Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kolay gelsin bereketli olsun İskender abi. Bu pullukların özelliği ne? Ben gene hiç beğenmiyorum bizim buralarda yok böyle pulluk. Pistonlu ortakoldan memnunmusun salma yapıyor mu tarlada.
Pistonlu orta kol işimizi görüyor.salma yapmıyor traktörün gücüne ve kullanılan ekipmanın kapasitesine cevap veriyor.pulluklar iyi memnunum.yakıt tam olarak hesaplayamadım parçalı arazileri sürdüm.4 lü 13 veya 5 li 10 no olsa diye düşünmedim desem yalan olur.
Kolay gelsin iskender komşu alt kuru değilmi bizim anızlar sandalye kadar tekeç çıkarıyor motor çekmiyor sizin araziler kumsal galiba bir de güzel batırmış pulluğu altta yav galiba kuvetli yağmurmu var..
Bu araziler dere kenarında mil toprak deriz.bayırlar bizde de olmuyor.ay sonunda bir daha yağmur yağarsa ozaman onlarıda sürecem.traktörü çok tutmuyor. 1.vites ile sürdüm.hem yakıtta fazla yakmadı.
Ayrıca 7li çizelin arka demirleri ne,kuyruk milli çapalama makinasından çıkan demirleri,kaynatarak kırlangıç kanat yaptım.böylece saman parçalarını daha iyi örtüyor ve çiziler daha derin oluyor.
3 lü 15 " inç 3x15=45 45×25.4=1145mm=114.5cm yer götürüyor. Tahta yapısı standart atölye pulluğu.ama tahtaları yatay yönde normalden geniş.bence X tipi tahta yapısına yakın.