erkunt vites problemi.

Ynt: erkunt vites problemi.

bu sorun bu kadar büyütülecek bişey değil. söyle servise halletsin hemen. sonuçta kul yapısı hepsi aynı olacak diye bişey yok tek tük bu tür hatalar olur.

efeee09 link=topic=40772.msg362645#msg362645 date=1300525694' Alıntı:
Tekrar soruyorum ya cevap çıkmadı kimseden yani garantisi bitince biraz fazla tuzlu olmasın..
merak ettim bunların parçalarını yan sanaayi filan üreten birileri varmı ? illa gidip orijinal mi alcanız ?
bak kardeş senin bindiğin fiatın parçalarıda erkunt marka ( mesela ön ve arka ağırlıklar V.B) sen yedek parçada sıkıntı çekiyorsan bende çekerim ama çekmiyorsan bende çekmem yeterli bi cewap sanırım bu arada bişey sorayım sana sen kaçtane erkunt kullandında ayrıntılı yorum yapıyorsun önce erkunt hakkında bilgilen sonra yorumunu yap bende sana teşekkür edeyim...

Abdullahh link=topic=40772.msg362638#msg362638 date=1300524977' Alıntı:
dogru diyorsun kardeş burda mesele erkunt kötülemek degil ki erkunt çular neden hemen savunmaya geçiyor
arkadaş sorun var sizinki demi böyle demiş
evet arkadaşlar benim sinirlerim bozuldu onun için sordum sizinbkidemi böyle die ve yorumları yeni okuyorum bugün konyadaydım inceledim diger traktörlaeride böyle bi sorun yok bakalım gelip ayarlayacaklr ankara bayiiside oradaydı ben o insanları çok seviyorum çok nazik insanlar..yorumlar için sağolunn

anayurtlu 3105d link=topic=40772.msg362975#msg362975 date=1300569900' Alıntı:
evet arkadaşlar benim sinirlerim bozuldu onun için sordum sizinbkidemi böyle die ve yorumları yeni okuyorum bugün konyadaydım inceledim diger traktörlaeride böyle bi sorun yok bakalım gelip ayarlayacaklr ankara bayiiside oradaydı ben o insanları çok seviyorum çok nazik insanlar..yorumlar için sağolunn

Ankaranın Göz Bebegi GÖKTAŞLAR A.Ş onlar cok ıyı ınsanlar ankarada erkunt onların sayesınde tanındı ve bılındı onlar harıka ınsanlar

Anayurtlu kardes canın sıkma moralını bozma o sorun hallederler GÖKTASLAR malının arkasında konu acmayıpda ozelden msj cekseydın erkuntu erkunt dusmanlarının agızına laf vermeseydık

berat06 link=topic=40772.msg362980#msg362980 date=1300570197' Alıntı:
Anayurtlu kardes canın sıkma moralını bozma o sorun hallederler GÖKTASLAR malının arkasında konu acmayıpda ozelden msj cekseydın erkuntu erkunt dusmanlarının agızına laf vermeseydık
kardeş ondan değilde insanın canı sıkılıyor hiçbi sorun yoktu dedem ilk defa çıkarda bi motora biniyim dedi ben hiç sorunsuz kullanıyorum el alışkanlığından dolayı..dedemde bi dolaşıyım dedi bindim yanına adam vitesleri geçiremedi takılıyor birbirine canım sıkıldı valla..ama sorun halledilecek bu videoyu göktaşlarada izlettim fuarda bakalım bizden haber bekliyorlar havalar düzelince bi tarla denemesi için çağıracağız ve sorunlarını düzeltecekler..

anayurtlu 3105d link=topic=40772.msg362986#msg362986 date=1300570545' Alıntı:
kardeş ondan değilde insanın canı sıkılıyor hiçbi sorun yoktu dedem ilk defa çıkarda bi motora biniyim dedi ben hiç sorunsuz kullanıyorum el alışkanlığından dolayı..dedemde bi dolaşıyım dedi bindim yanına adam vitesleri geçiremedi takılıyor birbirine canım sıkıldı valla..ama sorun halledilecek bu videoyu göktaşlarada izlettim fuarda bakalım bizden haber bekliyorlar havalar düzelince bi tarla denemesi için çağıracağız ve sorunlarını düzeltecekler..
anayurtlu düzeltince bi video çekte onuda paylaş bazıları ininmıyor erkunt ilgisiz diyor bide neden böle olmuş onuda öğrende başımıza gelirse tecrübe olur . BİŞEY DAHA .....SENİ TEBRİK EDİYORUM BAZI İNSANLAR MALINI HİÇ YERMEZ AMA SEN ARTI YÖNLERİNİDE EKSİ YÖNLERİNİDE AÇIK ŞEKİLDE PAYLAŞIYORSUN SENİ BİRKEZ DAHA KUTLUYORUM alk-*s keşke herkes böle olsa

aksazli link=topic=40772.msg363044#msg363044 date=1300573385' Alıntı:
anayurtlu düzeltince bi video çekte onuda paylaş bazıları ininmıyor erkunt ilgisiz diyor bide neden böle olmuş onuda öğrende başımıza gelirse tecrübe olur . BİŞEY DAHA .....SENİ TEBRİK EDİYORUM BAZI İNSANLAR MALINI HİÇ YERMEZ AMA SEN ARTI YÖNLERİNİDE EKSİ YÖNLERİNİDE AÇIK ŞEKİLDE PAYLAŞIYORSUN SENİ BİRKEZ DAHA KUTLUYORUM alk-*s keşke herkes böle olsa
arkadaşı ben de tebrik ediyorum alk-*s

qarizmatiqa link=topic=40772.msg363047#msg363047 date=1300573883' Alıntı:
parayla rezil olmak bu olsa gerek. zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s

Anayurtlu bızım erkuntların cakmaklıgını uzatta bı arkadas sıgarasını yaksın malum onlar gelısmıs teknoloji harıkası ama cakmaklık unutulmus :D :D :D zuha-*-s ;D zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s