ERKUNT'A PORTATİF GARAJ YAPTIM

Elinize sağlık çok güzel olmuş. Kar yükü gibi ekstra yükler için mukavemeti arttırmak için duvarlara çapraz çelik halat kullanılması iyi olur gibi geldi bana.

abim;eline sağlık.
harika olmuş.

Teşekkürler Yusuf hocam.

Ustam da bu işten anlıyo belli helal olsun.

Kastedilen bensem, betonu ben yaptım ama harc kararken nasıl zorladıysam sağ dirseğim büküp döndürme hareketinde hala hafif ağrıyor,iki ay geçmesine rağmen.Üst kısmına niyetlendim,kaynak makinası dahil her aletim var.Ben yapsam hem çok uzun sürecek hem de bir şeye benzemeyecekti.Levhalar çok büyük olduğundan en küçük iş kazasının çok ağır bedeli de olabilirdi.Usta hesabıma göre en fazla 1500 lira kazandı.O da emeğinin karşılığı.

Demirci ustası ise ,gerçekten hızlı ve güzel yaptı.Prafiller 4*6 cm ve et kalınlığı iyi.

Yusuf hocamsa ,o bu işlerin piri.Çok güzel garajlar yaptı.Seyrettik.

Cemal abi yaz aylarında ufak açıklıklar serinleme için yeterli olmuyor. Bahçede arabalar için aynı bunun gibi gölgelik var sadece üzeri kapalı olduğu halde rüzgar falan olmazsa sıcak oluyor yine de dikkat et yaz günü erkunt kavrulmasın

Güzel olmuş Cemal abi güle güle kullan

Teşekkürler Muhammed kardeşim.

Cemal abi yaz aylarında ufak açıklıklar serinleme için yeterli olmuyor. Bahçede arabalar için aynı bunun gibi gölgelik var sadece üzeri kapalı olduğu halde rüzgar falan olmazsa sıcak oluyor yine de dikkat et yaz günü erkunt kavrulmasın

Kışı fareye kemirtmeden,yağmur yaştan koruyarak geçirelim ,yazın kontrollü bir ortam sağlamaya çalışırım.Garajımız olmadığından babam Leyland'ı her yıl çarşıdan kalın naylon alıp sararak, bir kaç kışı geçirtmişti.