FENDT 106 S TURBOMATIC ....ÇİFT ÇEKER......

Ynt: FENDT 106 S TURBOMATIC ....ÇİFT ÇEKER......

Traktörün hası desem yanlış olmaz değilmi çiftçekerde başka bi mükemmel durmuş satılıkmı bu traktör acaba ?

bende 106 s şanzımam var ben degiştirdim sekromeçleri ve dişlide puroblemi var size nesi lazım gövde altaki dişler saglam

arkadaşlar bu fotoğraklardaki dört çekişli 106s satılıkmı eğer satılık ise ben ciddi bir alıcıyım yada bunun dışında böyle bir 106s varsa dört çekişli ben almak istiyorum irtibat tel : 0541 310 71 32

askeri 4*4 ünimog ların ön çeker diferansiyeli bunlara uyuyormuş ve bu traktörlerde çiftçeker çıkış bulunmakta imiş.fabrika çıkışı bulunmaktaymış.

Z

Ziyaretçi262626

Arkadaslar eger tanidiklarinizdan dusunen olursa 4x4 u satmak isteyen olursa numaram 0543 608 78 07 mail adresimde hakki_teke@hotmail.com eger Türkiye de gorurseniz traktorleride fotograflarini gonderirseniz memnun kalirim