ERKUNTUN 1LİTRE YAKMA OLAYINA NASIL BAKIYORSUNUZ???

Ynt: ERKUNTUN 1LİTRE YAKMA OLAYINA NASIL BAKIYORSUNUZ???

GENÇ EYMIRLİ link=topic=39948.msg349878#msg349878 date=1298962381' Alıntı:
Abilerim farkındaysaniz %30 varan tasarruf diyo:) şu an ki traktörün 3 yakıyosa buda 2 yakar:) ama arkasına uygun ekipmanı takarsan şoför biraz bilgili olursa, cooook fark eder, toprağin yapısı, hava şartları bile çok fark ediyo :)
bu dediğine göre erkunt 0.75 litre yakıyorsa diğer traktörlerin 0.975 litre yakması lazım.

ben hiçbir şekilde inanmıyorum bizim buradada alanlar oldu diyer traktörlerle aynı yarde aynı malzeme ile çalışıyorlar mazotta hiç bir fark yok diyor adamlar koça adamlar yalan söyleyipte kendi traktörünü kötülüyeçek halleride yok o yakıtla bırak tarlada iş yapmayı dolu arabayı bile zor çekersin

görmeyeli amma uzamış konu haaa ben erkunt kullanıyorum fabrikanın noterin bayinin dediği beni hiiiiç sallamaz ben motorumu bilirim 4 lü 10 inç pullukta 1.2 ile 1.4 arasında yakıyorum kurakta olsa tavlıda olsa 1 litre yakıyo demişler nh bayiisi de td 80 e 1 litre yakıyo dyo ama kim inanır satıcı hep malını över kim olursa olsun hepsi aynı bunların herkes işini göreni alır bence

arkadaşlar yazmıs 14 gazı geçmicen pulluğu iyi ayarlıcan vitesi güzel seçicen sıra başlarında oyalanmıcan vs. Vs. Bütün bunları ben mf ile yapsam mf de az yakar. Yani burda olay bilinçli ve sakin sürüm yapmakta Erkuntun bir numarası yok. Bizim mf 2 litre yakıyor bütün bunlara dikkat etsek o da 1.4 yakar. Erkuntu bunlara dikkat etmeden sürün bakalım azcık bıçağı fazla batırın da görün ne yakıyor.

ortalama 1400dd ' da 60 dakikada 7-9 litre arası yakar. 1 saatte artık kaç dönüm sürüyorsun ona bölün.

qarizmatiqa link=topic=39948.msg385782#msg385782 date=1303406317' Alıntı:
arkadaşlar yazmıs 14 gazı geçmicen pulluğu iyi ayarlıcan vitesi güzel seçicen sıra başlarında oyalanmıcan vs. Vs. Bütün bunları ben mf ile yapsam mf de az yakar. Yani burda olay bilinçli ve sakin sürüm yapmakta Erkuntun bir numarası yok. Bizim mf 2 litre yakıyor bütün bunlara dikkat etsek o da 1.4 yakar. Erkuntu bunlara dikkat etmeden sürün bakalım azcık bıçağı fazla batırın da görün ne yakıyor.
http://www.trakkulup.net/videolar-(cekimler)-332/erkunt-kismet-tarla-gunleri-4lu-10-inc/msg385794/#msg385794
sürdüğüm derinlik bu salıntı başlarınada hiç acele etmem el gazı çekilidir (hangi traktörle çifte gitsem çekerim ) çiziden çıkar ve çiziye dönerimm....zaten tarlalarımız küçük parçadır hatta en büyük tarlamız 7 dönüm salıntı başında oyalanmak istesende oyalanamassın... siz nasıl yapıyorsunuz :S

zuha-*-s zuha-*-s

[move] *098*- [size=14pt]YEAGM[/size] *098*- [/move]

EŞEK ÖLÜR KALIR SEMERİ İNSAN ÖLÜR KALIR ESERİ
*098*- SAME ARGON 70 *098*-

Şahsım ve görevimle ilgili bir şikayetiniz varsa buraya tıklayarak sitemiz yönetimine bildirebilirsiniz.

emmioğlu 2. el erkunt aldı 2010 model 500 saatte 80 bg resimlerini atarım yakın bi zamanda
tarla sürdüler yakıt konusunda dekarda 2 litre civarı yakıyor diyor emmioğlu 5 li 12 li alpler pulllukta

aksazli link=topic=39948.msg385814#msg385814 date=1303407540' Alıntı:

niye güldügümümü anlamadın gülüneçek bir durumda ondan bu traktör 1 lt yakıyorda neden çok yakan traktörler kullanıyoruz biz hepimiz erkunt alalım yakıtı düşürelim hem biz kara geçelim hemde ülkemizin dolarlalı dışarı gitmesin. bunlar hep reklam ben buna gülüyorum burdada erkunt kullananlar var dönüme 4 lt yakıyorlar burdaki kullananamı inanayım yoksa 1 lt yaktıgınamı

en az 1 yakar
ama 1 ve 2 arası deyişir die düşünüyorm çünkü az yaktığına bende inanıyorm fkt abartmayada gerek yok bence