erkunt vites problemi.

Ynt: erkunt vites problemi.

Ya şeyi merak ettim bunların parçalarını yan sanaayi filan üreten birileri varmı ? illa gidip orijinal mi alcanız ?

efeee09 link=topic=40772.msg362623#msg362623 date=1300523605' Alıntı:
Erkuntçular yine herkese bi kulp takıp kendi traktörleriden olan traktörü aklamışlar :D Brawaaa arkadaşlar :d
dogru diyorsun kardeş burda mesele erkunt kötülemek degil ki erkunt çular neden hemen savunmaya geçiyor
arkadaş sorun var sizinki demi böyle demiş

Abdullahh link=topic=40772.msg362638#msg362638 date=1300524977' Alıntı:
dogru diyorsun kardeş burda mesele erkunt kötülemek degil ki erkunt çular neden hemen savunmaya geçiyor
arkadaş sorun var sizinki demi böyle demiş
bizimki oyle değil volkan abinin dediginde bişey yok ama bazıları erkunta dandik felan diyor onun için savunmaya geçiyoruz :) yani bi new hollandın bile bugun levyesi gibi bazı sorunlar çıkabiliyo erkunt yeni bi marka birkaçında bişey çıktıysa ne var bizde 2 tane var birisi amcamlarda birisi bizde hiç bi problem gormedik yakıtta cimri çekiş süper ama gel gelelim bunu uzun sure kullanmayan bilmiyor hemen laf atıyor onlara sadece cvp ımız hem cozulmuyecek bi sorun değil garantisi olan bi traktor seve seve çozmezlerse başka tur çözerler :8

Tekrar soruyorum ya cevap çıkmadı kimseden yani garantisi bitince biraz fazla tuzlu olmasın..
merak ettim bunların parçalarını yan sanaayi filan üreten birileri varmı ? illa gidip orijinal mi alcanız ?

cazgin0020 link=topic=40772.msg362642#msg362642 date=1300525241' Alıntı:
bizimki oyle değil volkan abinin dediginde bişey yok ama bazıları erkunta dandik felan diyor onun için savunmaya geçiyoruz :) yani bi new hollandın bile bugun levyesi gibi bazı sorunlar çıkabiliyo erkunt yeni bi marka birkaçında bişey çıktıysa ne var bizde 2 tane var birisi amcamlarda birisi bizde hiç bi problem gormedik yakıtta cimri çekiş süper ama gel gelelim bunu uzun sure kullanmayan bilmiyor hemen laf atıyor onlara sadece cvp ımız hem cozulmuyecek bi sorun değil garantisi olan bi traktor seve seve çozmezlerse başka tur çözerler :8
her markada olabilir küçük şeyler sorun eyer sadece vitesin birbirine deymesi ise onu halletmek kolay .

efeee09 link=topic=40772.msg362645#msg362645 date=1300525694' Alıntı:
Tekrar soruyorum ya cevap çıkmadı kimseden yani garantisi bitince biraz fazla tuzlu olmasın..
merak ettim bunların parçalarını yan sanaayi filan üreten birileri varmı ? illa gidip orijinal mi alcanız ?
yan sanayi çıkıyormu bilmem ama çalışan makina bi tarafı bozulsa orjinali tercihimdir uydurma ya kalırsa işimiz zor ok-*-s

bana göre fabrika hatası.neden derseniz benim basagın vitesleride aynı dizilişi ama adam viteslerin birini büyük birini küçük yapmış birbirine degmiyo işte aynı sistemde vites kollarının boyunu eşit yapıncada böyle oluyor herhalde.

bendede var erkunt servet 80 t ne bole sorun var nede bı sey bı tek fren cok sıkıyodu oda ayarlandı bole seyler olabılır cagır servısı gelsın baksın ayarlasın erkunt bu her marka gıbı sattıkdan sonra traktorun pesını bırakmıyo arkasında duruyo