kederci link=topic=51313.msg519596#msg519596 date=1327428527' Alıntı:sen ne erkunt kullanmısın nede ekunta binmişin bizdede var bizimkiler neden saglam dayanıklı bide biz sadece çiftçilik yapmıyoruz orandada çalışıyoruz köyümüzde 2005 80t bile hala tıkır ıkır çalışıyor ne yag atıyor nede başka bırsey istersen bu tür oyunlara kalkışma ekunt 1numara helede orman da ok-*-s *098*-
erkunt hakkında soyledıklerınıze dogru yada yanlıs dıyecek kadar kullanmıslıgım yok ama burda lınk ını verdıgınız john deere 6000 serısı ılede karsılastırmak ınsafsızlık olur ...5000 e ıle karsılastırıldıgında daha denk olurşerefli1 link=topic=51313.msg519587#msg519587 date=1327428087' Alıntı:bende bir zamanlar erkunt diyordum başka bir şey demiyordum ama malesef dayanıklı desem değil her tarafında yağ geldi arka hidroliklerin servis yazın işler çıkarsa gelirim diyor,
ayriyeten sadece bu değil,motor ingiliz,şanzuman alman,hidrolik aksam steyr,kullandığı kabin hisarlar yapım yani erkunta ait üzerinde erkunt yazan bir parça yok tamam patent parası vermeden kendisi üretimini yapıyor ama ekunt 100% yerli malı Türk yapımı diyor ama hiç bir parçasını kendi patenti ile üretmiyor ki yani erkunt bence toplama bir traktör o kadar övülecek bir traktör değil teknoloji gelişiyormuş zaten gelişmiş teknoloji bir kaç malzemyi değiştirmiş üzerine bi klima bi kompresör koymuş kolları değiştirmiş lüks diye bize gagalıyor lüks görmesek iyi benim gönlüm john deere ye kaçtı erkunt ağzıyla kuş tutsa boş hele motor aksamında hiç bir özellik yok bizim 480 liktede aynı özellik var turboyu saymıyorum o çoğu sistemlerde kullanılıyor erkuntun kullandığı turbo eski nesil ayriyeten onu söyleyim
bide john deere nin özelliklerine bakalım lüks nasıl oluyormuş hep beraber inceleyelim.
adamın biri ne demiş o kadar zengin değilimki ucuz mal alayım daha üç yıllık traktöre kaç kez servis geldi görki daha satana kadar kaç kez gelecek kim bilir
http://www.deere.com/wps/dcom/tr_TR/products/equipment/tractors/6030_series/6030_series.page
jd yada diğerlerin ithaliyle karşılaştırmak nasıl olur bilmem ama dediklerinizi bilerek aldık ama ilersini şüphelendiriyor açıkçası..şerefli1 link=topic=51313.msg519587#msg519587 date=1327428087' Alıntı:bende bir zamanlar erkunt diyordum başka bir şey demiyordum ama malesef dayanıklı desem değil her tarafında yağ geldi arka hidroliklerin servis yazın işler çıkarsa gelirim diyor,
ayriyeten sadece bu değil,motor ingiliz,şanzuman alman,hidrolik aksam steyr,kullandığı kabin hisarlar yapım yani erkunta ait üzerinde erkunt yazan bir parça yok tamam patent parası vermeden kendisi üretimini yapıyor ama ekunt 100% yerli malı Türk yapımı diyor ama hiç bir parçasını kendi patenti ile üretmiyor ki yani erkunt bence toplama bir traktör o kadar övülecek bir traktör değil teknoloji gelişiyormuş zaten gelişmiş teknoloji bir kaç malzemyi değiştirmiş üzerine bi klima bi kompresör koymuş kolları değiştirmiş lüks diye bize gagalıyor lüks görmesek iyi benim gönlüm john deere ye kaçtı erkunt ağzıyla kuş tutsa boş hele motor aksamında hiç bir özellik yok bizim 480 liktede aynı özellik var turboyu saymıyorum o çoğu sistemlerde kullanılıyor erkuntun kullandığı turbo eski nesil ayriyeten onu söyleyim
bide john deere nin özelliklerine bakalım lüks nasıl oluyormuş hep beraber inceleyelim.
adamın biri ne demiş o kadar zengin değilimki ucuz mal alayım daha üç yıllık traktöre kaç kez servis geldi görki daha satana kadar kaç kez gelecek kim bilir
http://www.deere.com/wps/dcom/tr_TR/products/equipment/tractors/6030_series/6030_series.page
sende çokşey istemişin beee ;DFreston link=topic=51313.msg519619#msg519619 date=1327430068' Alıntı:Toplama bence iyidir masseyin çekişini kubotanın jdnin konforunu claasın teknolojisini alan bir traktör fenamı olur ?
SmhGwz link=topic=51313.msg519617#msg519617 date=1327429956' Alıntı:jd yada diğerlerin ithaliyle karşılaştırmak nasıl olur bilmem ama dediklerinizi bilerek aldık ama ilersini şüphelendiriyor açıkçası..
Tüm markalar(Nh-Erkunt-tumo neyse ) Türkiye pazarındaki ithal motorlar arasında dağlar kadar fark war bence büyük bi dğeişim gerekli..
o söz sakıp sabancıya ait mekanı cennet olsunşerefli1 link=topic=51313.msg519587#msg519587 date=1327428087' Alıntı:bende bir zamanlar erkunt diyordum başka bir şey demiyordum ama malesef dayanıklı desem değil her tarafında yağ geldi arka hidroliklerin servis yazın işler çıkarsa gelirim diyor,
SALİM link=topic=51313.msg519628#msg519628 date=1327430404' Alıntı:yurt dışına gidenler bu kadar arıza çıkarmıyormuş. türküyedeki erkuntlar neden bu kadar arıza çıkarıyor hak ettiğinden büyük ekipman takılması mıacaba