Farmall 75C 3x15 İsmail tutmaz pullukları

kolay gelsin İskender abi ne ekeceksin sizin bölge için hububat geç kaldı değil mi Ayçiçek mi ekeceksin baharda

Kolay gelsin hayırlı işler.açılan çizinin temiz ve geniş olması iyi olmuş.traktor bu şekildeyken kurak dahi olsa hiç yalpa yapmadan surum yapabilir.pulluk tercihin bence sert yerler için ideal.ilerleyen zamanlarda uygun fiyatlı 4lu 10-12 no bi pulluk bulursan yanına daha gevşek yerler için iyi olabilir.onun dışında 5li 10 numara çok sert gelir benim tavsiyem.jd ye 5li 12 takıyorum yeri gelince motor uzuyor.

Bereketli olsun İskender abi, çiftçiliğin hakkını vermişsin yine. Biz de pazar günü bitirdik nadası. Çizel ile bozulmuş anız çok rahat sürülüyor ve kaliteli işçilik oluyor. Çizel çektiğin yerler de Ayçiçek nadası mı? Yani pulluk öncesi Çizel mi çektin?.

Yazın sadece 1 tarlaya çizel çekmış tim yine oraya çizel çektim.diğer yerler pulluk ile.aslında yağmur yetersiz ama neyapayım durmaktan fayda yok:)