Erkunt Yokuştan Yük İndirmede Nasıl??

Ynt: Erkunt Yokuştan Yük İndirmede Nasıl??

70 zf 4x4 de çokçanlar sıra bağımsız kullanılıyor ama randumanlı çalıştığını sanmıyorum 90 lık mükemmel çalıştırır hangi sıra bağımsız olursa olsun

55-46 link=topic=58948.msg635591#msg635591 date=1349167013' Alıntı:
bizim için en önemli mesele yokus inebilmesidir... ve şöyle söylüyeyim yazın kısmet 55 e bindim
çııkarken gerçekten mest etti cok iyi çıkkıyor fakat inerken tam bir fiyasko bizim 55-46 kabak lastikle daha iyi iniyor !!
4 tekerlekli remorkla inecekseniz mutlaka frenli remork kullanın ve ön tarafını hidrolikle kasın...
inerken en uygun vites takviye 4 ve seri 1 dir... inerken kademe kademe gaz verin baktınız kayacak gibi gazı kökleyin!!!! kaymaya başladığında ise gaz verip veriip çekin eğer yapacak bişey kalmadıysa son çare atlayıp kurtulun cöö-*s
zaten yukarıda carraro değil zf nin daha iyi indiğine değinilmiş kısmette carraro şanzıman var tavsiyeler özellikle ZF yönünde

phantomerkunt link=topic=58948.msg635618#msg635618 date=1349177775' Alıntı:
zaten yukarıda carraro değil zf nin daha iyi indiğine değinilmiş kısmette carraro şanzıman var tavsiyeler özellikle ZF yönünde
o kadarını bilmemde bnm bindiğimde bi erkunttu işte anlş-*s ama 4*4 olursa olayın rengi değişir tabiki

şerefli1 link=topic=58948.msg635648#msg635648 date=1349187093' Alıntı:
bilmiyorsan sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa ;D ;D
ee ben bindiğim fiat ı erkunt ttf yada tümosan dökümlü die ayrıma sokmuyorum ok-*-s siz nie zf ve carraro die ayrıma sokuyosunuz grin-*-s

traktörü iyi tanıdıktan sonra bi problem olmaz. 35likle 3 ton yükle yavaş yavaş gerektikçe firenleyerek iniyorum hiç bir sıkıntı yok. dikkat edilmesi gereken tek şey, hızlı salmamak ve paniğe kapılıp fireni köklememek. zaten bunları 3 ton yükle yaptınızmı fırsatını bulup atlayın 35liğin üstünden :)
hee bi de ls u60c 4x4 var. 8 tonla 4 takviye 1. viteste toprak rampadan çok rahat iniyor. tabi 4x4 takılı olmak şartıyla :)