Ynt: Eskişehir Oto Center güzel resimlere olmuş emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler
E enter 05.11.2009 #21 Ynt: Eskişehir Oto Center güzel resimlere olmuş emeğinize sağlık paylaşım için teşekkürler
G GoKHaNDe 12.11.2009 #22 Ynt: Eskişehir Oto Center arkadaslar bende bir tane basak 2075 almayi düsünüyorum ama resimde gördügüm gibimi traktörün arka bölümündeki hidrolik kol sistemi liftlimi
Ynt: Eskişehir Oto Center arkadaslar bende bir tane basak 2075 almayi düsünüyorum ama resimde gördügüm gibimi traktörün arka bölümündeki hidrolik kol sistemi liftlimi
C cezama2007 25.11.2009 #23 Ynt: Eskişehir Oto Center evet bütün hepsinde var 2085 te çift,2075 tek lift var
B bahçecikli 27.11.2009 #24 Ynt: Eskişehir Oto Center arkadaslar bende basak almayı dusunuyorum kullanan varsa yakıt ve performans durumu hakkında (cekiç,sanzuman,kuyrukmılı)yazarsa sevırım
Ynt: Eskişehir Oto Center arkadaslar bende basak almayı dusunuyorum kullanan varsa yakıt ve performans durumu hakkında (cekiç,sanzuman,kuyrukmılı)yazarsa sevırım
R ramço 14.12.2009 #25 Ynt: Eskişehir Oto Center sakın almasın kımse ben de var hıç memnun deılım çok yakıo cekmıo arkası dar hıdrolıkler yaramaz sıkıstığı zaman hemen yag atıyo her yerden
Ynt: Eskişehir Oto Center sakın almasın kımse ben de var hıç memnun deılım çok yakıo cekmıo arkası dar hıdrolıkler yaramaz sıkıstığı zaman hemen yag atıyo her yerden