ET YİNE PATLADI GİDİYOR

tabi ki getirecek...
Çiftçi;
A Haber, TRT, 24, NTV, Tv Net, Akit Tv, 360, HaberTürk, atv vb. güdümlü propaganda kanallarını izliyor.
sabah, akşam, takvim, akit, habertürk, güneş, milliyet, vatan vb. kahvelerde bedava dağıtılan gazeteleri okuyor.
sürekli propagandaya maruz kalıyor ve doğruyla gerçeği ayır edecek bilgisi de yok.
hükümetin çiftçi aleyhine her yaptığı, bu medya tarafından lehe gibi anlatılıyor.
normalde hükümete zarar yazması gereken icraatlar fayda sağlıyor.

ramazanda et fiyatları muhtemelen tavan yapacak
akp de bu ramazanları dibine kadar kullanıyor...
dolayısıyla ramazanda et fiyatının artmaması için, vatandaşın böyle bişeyle karşılaşıp itiraz etmemesi için herşeyi yapacaklar.
ramazandan sonra da tüm çiftçiler herşeyi unutmuş olacak.
adeta büyülenmiş gibi ağızlarından salyalar aka aka, elleri patlayana kadar alkışlayacaklar.

bir caps vardı belki bilirsiniz.
Tayyip, milleti kastederek, "merak etmeyin Allah dedim mi her şeyi unutacaklar" yazıyordu.
olan bu, her ne yaparsa yapsın, bir dini söylemle, dini kullanmasıyla herkesin gözüne perde iniveriyor.
ve büyülenmiş gibi, zombiye dönüşmüş gibi gidip yine aynı partiye oy veriyorlar.
psikologların ve sosyologların bunu araştırması gerek.

Üzülme Can! Doğruysan zarar gördüm deme. Bil ki iyiler mutlaka kazanır. Hz. Mevlana.

Dün öğlen cuma sonu kendime 1 saat vakit ayirdim bi tanidiğimin çarşi merkezde lokantasinda karnimi doyurdum çayimi içerken yan tarafta bi şahis çayini yudumluyor neyse çayini içti hesabi ödeyip dişarda kaldirimda beklemeye başladi hemen belediyenin bi araci geldi kapisini açti girdi,lokanta sahibine abi bu kim dedim fen işleri müdürü dedi tebessüm ettim o sirada bak bak karşiya bak dedi ordada il özel idaresi kalem müdürü makama biniyordu ve halime resmen acıdım bu kadar israf olmaz birilerini eleştirmek için söylemiyorum o sirada ağzimdan şu cümle çikti abi ne haldeyiz ingiliz başbakan metroya biniyor bizim kaldirim müdürleri makama...
Ben çifçiyim
ben ön muhasebemi kendim tutarim satın alma müdürü benim satiş müdürü benim işçi benim emekçi benim lakin şimdiye kadar böyle rahat olmadim ben üniversite mezunuyum hiçbirşeyi şimdiye kadar devletten bekleyen birisi olmadim öyle olsam tarımla uğraşmazdim kpss ye girer memur maaşıyla çalişirdim demek istediğim azicik emeğimize saygı gösterilmesi ben başka bişey istemiyorum.
Türkiyenin tarım adına en kurak yerinde hayat mücadelesi veriyoruz halimize şükür Allah yardımcımız olsun.
Abi yemin ediyorum tek kelimeyle on numara konuştun 80 milyon turkiyenin duygularına tercüman oldun. Ot müdürü bok müdürü herkes ağa herkes müdür herkes makam sahibi. Bide gavura bak basbakan bisikletle geziyor. Mehmed Akif diyor ya "İşleri var dinimiz gibi dinleri var işimiz gibi." O adamlar öyle işlerini bizim dinimiz gibi yapıyorlar da haberleri yok bak sahabe efendilerimize. Birgün iran elçisi başkent medine ye geliyor devlet başkanı halife Hz Ömer i görmeye geliyor. Medineyi baştan başa geziyor saray arıyor bulamıyor en son soruyor ömerin sarayı nerde diye. İnsanlar ağacın altında dinlenen hz ömeri gosteriyor işte o diye. Ve hz ömer vefat ettiğinde elbisesinde 14 yama vardı. Bizim dinimiz böyle iken bugün bizde en sidikli müdürler bile havasından geçilmiyor. Hatta müdürü geç oğulları bile ayrı artist. Ben gözümle melih gökçek in oğlunu bir makam otomobili birde korumaların bindiği mercedes minibüs le konvoy gibi gittiklerine ben şahit oldum belediye baskanının oğlu diye havasından gecilmiyor.