ERTUĞRUL BİÇERDÖĞER NEBU FİYATLAR :)

Ynt: ERTUĞRUL BİÇERDÖĞER NEBU FİYATLAR :)

nailyetek link=topic=46426.msg440420#msg440420 date=1315167072' Alıntı:
İnsanın aklı samanda takılı kalırsa..............daha çok söylenecek söz varda, alınan olur, onun için bişey demiyorum.. Burdaki biçercinin tek k^arı^tecrübe..Kar zarar gelip geçiciymiş, tecrübe sabit kalırmış..
biraz pahalıya maletmiş bu tecrübe işini:;)mesela benim hiç tecrübe satın alcak param yok;artık bilgi satın alıyorm abi:)

doganbey1 link=topic=46426.msg440497#msg440497 date=1315177823' Alıntı:
kolu kaldır tarlaya gir yazmış ;D zuha-*-s sen onu bide biçere sor ;D

doğancanın verdiği linklerden 1. makina kaldır kolu git :) 300-400 dekar arazisi olan adam için bitirim 750 milyonluk mazot ile bütün yerlerini biçer

Adam ne yüzle alış faturasını koymuş anlamadım slk-*-s slk-*-s .Hani ben kazığın alasını yedim birazda alan mı yesin demek istiyo zuha-*-s zuha-*-s .90.000 Euro ya onu alacağına 20 30 daha ver adam akıllı nh al uyy-*s . NH al ki sonra nete bak bu alış faturam diye ilan koyma anlş-*s anlş-*s

abi bizim yakın koyde var 3 tane ertugrullar saman yapiyor biz ozellikle o bicere bicdiriyoruz koyunların samanını adamlar dekarını 60 tl den biciyor yani iyi para var nh sadece kıyıcılı ilan dogru olabilir bizim buralardada o fiyatlara aldilar