Erkuntcular hep bole uyanık mı ?

Ynt: Erkuntcular hep bole uyanık mı ?

bende yozgatlıyım ve yozgat ana bayisi öz yücellerle beraberim suan bulumdugum ilçe akdag madeni 1 yılda 67 tane satıldı sorgun ilçesinde 700 küsür satıldı sen ne 20 sinden bahsediyorsun ayrıca daha yeni çıkmış erkuntla başa çıkamıyorsunuz süğrekli eleştiriyorsunuz açıkçası hepiniz korkuyorsunuz ilerde erkunt un 1 numara olacagını çok iyi biliyorsunuz ama kendinizi kandırıyorsunuz bu arada erkunt un da yarım asırlık bir geçmişi var iyi araştırın *098*-

arkadaşlar birbirinizle uğraşmayın.günümüzde kötü traktör üreten yok denecek kadar az. sadece eski teknolojiyi boyayıp satan firmalar var yakıt konusunda ise çeken motora yaktığı helaldir.. bukadar basit . ha az çekip çok yakıyosa ya arıza yada üstünde bi öküz var demektir

POYRAZLI SALİH link=topic=38762.msg443462#msg443462 date=1315929433' Alıntı:
Hacı fıat üretimi 1997de kesti 98 ve üzeri kaportasında Fiat yazan motor göster
FİAT Grubu New Hollandı satın aldıktan sonra Fiat ve Fordun üretimini kesti
Daha sonra Case-İH ve Steyride satın alarak CNH Grubunu kurdu

Çok övünüyorsunuz yok motor blogu satıyoruz yok piston yapıyoruz ozmn niye perkinse çuval dolusu para veriyonuz amacınız ne ? Üretin kendi motorunuzu
Öyle lafla peynir gemisi yürümez

Hala soruma cvp vermedin pazar payının % kaçı erkuntun ?

Varioyu size yedirirler mi ?
Cvt desen belki ama varioyu alman imkansız

HA BU ARADA VARİOYU KİMDEN ALICANIZ ???

kardeşim ben öyle boş konularla ugraşmam yok pazarda kaçıncı bilmem vırt zırt.nh de erkuntta olan hangi özellik var onu söyle.nh de dijital klima amerikan malı dana ön dingil varmı peki ek piston ve 16+8 zf şanzuman.italyan malı mercekli far far varmı peki hadi bunada cevap ver.sonra vario şanzuman alması zor degil.çünkü kendi almıyacak patent paylaşacak hem bi fendt in sadece şanzumanımı 35 000 euro.bu mal türkiyeye girerken vergi yiyor sanra bunun içinde motor kabin elektronik aksam vırt zırt yokmu.yani zamanım az ben daha burda sana neler anlatırdımda.

kederci link=topic=38762.msg443465#msg443465 date=1315930903' Alıntı:
bende yozgatlıyım ve yozgat ana bayisi öz yücellerle beraberim suan bulumdugum ilçe akdag madeni 1 yılda 67 tane satıldı sorgun ilçesinde 700 küsür satıldı sen ne 20 sinden bahsediyorsun ayrıca daha yeni çıkmış erkuntla başa çıkamıyorsunuz süğrekli eleştiriyorsunuz açıkçası hepiniz korkuyorsunuz ilerde erkunt un 1 numara olacagını çok iyi biliyorsunuz ama kendinizi kandırıyorsunuz bu arada erkunt un da yarım asırlık bir geçmişi var iyi araştırın *098*-

gardaşım sen nh valtra tümo bunların bayii ligini alsaydın böyle konuşmaz dın biz bilmiyormuyuz sizi hangi marka aldıysanız kötüde olsa 1 numara olur sizin için

kederci link=topic=38762.msg443465#msg443465 date=1315930903' Alıntı:

neyden korkucaz arkadaşım bizim traktör fabrikamız yok biz sadece gereksiz reklam ve abartmaya karşıyız biz yumuk kadar 75 hp motora istenilen paraya karşıyız biz tutarsız sözlere karşıyız kendimiz üretiyoruz deyipde her parçada başka damga görmeye karşıyız. motor üretebiliyosan üret tak kendi traktörüne başak kadar yokmusun

new holland td 75 78 milyar erkunt servet 80.4 77 milyar ve new hollandda hidrolik pistonlu orta kol ek piston hava komperesörü dijital klima özellikleri yok.erkunta karşı bukadar eksisi olmasına ragmen neden biri 77 biri 78 milyar anlayamıyorum.

aksoylar link=topic=38762.msg443501#msg443501 date=1315935542' Alıntı:
kardeşim ben öyle boş konularla ugraşmam yok pazarda kaçıncı bilmem vırt zırt.nh de erkuntta olan hangi özellik var onu söyle.nh de dijital klima amerikan malı dana ön dingil varmı peki ek piston ve 16+8 zf şanzuman.italyan malı mercekli far far varmı peki hadi bunada cevap ver.sonra vario şanzuman alması zor degil.çünkü kendi almıyacak patent paylaşacak hem bi fendt in sadece şanzumanımı 35 000 euro.bu mal türkiyeye girerken vergi yiyor sanra bunun içinde motor kabin elektronik aksam vırt zırt yokmu.yani zamanım az ben daha burda sana neler anlatırdımda.

Hacı ben sana madem dökümü üretiyorsunuz bari motor toplayın dedim
Sen erkuntun bütün parçalarının yabancı olduğunu söyledin
Helal olsun erkunta adam sadece traktör toplamış sözde yerli malı ama maşallah yerli parça kullanmamış...
Sen erkuntun argesinde falanmı çalışıyorsun ? Vario ve erkuntu bir araya getirdiğine göre

Fendt varioyu verseydi Deutz-Fahra verirdi tutupta erkunta şanzıman vermez...

valla bende fiat 73 model 640 var yani ne newhollandcıyım ne erkuntcu.ben inandıklarımı konuşayım.newholland fiat üzerinden geçiniyo örneğin t 480 ne tipi ne özellikleri benziyo bir aynı olan 56s serisi var oda donanım olarak geri kalmış bir traktör. erkunta gelince döküm kalitesine diyecek yok.motor deutz şanzuman zf.simdilik her yönü ile new hollanddan üstün.ama ileride ne olur bilemem tabi.benim 640 yansa kül olsa motor almaya mecbur kalsam yani erkunt alırdım.newhollandların bir tek 66 serisi ile L serisi güzel.

erkunt turk malıdır bunu herkes anlasın piston dan tut silindirlere bloklara şanzıman olsun hidrolik olsun hepsının dökümü elinden geçiyor perkıns motoru türkiyrdr üreten yine erkunt . fiyatının neden ucuz oldugu belli olmuyormu bunu anlamayacak ne var gerçekten şaşıyorum size türkmalı dıyoruz parçalarının hemen hemen tamamı elınden geçiyor dıyoruz tabıkı ucuz olacak hem kendı üretsin hemde çiftçiyimi kazıklasın zuha-*-s

POYRAZLI SALİH link=topic=38762.msg443774#msg443774 date=1316015999' Alıntı:
Hacı ben sana madem dökümü üretiyorsunuz bari motor toplayın dedim
Sen erkuntun bütün parçalarının yabancı olduğunu söyledin
Helal olsun erkunta adam sadece traktör toplamış sözde yerli malı ama maşallah yerli parça kullanmamış...
Sen erkuntun argesinde falanmı çalışıyorsun ? Vario ve erkuntu bir araya getirdiğine göre

Fendt varioyu verseydi Deutz-Fahra verirdi tutupta erkunta şanzıman vermez...

kardeşim sen böyle diyosun bugün bi 70 66 gördüm gövdesinde çemberin içinde E yazıyodu buda erkuntun damgası yani fıat iyi olsaydı perkins degil ıveco motor kullanırdı.hangi motorun neresi iyiyse erkuntta mevcut fazla söze gerek yok fıat640 ı olan arkadaş herşeyi açıklamış.

yerli traktör üretiyor iyi ama 2-3 sene daha geçsin piyasası noluyor bakalım şahsen jd kullanıcısıyım fanatik değil ama yakın 77 model çeltikciyiz 80 s yi de gördük çeltikte 2130 jd la hiç bi farkı yok niye 60000 vereyim senin erkuntu o yaşa geldimi görecem bakalım daha sağlam yapabilirdi 80 s yi baya bi sanayi ye götürmüşlüğümüz var 2007 model ok-*-s ok-*-s ok-*-s

valla bende fiat 73 model 640 var yani ne newhollandcıyım ne erkuntcu.ben inandıklarımı konuşayım.newholland fiat üzerinden geçiniyo örneğin t 480 ne tipi ne özellikleri benziyo bir aynı olan 56s serisi var oda donanım olarak geri kalmış bir traktör. erkunta gelince döküm kalitesine diyecek yok.motor deutz şanzuman zf.simdilik her yönü ile new hollanddan üstün.ama ileride ne olur bilemem tabi.benim 640 yansa kül olsa motor almaya mecbur kalsam yani erkunt alırdım.newhollandların bir tek 66 serisi ile L serisi güzel.
n h nin hangi serilerini kullandın hepsini kullanmış gibi 66 serisi ile L serisi ni seçiyorsun

kardeşim sen böyle diyosun bugün bi 70 66 gördüm gövdesinde çemberin içinde E yazıyodu buda erkuntun damgası yani fıat iyi olsaydı perkins degil ıveco motor kullanırdı.hangi motorun neresi iyiyse erkuntta mevcut fazla söze gerek yok fıat640 ı olan arkadaş herşeyi açıklamış.
kusura bakma ama sende sacmalalmısın fiat motorunun perkins olduğunu söylüyorsun

ramazan fıatın motoruna perkins demiyorum ıveco tipli aynı motoru erkunt dökmüş.sonra 65 46 nın motor blogundada erkunt yanında tümosan yazıyor.
olabilir erkunt dökmüştür demekki daha hesaplı dökmüşler erkunt da bu durumu geldiyse türk traktörün uzelin sayesinde gelmiştir

türk traktörde bu duruma geldiyse tümosan ve erkunt sayesinde gelmiştir.ama erkunt sadece uzele ve fıata blok dökmedi.fordların yerli üretimleride erkunt bolklu.sonra başakların da blokları erkunt.yani bütün markalar birbirine muhtaç.