Ynt: Erkunt yeni Kısmet 58 Hindistan malı motoru ile piyasaya çıkıyor.
valla arkadaşım 2011 eylül ayında taaa bursa tarım fuarından yeni nimet 70 m 4x4 aldım benim motor fabrikanın ürettiği ilk parti nimet 70m yeni seri hiç bir sorun yaşamadım gerek mekanik gerek elktirik bakımından çokta memnunum yakıta gelince bütün motorlar aynı yakar (yol hariç ) yolda da erkuntun üzerine az yakanaı tanımam bi çok motor kullandık 60 56 kara kafa massey ferguson 260 gold 54 c new holland tt 55 bu motorların içinde en büyük motorlusu erkunt hepsinden de az yakıyor yolda. Çiftte yakışa gelince çiftte sağlam pulluk sürümünde 2 litreden az yakan motor çekmiyodur bunuda herkes bilsin çeken motor her zaman yakar birde sitede bakıyorum hep çoluk çocuk konuşuyor. Hepsi daha dün motora binmiş kişiler yok şöyle yok böyle renk olsun diye konuşuyorlar
UÖZKAN.77 link=topic=68198.msg775844#msg775844 date=1379501424' Alıntı:Basri abi.. Hintli-Mahindra dünyada yıllardır en çok satan traktör (tabi bu en iyi demek değil), Mahindradan sonra Solaris var..
Eğer Zetor almayacaksan gider onlardan alırım yerinde olsam en azından neye bindiğimi bilirim.
Şimdiki motorların anası-babası birbirine çok karıştı! Motoru bilmem ne, şanzımanı bilmem ne.. markası şu ama şura üretimi ama üzerinde şura malı yazıyor.. o da şuraya fason ürettirmiş.
Bi bize söylenenler var bi de perde arkası.. gider at arabasına binerim hiç bari bilirim ki at arabası, kafam rahat olur
Bayiler bile ellerindeki malın ne olduğunu tam bilmiyor o kadar.. olan tüketiciye oluyor. Geçen biriyle konuştuk adam 3-5 yılda 3-5 kere aradığını bulamayıp motor değişti.. zarar 100 bine yakın yazık günah, hala da şimdiki motoruna gönülsüz biniyor.
valla arkadaşım 2011 eylül ayında taaa bursa tarım fuarından yeni nimet 70 m 4x4 aldım benim motor fabrikanın ürettiği ilk parti nimet 70m yeni seri hiç bir sorun yaşamadım gerek mekanik gerek elktirik bakımından çokta memnunum yakıta gelince bütün motorlar aynı yakar (yol hariç ) yolda da erkuntun üzerine az yakanaı tanımam bi çok motor kullandık 60 56 kara kafa massey ferguson 260 gold 54 c new holland tt 55 bu motorların içinde en büyük motorlusu erkunt hepsinden de az yakıyor yolda. Çiftte yakışa gelince çiftte sağlam pulluk sürümünde 2 litreden az yakan motor çekmiyodur bunuda herkes bilsin çeken motor her zaman yakar birde sitede bakıyorum hep çoluk çocuk konuşuyor. Hepsi daha dün motora binmiş kişiler yok şöyle yok böyle renk olsun diye konuşuyorlar