Formasyon dersleri derken, ders mi alıyorsun ders mi veriyorsun?
İdealist hocam bir atansa tarih dersinin kralını verecek. Heyecanla bekliyoruz.
İdealist hocam bir atansa tarih dersinin kralını verecek. Heyecanla bekliyoruz.
Bugün fuarı gezdim geçmiş yıllara göre peynir zeytin standi azalmış traktör standı artmış [emoji4] gitmek isteyenlere tavsiye edilir.
Devam mecburiyeti yoksa, yarım gün çık gel, yarım günle bişey olmaz, bildiğim konular ise, bi özet geçerim ben.Her ikiside cumartesi pazar (sınıf yönetimi, öğretmenlik meslek etiği, etkili zaman kullanımı, öğrenciye öğretme metotları gibi) ders alıyorum,
Siz formasyon öğrencisi mi yoksa eğitim fak. hocası mı? Bir de devam mecburiyetinden ziyade seviyorum sınıfta ki tartışma ortamlarını güzel fikirler çıkıyor giderim okul sarmazsa gelirim yanınızaDevam mecburiyeti yoksa, yarım gün çık gel, yarım günle bişey olmaz, bildiğim konular ise, bi özet geçerim ben.
Siz formasyon öğrencisi mi yoksa eğitim fak. hocası mı? Bir de devam mecburiyetinden ziyade seviyorum sınıfta ki tartışma ortamlarını güzel fikirler çıkıyor giderim okul sarmazsa gelirim yanınıza
Ne ne yapıyorsunuz şimdi gübreleri attınız mı birde çamur mu yerler bizim bu tarafta daha tarlaya giren olmadıPancar yerlerini hazırlamaya başladık. Kesin gelirim diyemem,gelmeye çalışırım bakalım.
Gübreleri atıyoruz,arkasından karıştırmaya başladık. Çayırlar boz topraklar çamur daha,kepir kahverengi topraklarda problem yokBen gelebilirim cumartesi mi olacak? toplantı tarihi bi kararlaştıralım bende orada olmaya çalışayım
Ne ne yapıyorsunuz şimdi gübreleri attınız mı birde çamur mu yerler bizim bu tarafta daha tarlaya giren olmadı
Gübreleri atıyoruz,arkasından karıştırmaya başladık. Çayırlar boz topraklar çamur daha,kepir kahverengi topraklarda problem yok
Adminimiz de Eskişehirli, Organizasyon (tarih, Saat, Buluşma yeri, hangi stand, kaç kişi, karanfil takanlar, Gül takacak olanlar Lale takacaklar) belli olursa iyi olacak.Evet saat, buluşma noktası gibi ayrıntılar belli olursa iyi olacak. Elimizde karanfil dolaşmayalım.
.
Saat 13:00 nasıl olur.
13:00-14:00 bana uyar, stand neresi, otagardan, ulaşım hakkında bilgi verebilir misiniz?
Tramvay ile olabilir. Çamlıca ya gitmek istediğinizi söylersiniz yardımcı olurlar.ineceginiz durak için çamlıca pazar yeri/fuar alanı derseniz sıkıntısız ulaşırsınız.
Ben bu saatlerde Eskişehir e gelecek olursam otogardan alırım. 100da sıvı gübre yapmam gereken yer var.
Yarın öğleye doğru netlesir.
Siz kaçta otogarda olacağınızı yazarsınız.
Tlf yazıyorum imla hataları için kusura bakmayın.