ERKUT KULLANANLARA..

Ynt: ERKUT KULLANANLARA..

yakında servise gidecm ya denişimine aynısını tekrar soracam bilmezse bilemiyorum derse açıkca belirtecam atres bilgisini...

sizin söylediklerinisi servisin yanında uygulamakda yarar var garantili oldu için bir sorun olur bundada derlerki neden kurcaladın v.s

koltugun altındaki küçük iki vana var onlarla ayarlanıyor indirme hızı o vanalardan biri hassasiyet için öbürü hidrolik akış hızı için onu biraz sıkarsan daha yavas indirir bunu kafana göre ayarlayabilirsin hızlı veya yavas indirir.. tüm traktörlerde böle ayarlar var bildigim kadarıyla zaten servis nasıl bilmiyor ilginç.. hadi servis bilmiyorsa sende fabrikayı ara oradan bilgi al servisin madem bu kadar beceriksiz fabrikadaki teknik elemanlardan bilgi al bundan sonra sorun yaşarsan..

ceya023 link=topic=42272.msg386319#msg386319 date=1303459903' Alıntı:
koltugun altındaki küçük iki vana var onlarla ayarlanıyor indirme hızı o vanalardan biri hassasiyet için öbürü hidrolik akış hızı için onu biraz sıkarsan daha yavas indirir bunu kafana göre ayarlayabilirsin hızlı veya yavas indirir.. tüm traktörlerde böle ayarlar var bildigim kadarıyla zaten servis nasıl bilmiyor ilginç.. hadi servis bilmiyorsa sende fabrikayı ara oradan bilgi al servisin madem bu kadar beceriksiz fabrikadaki teknik elemanlardan bilgi al bundan sonra sorun yaşarsan..

Okadarını bende akıl etdim fakat burda bir bilen arkadaşlar var başına gelen bir soruyum dedim...+ benim gibi sorunu olan arkadaşlar da faydalanır diye düşündüm!