ERKUT 80. 4. İLK ÇİFT DENEME. TARLADA AZDA OLSA ÇAMURDA VAR.

Ynt: ERKUT 80. 4. İLK ÇİFT DENEME. TARLADA AZDA OLSA ÇAMURDA VAR.

eline sağlık muhtarım biliyorsun bende 80.4 e aldım senin tavsiyelerinle bu videoyu görünce iyiki almışım dedim daha gelmdi ama gelince inş bizde video atarız

şaban.muhtar link=topic=51178.msg516485#msg516485 date=1327093090' Alıntı:
ne zaman geliyormuş. bana mevlüt hiç bir şey demedi.o motor bizim buralara fazla gelir.
hakikaten balyaya baya büyük tarlalara desen 3 dönüm 5 dönüme o traktör olmaz bikere dönerli pullukla herk edemez .... yaz gelmeden alacağım diyo.....

bencede arazi haşeresi güzel traktör,

şimdi bana kızacaksınız biliyorum bir kötülüyorsun bir seviyorsun diye doğru kasap sevdiği deriyi yerden yere vururmuş,

ben erkunttan vaz geçecek birisi değilim sadece diğer konulardaki yorumlar düzeltilmesi gereken yorumlar onlar bizim sorunlarımız

nasıl erkunt bizim fabrikamız bizde erkuntun çifçileriyiz,biz o kalkınsın diye tratörünü alıyorsak ileri taşımak için oda bizim ilerilere çok rahat gitmemizi sağlamaısı gerikir,
her şeye rağmen sorunların düzeltilmesi içinde yazsam çok yüklendim biliyorum e neyapalım kasap dedikya bu keratayı görünce dayanamıyorum geçen bir tane gördüm 4 pistonlu yandın yandım tutuştum dedimki ben bu traktörü nasıl kötüledim bir anda nasıl benim bütüm sıkıntılarımı gideren köyümüzün en güzeli en yakışıklısı en güçlüsü en hızlısı ilk göz ağrımı nasıl attım böylesine bilmiyorum ama sorunlarda oluncca herhalde gözüme birden deri göründü yerden yere çaldım heralde.

neyse ben kötüledim diye kimse vaz geçecek değil isteyeni seveni zaten vaz geçiremezsin bende vaz geçmem onuda bellirteyim bir traktör daha alsam bunu yine vermem bunun yaptıklarını unutuamam bana enleri yaşattı

önceki konulardaki yorumlarında samimi olmadığını erkunt düşmanlığı yaptığını düşünmüştüm ama bu yazıyı okuduktan sonra tebrik etmeden geçemedim, anlş-*s adamsınnn..

BEN DE ERKUNT 80-4 ALDIM İNŞAALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLI OLDUM.DAHA YÜK DE DENEMEDİM.BÖYLE VİDEOLARI GÖRDÜKCE HOŞUMA GİDİYOR.HERKESE SELAM
noo-*-s noo-*-s

640 ın 4 takviye 1 e çektiğini,,1l ve 1h de çekmesi çok ta iyi sayılmaz ,,

birde 5 li 13 ile 1.3 lt yaktığını söylüyonuz ,,sallıyosunuz gibi gelıyor bana ,,o traktör 4x12 pullukla bile en az 2 litre yakar ,,bizde 255 t v 260 g var 2.5 litre gold ,2 litre de 255 yakıyor ,,4pistonlu 75 hp lik traktörden bahsediyorsunuz yemeyin beni yawww.

640'ın vites hızlarını ve erkunt'un vites hızlarını yaz kıyasla o zaman size inanalım. öyle kuru kuruya o öyle çeker bu şöyle çeker demekle olmaz. bir şeyi yazarken yazdıklarınızı kanıtlayacak kesin bilgileride yazmalısınız. altı yüz kırkı bizde kullandık onu bizde biliyoruz.
camkinoz link=topic=51178.msg544860#msg544860 date=1329928781' Alıntı:
640 ın 4 takviye 1 e çektiğini,,1l ve 1h de çekmesi çok ta iyi sayılmaz ,,

birde 5 li 13 ile 1.3 lt yaktığını söylüyonuz ,,sallıyosunuz gibi gelıyor bana ,,o traktör 4x12 pullukla bile en az 2 litre yakar ,,bizde 255 t v 260 g var 2.5 litre gold ,2 litre de 255 yakıyor ,,4pistonlu 75 hp lik traktörden bahsediyorsunuz yemeyin beni yawww.

'camkinoz' ben eski bi erkunt kullanıcısıyım servet biliyosunuzdur.. servet normal toprakta 14-15 gaz ile sürüm yaptıgımda 4lü14inç pullukla 1.5litre yakıyordu kum tarlalarda daha altınada düşebiliyordu.. çok sert tarlalarda 2litreye kadar ckıyordu 2 litreyi öle kolay kolay aşmaz.. yolda ki yakıtı biraz fazla idi ama tarlada gayet ekonomikti.. 55hp traktörler 75hp traktörlerden agır işte daha fazla yakar şöyleki 55hp traktöre 14inç pulluk tak aynı derinlikte çift sür 75hplik traktör gibi görelim nekadar yakıyor.. 55hp traktör 2li14 inç i ancak hakkıyla çeker 3lü14inçi baglarsan eşşekleşir 2-3takviyeye düşer ozamanda mazotu içer topragına göre.. agır işte herzaman güçlü traktör avantajlıdır yakıt olarakta zaman olarakta.. ha küçük traktöre takarsın 10 inç pulluk 15cm derinlikte çift sürersin az yakar :)

camkinoz link=topic=51178.msg545613#msg545613 date=1330002938' Alıntı:
pullukta 2 litrenın altına düşecek traktörler 50-55 beygir ve altıdır,,, 55 hp üstü traktörlerin hepsi 2lt ve üstünü yakar...kimse sallamasın ..traktör reklamı yapmaya gerek yok,

ceya023 arkadaşın dediği gibi küçük traktör ağır işte çok yakar, büyük traktör ağır işte uygun ekipman kullanıldığında, ekipman iyi ayarlandığında çok ideal bi yakıta ulaşır ;)

ilk arizayi vermis... otamatik calismiyor diyor:))) erkuntun en klasik arizalarindan bir tanesi bunun her tarafi traktor olsa ne olur ya allah askina

kaan- link=topic=51178.msg607554#msg607554 date=1339965679' Alıntı:
ilk arizayi vermis... otamatik calismiyor diyor:))) erkuntun en klasik arizalarindan bir tanesi bunun her tarafi traktor olsa ne olur ya allah askina
gelir gelmez deposu deliğini mi ararsın 30 saate 2. vitese geçemeyenimi sprarsın en sağlam olanında kliması çalışmıyor güzel traktörler ama biraz kontrol be kardeşim

ceya023 link=topic=51178.msg545617#msg545617 date=1330003535' Alıntı:
'camkinoz' ben eski bi erkunt kullanıcısıyım servet biliyosunuzdur.. servet normal toprakta 14-15 gaz ile sürüm yaptıgımda 4lü14inç pullukla 1.5litre yakıyordu kum tarlalarda daha altınada düşebiliyordu.. çok sert tarlalarda 2litreye kadar ckıyordu 2 litreyi öle kolay kolay aşmaz.. yolda ki yakıtı biraz fazla idi ama tarlada gayet ekonomikti.. 55hp traktörler 75hp traktörlerden agır işte daha fazla yakar şöyleki 55hp traktöre 14inç pulluk tak aynı derinlikte çift sür 75hplik traktör gibi görelim nekadar yakıyor.. 55hp traktör 2li14 inç i ancak hakkıyla çeker 3lü14inçi baglarsan eşşekleşir 2-3takviyeye düşer ozamanda mazotu içer topragına göre.. agır işte herzaman güçlü traktör avantajlıdır yakıt olarakta zaman olarakta.. ha küçük traktöre takarsın 10 inç pulluk 15cm derinlikte çift sürersin az yakar :)
sana katılıyorum bir seferinde 2 tane 70 66 ve 1 tane tt 55 le sürüm yaptık sabahtan akşama kadar tt 55 bizimle aynı tarlalara girdi akşam üstü mazot takviyesi yaptık tt ye ve tarlalar bittikten sonra yakıtları doldurduk tt bizden yani 70 66 lardan tam 25 lt fazla yaktı