şerefli1 link=topic=51313.msg519759#msg519759 date=1327439280' Alıntı:
traktöre kopmresör koymuş onada lüks demiş onumu diyorsun hangi gelişme git 2010 2012 ye bakbakalım neyini geliştirmiş motora commonrails mi koymuş hayı eksoza olçüm ve geri dönüşümmü koymuş hayır, PowerTech M Motor mu hayır, Viskoz Fanlı Soğutma Sistemli turbo şarj mı komuş hayır,ön aks süspansiyon sistemimi koymuş hayır,gövdeyi şasiyemi koymuş hayır,Entegre turboşarj mı koymuş hayır ( hava girişi hacmini arttırarak motor gücünü yükseltmek için kullanılan ve egzoz gazı ile çalışan bir kompresördür. Böylece her ateşlemeden daha fazla güç ve Faz III A emisyon standardına uygun verim elde edersiniz).
neyi gelişmiş yada gelişiyor bana söylermisiniz 90 hp traktör çıkarıyor diyorsunuz motor özellikleri filan aynı sadec gücünü arttırmış teknoloji yokki üzerinde neyini değiştirmişte gelişiyormuş ban bir diyin yav.ben kullanıyorum bana tümosancılar desin erkuntçular desin 2008 le 2012 arasındaki kompresör ve hidrolikli orta koldan başka değişikliği kompresör 2009 larda da var bu kadarcıkmı gelişmiş