şanzuman problemiymiş herhalde yürüyemiyoki römorkun üstüne atmış daha önce servise götürdüm depoda eksilen mazottan başka hiç bişey degişmedi diyor. bende söyledim böyle yapamaz şikayet et dedim garantisi varsa dedim kimi kime şikayet edecez dedi ustaya götürür kafama göre yaptırırım dediatom karınca link=topic=44903.msg421719#msg421719 date=1309372895' Alıntı:peki arıza neymiş orada yapılabilecek bişeymi yoksa hiç saçma bişeymi.eğrki garntisi devam ediyorda traktör tarlada felan kalmışsa çalışmıyorsa mecbur gelecek.yok ama traktör çalışıyor yürüyor ise traktörü servisin dükkanına adam getirmek zorunda..
ya güzel kardeşim bak bişey demiyorum eğerki müşterinin mazotunu çalıyorsa ALLAH belasını versin öyle servisin. zaten bak şanzumandan arızalıysa bayiden kamyon istiyecek kamyon servise getirmek zorunda servis gidipte orda şanzuman indiremez, burda direkmen servisin lafı gelmem dememiştir o iş orda olmaz sen buraya gel abiciğim demiştir. müşteri ise olurmu yav sen buraya gel yap git burda. ben eminimki olay böyle olmuştur. servisinde dediği ben oraya gelemem olay bu kadar basit. ÖYLE İNSANLAR VARKİ MOTORU SATIN ALDIKTAN SONRA SERVİSİDE SATIN ALDIĞINI DÜŞÜNÜYOR,AYIB KARDEŞİM OLMAZ BÖYLE YA SEN 1 TANE MOTOR PEŞİNDESİN O ADAM AKŞAMA KADAR 100 TANE MÜŞTERİNİN KAHRINI ÇEKİYOR.gezegen link=topic=44903.msg422160#msg422160 date=1309461147' Alıntı:şanzuman problemiymiş herhalde yürüyemiyoki römorkun üstüne atmış daha önce servise götürdüm depoda eksilen mazottan başka hiç bişey degişmedi diyor. bende söyledim böyle yapamaz şikayet et dedim garantisi varsa dedim kimi kime şikayet edecez dedi ustaya götürür kafama göre yaptırırım dedi
aralarındaki diyalog nasıl geçti bilmem bana anlatılan bu ...ama hakikaten benim 265 in deposunuda boşatmışlardı bunu bizzat gördüm mazot eksik dedim motoru yıkadık dediler gusul abdestimi aldırdınız dedim babam da boşver tantana çıkarma onunla zengin olamazlar demiştiatom karınca link=topic=44903.msg422227#msg422227 date=1309464843' Alıntı:ya güzel kardeşim bak bişey demiyorum eğerki müşterinin mazotunu çalıyorsa ALLAH belasını versin öyle servisin. zaten bak şanzumandan arızalıysa bayiden kamyon istiyecek kamyon servise getirmek zorunda servis gidipte orda şanzuman indiremez, burda direkmen servisin lafı gelmem dememiştir o iş orda olmaz sen buraya gel abiciğim demiştir. müşteri ise olurmu yav sen buraya gel yap git burda. ben eminimki olay böyle olmuştur. servisinde dediği ben oraya gelemem olay bu kadar basit. ÖYLE İNSANLAR VARKİ MOTORU SATIN ALDIKTAN SONRA SERVİSİDE SATIN ALDIĞINI DÜŞÜNÜYOR,AYIB KARDEŞİM OLMAZ BÖYLE YA SEN 1 TANE MOTOR PEŞİNDESİN O ADAM AKŞAMA KADAR 100 TANE MÜŞTERİNİN KAHRINI ÇEKİYOR.
nh lerin ustası hep hasanmı ne bizimkide hasan usta keskinler adanamustafagursacli link=topic=44903.msg422675#msg422675 date=1309636629' Alıntı:Servis denince akla hemen onun adı gelir nh servisi HAsan Usta Sungurlu
abi zaten isim usta kelimesiyle bütünleşmiş....gezegen link=topic=44903.msg422788#msg422788 date=1309709191' Alıntı:nh lerin ustası hep hasanmı ne bizimkide hasan usta keskinler adana