozuldu.Hayırdır ne dokundurdular sna bukadar.Kes ayranın yok içmeye.... senin götün terler asıl adam olda açık açık yaz ne demek istiyorsan.Sana öyle dualar ettirirm aklın şaşar.

Ortalığı germeye gerek yok uzatmayın bence artık benimde param olsa bende gider Fendt alırım.Herkesin kendi tercihi.Çifçimizede artık biraz teknolojik traktör yapsalar daha iyi olacak.480 lede ne tarla biter ne bağ ne kol kalır ne bacak.

ortaam link=topic=45696.msg431062#msg431062 date=1312475353' Alıntı:
Pardon sen kimi tehdit ediyosun lan bebe noldu söylediklerim hoşuna gitmeyince hemen ağzın bozuldu.Hayırdır ne dokundurdular sna bukadar.Kes ayranın yok içmeye.... senin götün terler asıl adam olda açık açık yaz ne demek istiyorsan.Sana öyle dualar ettirirm aklın şaşar.
Bak senin yüzünden ban yiyemem ben tamam mı?...Tatsızlık çıkartma söylediklerinde bir mantık yok bir kere...Forumu kirletmekten başka hiçbir işe yaramazsın...Sen gerikafalıdan da ötesin...Lütfen bu konuyu kirletme...Buraya yorumda yapma...Bir şey söyleyeceksen özelden söyle...Benimle de adam gibi konuş benim kafamı bozma...Moderatörler bakarsa buraya sevineceğim...Şu boş adamı alsınlar şurdan...İlk hakaret eden sensin...Adam akıllı dur
demir45 link=topic=45696.msg431064#msg431064 date=1312475745' Alıntı:
Ortalığı germeye gerek yok uzatmayın bence artık benimde param olsa bende gider Fendt alırım.Herkesin kendi tercihi.Çifçimizede artık biraz teknolojik traktör yapsalar daha iyi olacak.480 lede ne tarla biter ne bağ ne kol kalır ne bacak.
Teşekkürler Mahmut... ok-*-s

doganbey1 link=topic=45696.msg431095#msg431095 date=1312478812' Alıntı:
geçenlerde de ortaam seninle baya bi tartıştık. burda da bir tartışma içindesin. izleniyorsun unutmaa!!!!!
Teşekkür ettim Doğancan abi...Nasıl bi adam olduğu belli zaten... ok-*-s
djzeus link=topic=45696.msg431099#msg431099 date=1312479291' Alıntı:
sidede ne güzel arkadaşlık var altu üstü bir demir parçası yüzünden birbirinizi kırmaya lüzüm yok parası olan alsın kullansın fendt ' i boşverin
Bende onu diyorum arkadaşa... ok-*-s

Anıl Tiraki link=topic=45696.msg431093#msg431093 date=1312478467' Alıntı:
Bak senin yüzünden ban yiyemem ben tamam mı?...Tatsızlık çıkartma söylediklerinde bir mantık yok bir kere...Forumu kirletmekten başka hiçbir işe yaramazsın...Sen gerikafalıdan da ötesin...Lütfen bu konuyu kirletme...Buraya yorumda yapma...Bir şey söyleyeceksen özelden söyle...Benimle de adam gibi konuş benim kafamı bozma...Moderatörler bakarsa buraya sevineceğim...Şu boş adamı alsınlar şurdan...İlk hakaret eden sensin...Adam akıllı dur
Kardeşim yukarıda kimin kime hakaret ettiği belli zaten sen merak etme ben seninle zaten adam akıllı konuşuyorum anlaşamadık diye küfür etmen gerekmez.Lan lı filan konusursan sende alırsın cevabını.
doganbey1 link=topic=45696.msg431095#msg431095 date=1312478812' Alıntı:
geçenlerde de ortaam seninle baya bi tartıştık. burda da bir tartışma içindesin. izleniyorsun unutmaa!!!!!
Gelelim sana kardeşim seninle haksız oldugun için tartıştık yine olsa yine tartışırız özür diledin bende unuttum hatırlatma istersen.Burdan uyarı mahiyetli konuşmana gerek yok yani.

ortaam link=topic=45696.msg431113#msg431113 date=1312481043' Alıntı:
Kardeşim yukarıda kimin kime hakaret ettiği belli zaten sen merak etme ben seninle zaten adam akıllı konuşuyorum anlaşamadık diye küfür etmen gerekmez.Lan lı filan konusursan sende alırsın cevabını.Gelelim sana kardeşim seninle haksız oldugun için tartıştık yine olsa yine tartışırız özür diledin bende unuttum hatırlatma istersen.Burdan uyarı mahiyetli konuşmana gerek yok yani.
ortaam link=topic=45696.msg431005#msg431005 date=1312465761' Alıntı:
Bunu yazanda benim değil mi...?...Kendi düşüncelerine başkalarına kabul ettirmeye çalışma...Ortada bir şakşakçı varsa oda sensin aslanım...O ' ' lan ' ' kelimesini de senin ' ' şakşakçılık ' ' lafından sonra kullandım...Şimdi bana bir şey yazacaksan kişisel ileti gönder...Senin yüzünden konumu kilitletemem... ok-*-s

Anıl Tiraki link=topic=45696.msg431116#msg431116 date=1312481726' Alıntı:
Bunu yazanda benim değil mi...?...Kendi düşüncelerine başkalarına kabul ettirmeye çalışma...Ortada bir şakşakçı varsa oda sensin aslanım...O ' ' lan ' ' kelimesini de senin ' ' şakşakçılık ' ' lafından sonra kullandım...Şimdi bana bir şey yazacaksan kişisel ileti gönder...Senin yüzünden konumu kilitletemem... ok-*-s
Bende 17 yaşında bi çocukla daha fazla tartışamam daha haksız oldugunu bile kabul edemeyen.