erkut 80.4 6445.mf ufak bir deneme

Ynt: erkut 80.4 6445.mf ufak bir deneme

şaban.muhtar link=topic=52747.msg545182#msg545182 date=1329942484' Alıntı:
arkadaşın zf le denedik asfaltda mf yi yerinden bir santim oynatamadı.. elfirenini çektim indim aşağı...... burda mf yi süren kardeşim ve erkutu sürende her ikiside erkut çeksin diye uğraştılar.ama olmadı.ilk çektiğinde mf aldı götürdü fakat mf ye debraj yaptı. ondan sonra zor almaya başladı yinede erkut güzell..

muhtar zaten ben asfaltta çeker diye söylemedim dev gibi traktör göz var nizam var... sadece karda aynı durumda sanki zf olsa mf yi götürür gibi duruyo dedim iddia etmiyorum.. senin carrarolu erkunt bile bence guzel asılmış hani mf yi hiç oynatamaması lazım cüssesine bakınca..

şaban.muhtar link=topic=52747.msg545199#msg545199 date=1329943063' Alıntı:
mustafa kardeşime helal olsun malının kıymetini iyi biliyor..bizler bilmedik ve bilemiyoruz allah için kubota da güzel makine gördüm ve sürdüm... mustafa sen bildiğin yoldan ayrılma sen bize bakma
Yiğidi öldüreceksin hakkını teslim edeceksin sizin evde en ufağından en büyüğüne mf 6445 e karşı aşırı bir saygı gibi ilgi var ayağı çamurlu bindiğinizi bile görmedim çamurlu havada dışarı bile çıkmaz mf 6445 peki neden? borcunu diğeri gibi bir senede ödemedinizde ondan 3-4 kardeşin kaç senelik emeği var emek olunca değerde oluyor kolay gelenin kadride olmaz kıymetide ....

mustafagursacli link=topic=52747.msg545453#msg545453 date=1329977900' Alıntı:
çok uzakta değil bu gidişle çok yakın bir zamanda o 200 km yi biri gidecek ama hangisi bilemem....

çok saldırı var kubotaya bu gidişle erkuntçulardan biri erinmeyip gelecek ama hayırlısı bakalım zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

mustafa kardeşim baya kubota fanatiği olmuşun valla :D :D :D
yanlız haşmet duymasın servetin çekildiğini 9 deliğinin eğildiğini 6445 i garajdan çıkmadan parçalar ha ;D ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa alk-*s

Erkunt zincire hidrolik vurmuş :D Kar gibi yumuşak bir zeminde çekişme yanlış olur :D Kar traktörün lastik markasına bakar :D Yinede mf doğal olarak çekmiş :D Muhtar birde asfaltta erkunt zincire hidrolik vurmadan deneyin :D

Dqn link=topic=52747.msg546613#msg546613 date=1330111080' Alıntı:
Erkunt zincire hidrolik vurmuş :D Kar gibi yumuşak bir zeminde çekişme yanlış olur :D Kar traktörün lastik markasına bakar :D Yinede mf doğal olarak çekmiş :D Muhtar birde asfaltta erkunt zincire hidrolik vurmadan deneyin :D

denemişler mf el frenini çekip inmiş erkunt yerinden bile kıpırdatamamış zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

Muzaffer abi Kubota nın çekiştiğini görmek için çok beklemek lazım çünkü ben bu işe karşıyım ... rakiplerimizi tarlada sonra benzin istasyonunda görmek isteriz .... ve tüm rakiplerimizle raöpada karşılaşmak isterim zira kubota rampada vites büyütünce bile hızlanabiliyor....
şerefli1 link=topic=52747.msg546588#msg546588 date=1330109814' Alıntı:
çok saldırı var kubotaya bu gidişle erkuntçulardan biri erinmeyip gelecek ama hayırlısı bakalım zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

mustafa kardeşim baya kubota fanatiği olmuşun valla :D :D :D
yanlız haşmet duymasın servetin çekildiğini 9 deliğinin eğildiğini 6445 i garajdan çıkmadan parçalar ha ;D ;D ;D zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa alk-*s

mustafagursacli link=topic=52747.msg546672#msg546672 date=1330113473' Alıntı:
Muzaffer abi Kubota nın çekiştiğini görmek için çok beklemek lazım çünkü ben bu işe karşıyım ... rakiplerimizi tarlada sonra benzin istasyonunda görmek isteriz .... ve tüm rakiplerimizle raöpada karşılaşmak isterim zira kubota rampada vites büyütünce bile hızlanabiliyor....

zaten kubota tartışılmayacak bi traktör bencede süper ok-*-s ok-*-s ok-*-s

ama ekuntçular bi rahat dursalar kubotaya göz dikmişler ama rampa demde nereyi dersen de zuha-*-s zuha-*-s

erkunt rampayı görünce yolu uzatıp düzde gidiyor zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
bırak rampada vites büyültmeyi iki üç vitesde düşmeden çıkamıyo bide yakıyoki sorma mazotmu yakıyo cebimizimiyakıyo tam anlamışda değilim şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa

Erkunt çok güzel traktör gün geçtikçe sürekli üstüne koyuyor .... ancak bayler ağır olduğunu bildiğinden için satmak maksadıyla takıp takıp çekiştirdiler oysa bana rakibii çeken değil tarlada geçen traktör sanayi önünde yatan değil kapımda duran traktör lazım bunlar üzerinden reklamda yapabilirler ama
şerefli1 link=topic=52747.msg546801#msg546801 date=1330117894' Alıntı:
zaten kubota tartışılmayacak bi traktör bencede süper ok-*-s ok-*-s ok-*-s

ama ekuntçular bi rahat dursalar kubotaya göz dikmişler ama rampa demde nereyi dersen de zuha-*-s zuha-*-s

erkunt rampayı görünce yolu uzatıp düzde gidiyor zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s
bırak rampada vites büyültmeyi iki üç vitesde düşmeden çıkamıyo bide yakıyoki sorma mazotmu yakıyo cebimizimiyakıyo tam anlamışda değilim şyt-*-sa şyt-*-sa şyt-*-sa
öyle yada böyle her geçen gün erkunt kendini sürekli, yeniliyor ....