ERKUNT SERVET 80T 4WD YONCA YERİNİ SÖKERKEN

Ynt: ERKUNT SERVET 80T 4WD YONCA YERİNİ SÖKERKEN

Paylaşım için tşk. erkunt güzel sürüyor yonca yerini yonca kaç yıllık acaba baya seyrelmiş gibi

480 daha seri ve daha çabuk sürermiş. bazılarının saçmalamakta üstüne yok. erkunt iyi traktör dahada iyi olacak bunu bi fiat kullanıcısı olarak söylüyorum.

bazıları çok fanatik malesef. bazıları ital meraklısı. tamam bazı italller kaliteli ve teknolojikler. bütün itallermi erkunttan daha iyi. sonrada yerliler gelişmiyor diye şikayet ediyorlar. fanatiklere rağmen gelişecek daha iyi olacak.

evet 480 hiç yabana atılacak traktör değildir. ancak burda 75 beygirlik bi traktörden daha seri olduğunu idda etmekte anlamsız ve saçmalık. illada karşılaştıracaksak emsalleriyle karşılaştıralım. fanatiklik yapıp markaları karalamanın ne anlamıvar sonuçta.

yaw niye hemn kıyaslama yapıosunz ki adam paylasım olsun diye koyduğunu belirtimiş yoksa oda dip gaz gitmesini birdi herelde bence boş muhabbet bunlar

yonca yeri demiş adam herhalde hiç yonca yeri sökmemiş begenmeyenler cogu rakibi burada yeri eşerek ancak gider... erkunt patinaj etmediginden 4lü14lüde arkasında olsyadı çekerdi 2yıl kullandım.. adam traktörün üstüne cıkıp gaz basıp 2 dakka video cekecem diye vites yukseltip hava olsun diye 2 dakka traktörün canını almamış traktörü bırakmış gidiyor zaten 13-14 gazla tahmini.. gayette guzel pulluk 11li olabilir ama servet okadar küçümsenecek traktör degil...

hacimmet link=topic=50342.msg515009#msg515009 date=1326917898' Alıntı:
Paylaşım için tşk. erkunt güzel sürüyor yonca yerini yonca kaç yıllık acaba baya seyrelmiş gibi

tarla başka bir köyden hısımların tarlası kireçli tarla olduğundan keşek sulu yerden bir yer olaydıda daha sık olaydı ama erkunta dayanırmı erkuntun sürümünü gören bizimkinide boz dediler ama dekarı 30 tl benim zamanım yoktu yoksa baya bir iş vardı o köyde

Dqn link=topic=50342.msg515012#msg515012 date=1326918025' Alıntı:
Hemşerim eline sağlık. Sizin o tarafların toprağı yumuşakmış. Niye o kadar yavaş gidiyorsunki.. Bizde aynı pulluğu kullanıyoruz alpler.

konuları okursanız sormaya gerek dahi kalmayacak;

çekim yapıyordum inip binmesi zor oluyor diye yoksa hızlıdan sürüyordum

ceya023 link=topic=50342.msg515301#msg515301 date=1326963261' Alıntı:
yonca yeri demiş adam herhalde hiç yonca yeri sökmemiş begenmeyenler cogu rakibi burada yeri eşerek ancak gider... erkunt patinaj etmediginden 4lü14lüde arkasında olsyadı çekerdi 2yıl kullandım.. adam traktörün üstüne cıkıp gaz basıp 2 dakka video cekecem diye vites yukseltip hava olsun diye 2 dakka traktörün canını almamış traktörü bırakmış gidiyor zaten 13-14 gazla tahmini.. gayette guzel pulluk 11li olabilir ama servet okadar küçümsenecek traktör degil...

way arkadaş ağzına sağlık yav.ben bu videoyu çekerken burada paylaşacağım aklımdan dahi yoktu babama göstermek için çekmiştim çünki babam yıllarca 135 lik ve 480 liğin elinde çok çekmişti 480 lik hala durur yanda biçen ekin makinasını takınca önü direk havada e şimdi ben burada paylaşacağımı bilseydim siz sanıyormusunuz ağır giderdim alırdım 1 h ye gider bide akrabanın yarı otomatik 4 lü 16 lısını takardım 13 gaz değilde 17 gazda çekerdim öyle 4 lü 16 lı pulluklada sürdüğüm yerler vardıda biz yeşilçam filmi çevirmiyoruzki her sürdüğümüz tarlada video çekelim ben yemeği ,çayı dahi traktörün içinde yiyorum hata bırakıyorum diğer başa kadar hallediyorum ben gurbetçi adamım uğraşacak oynayacak zamanım yok bir günde 60 70 dekar çıkarıyorum 4 lü 16 lıyla videoyuda baktım burda paylaşıyorlar bende paylaşayım dedim

ha bizim köyde nh td65d td85d var mf 277g var erkuntun seviyesinde çift çeker olarak üçüde dönümde tam 2 lt mazot yakıyor erkunt 1,5 yakıyor yolda erkuntun önüne dahi düşemiyorlar hızına yetişmeyi bırak arkada nal topluyorlar erkunt düşmanları istemiyor diye vazmı geçeceğiz yani td85d ile 277g adamlar yakıtından dolayı satmaya karar verdiler tarlada erkunta yetişemezler dahi diyen desin ne derse desin ben ilçeye 5 ton buğdayla 1 satte gidiyorum onlar 1,5 satte gediyor 5 ton buğday 8 ton kum sarıyorum anlamıyor hatta seviniyor bide bu erkunt düşmanlarını görelim marifetlerini sanki biz diğerlerini görmedik ne bok olduklarını doğru bizim gördüklerimiz başka adamın 480 lik uzaaydan geldi adı 480 lik yoksa kendi nh t7070 sanki ,yav arkadaş diyom ne biçim insanlar var anlamıyom bu yazda bir 480 likçi tarlayı sürdüm bitirdim geliyordum uzaktan geldiğimi gördü hiç yarışasım yoktu beni görünce gaza bastı kendi kaşındı yanında yavaş geçeyimde toz yemesin dedim adam beni toza boğ dercesine bastı gaza yanından bir geçtim arkasında pullukla oda nohut ekiminde geliyormuş pulluğun üzerinde ne var ne yok yola saçılmıştı aynada baktığımda bu traktörler iyi olsa yeni traktör üreten firmalar enayimiki milyonlarca para harcayıp yatırım yapıpta yeni traktör üretsinler benim traktörde zf şanzuman var yani buçuklu yani tır şanzumanı doğru unutmuştum 480 likte vario şansuman vardı tüh nasılda unutmuşum zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s