Erkuntcular hep bole uyanık mı ?

Ynt: Erkuntcular hep bole uyanık mı ?

aksoylar şimdi nie çamura yatıyorsun 75-85hp modellere kafa tutuyorsun ben sana örnek gösteriyorum hemen model değiştiriyorsun, benim sana söylediğim L75 1996-98 model sen 2011 modelle karşılaştırıyorsun...

))) yaw memlekette neler oldu, olanlarla alakali bi sürü konu acildi kimse zahmet edip yazmadi. ama ne zaman bi motur özelliklede erkunt konusu acilsa hit oluyor. millet aliyo, ne yapalim, bizimkinede kötü diyolar ama millet hala mavi pesinde. birakin kim ne aliyosa alsin...

alsında kardeşim artık milleti kandırmanın zamanı geçti öyle isimle satmak yok artık tama nhde saglamdır ama türkiyede adamlar 40 yıldır 1 motoru degiştiremediler gitti.

aksoylar link=topic=38762.msg442803#msg442803 date=1315762634' Alıntı:
alsında kardeşim artık milleti kandırmanın zamanı geçti öyle isimle satmak yok artık tama nhde saglamdır ama türkiyede adamlar 40 yıldır 1 motoru degiştiremediler gitti.
hocam sen bunu yazarsin, digeri oda sunu söyle yapti der uzar gider bu konu. ben bugday tohumlari hakkinda konulari takip edeyim diyom ha bire bu cikiyo. kapinda erkuntta olsa, fendt olsa bu isi ögrenemedikden sonra bi faydasi yok. su isi ögrenip yeterli verimi alalim ithal traktörden baskasini kapima koymam zaten.))) neyse, bana bakmayin siz. haydi bakim tekrar basliyoruz. erkuntcularin yaptigi cidden uyaniklikmi. bu gibi acenta cekimleri satis arttiriyormu, bence kiminin hosuna giderken kimini erkunttan sogutuyor....haydi devam.......

aksoylar link=topic=38762.msg442803#msg442803 date=1315762634' Alıntı:

Kusura bakma az önce yaşını farkedememişim :(
Merak etme yakında yeni model New Holland T4-S ve Case-İH JX serileri piyasaya çıkacak yerli üretim yerli üretimde dewrim niteliği taşıyacak bu modeller 2 ayrı segmentte üretilecek
1.si 75-100 hp arası üç farklı model
2.si 110 ve 120 hplik iki model
Özelliklerine gelince piyasaya çıkınca öğrenirsiniz ben anlatırsam süprizi kaçar...

arkadaşlar t4 serisini bende biliyorum forumda görmüştüm güzel bi traktöre benziyor ancak erkuntun yeni çıkacak 110hp modelleri nasıl olacak onu düşündünüzmü.sonra bide unutmadan bu türk traktör motor yenilemez t4 lerde bile aynı 30 40 yıllık motorları kullanırlar.

nh case devrim mi yapacakmış 40 yıldır kandırıyor sizi bi düme koyar bu olur yenilik kaporta boyatır bu da yenilik kusura bakma yenilik istiyorsan fendt yada john deere takıl verdiğin paranın tam karşılığını alırsın bim-*s bim-*s bim-*s

efe yusuf biz yerli üretimden bahsediyoruz sen jd fendt diyorsun
Yenilik demişken jdnin düne kadar kademesiz şanzımanlısı yoktu yenilik bumu ?
Aksoylar yeni serilerde orjinal italyan yapımı 4400 cc 4 silindir İveco motor olucak
110 luk erkunta gelince servetin aynısı olacak onun için serveti 4 silindir yaptılar ve piston çapı onun için okadar büyük

kardeşim neresi uygun degil 8+8 dedigin viteste 12+12 dedigin viteste ve benim kullandıgım 16+8 viteste erkuntun şuanki ürün gamında.hem 16+8 in neresi kötü bana bi söylermisin.

levye diyorum 12+12 dediğim zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s o 70-66 98 -2003 model lerde var ayrıca ikisine kullandım erkunt un yakıtı hiç de az değil yiyim onun noterini ileri geri olması lazım bi de fiat gibi ciğerden zorlamıyor firen şanzıman hidrolik güzel yenileri nin vites sistemi değişik mi bilmiyorum kullandığım servet 80 2007 veya 2008 model 1.2.3.4 ileri h-L takviye bi koltuğun altın da (s)tarla versiyonu var L nin arkasında r (geri)var ama bu seferde 1.2.3.4 vitesler uyum sağlamıyor nh 70-66 123 +1.2.3.4 12 ileri 12 geri (solda levyesi var) anlatmaya çalıştığım bu td leri bilmiyorum pekte tutulmuyor zaten avrupası çok var burda

Şimdi herkes bişeyler yazmış,bişeyleri savunmuş..Çok normal sonuçta para veriyosun ve karşılığını isteyeceksin. Geçtiğimizbayram Erkunt 70 /e 4 çeker kullanm fırsatım oldu. Bi yakınımızın keçileri kaybolmuş arazide ve ormanda aradık..
Gözlemlerim;
1 . Gereğinden fazla ağır olmuş,
2 . Kabin yüksek olmasına rağmen içine bir türlü 2 çocuk ve 1 dedeyi sığdıramadık, çünkü soldaki ileri geri levye sağda olmalıydı..
3 . Kabin içi ses seviyesi çok düşek gayet güzel, klimada yeterli bence.
4 . Birde düşük devirlerde ön lastiklerin sürekli titreşim yaptığını farkettim, anlam veremedim.
5 . Kabin biraz daha alçak olsaymış daha güzel olacakmış, ormanda baya zorlandık ağaçların yanından geçerken.

EFE YUSUF link=topic=38762.msg443000#msg443000 date=1315823836' Alıntı:
t 4000 serisi nh değilmi neresi yerli bunun td tt anlıyoruzda t4 ne :S :S :S

Hacı ben T4-S serisi diyorum sen T4000 diyorsun

T4-S serisi muhtemelen önümüzdeki sene piyasaya çıkar
Yabancı diye NHyi tefe koyuyorsunuz ama devlete olan faydasından hiç bahsetmiyorsunuz ödediği vergiler 2000 civarı istihdam
Yakında NH ve Case İtalyadaki fabrikayı Türkiyeye taşımayı planlıyorlarmış eğer taşırlarsa istihdam iki katına çıkar ve yerli üretim T7.270 ile 270 hpye kadar çıkar...

bu arada Türk Traktör Hemaya Steyr için dişli sparişi vermiş geçtiğimiz günlerde de Türk Traktör yerli üretim portatif Steyr üretip İtalyaya gönderdi yakında Steyride üretecekler
Yerden yere vurduğunuz firma avrupaya tasarım satıyor

Tutturmuşsunur bi komprösör
Ne işe yarıyor görende ABS zanneder
Ama abs t7000lerde var...