erkunt servet 80 t ile mf288g karşılastırması

Ynt: erkunt servet 80 t ile mf288g karşılastırması

erkunt da bizim burada 13 inç 4 lü takıyorlar pullugu saldın mı motor imekliyor agır takviye 3 ile gidiyor ama 288 G ise aynı pulluk la seri 1 ile iş yapıyor erkunt sadece yolda gezmeye ortalık işlerini yapmaya sehre gidip gelmeye cok iyi ama agır işlerde sulamada ben 288 G u tek gecerim...

bızım koyde var ama arkadas takmaya cesaret edemedı 288g yı arka arkaya 3 senelık motor nadasta takvıye 3 le surum yapıom dedı 4 lu 14 ınc bana sen 4 13 ınc al dedı

erkunt da bizim burada 13 inç 4 lü takıyorlar pullugu saldın mı motor imekliyor agır takviye 3 ile gidiyor ama 288 G ise aynı pulluk la seri 1 ile iş yapıyor erkunt sadece yolda gezmeye ortalık işlerini yapmaya sehre gidip gelmeye cok iyi ama agır işlerde sulamada ben 288 G u tek gecerim

işte buna ha haaaaaaa derim

bakın arkadaşlar bu konuyla ilgilenen birçok insan var.nice insanlar kullanıcılar belki bu yorumlara gülüyorlardır.bir çogu önemsemiyor bile.ama ben 2007 nisanından beri 288g tu 2006 mayısından beri erkuntu kullanıyorum.275 mf brezilya yıda 398 mf yide 188 mf yide 8082 tümosanıda kullandım.köyümde yanyana kullandıgımız komşuların 5625-5725 jd de var nh td85-95 de var.bunların içinde en agır yükü en agır şartları en agır ve en büyük pullugu 5 li 14 inc en büyük 13 lü kazayagını ben o tarlada gitmeyen erkunt servet 80 lüks 4x4 e takıyorum.en rampa en dalgalı arazi bende.gelmek görmek izlemek isteyenlere adres verilir hemde kendi kullansın ektiği biçtiği yerleri canlı canlı görsün.ondan sonra alacakmı satacak mı yorum mu yazacak.kafa mı bulacak o zaman yapsın. benden bukadar.

neyse ben 4 lu pulluk aldım nasıp olursa bu mart ayında kıracları nadas yaparken cekerım video ımeklıyormu pıneklıyormu cekerım video ya paylkasırım herkezle

benim servet in tek çekeri olmasına ragmen 4lü 14lüyü göturuyordu..1vitesle.. 4x4 ü için nasıl böle diyorlar anlamıyorum.. yanlız erkuntu herkes kullanamaz.. alışmak lazım traktöre. bizde ilk aldıgımızda hidrolik vs. ayalarını tam yapamıyorduk traktörü kasıyordu sonra ögrendik canavar gibi asılıyordu..

bizim köyde bi tane servet 80 var sürümde 2 lt yakıyormuş fergusonu bilmem

merhaba arkadaşlar erkunt yada her hangi bir marka fark etmez tam randımanlı çalışması için en az 800 saat çalışması gerekiyor.800 saat ten önceki yakıt ve güç testleri sağlıklı değildir.selamlar..

esesli cem link=topic=29036.msg247202#msg247202 date=1265061171' Alıntı:
merhaba arkadaşlar erkunt yada her hangi bir marka fark etmez tam randımanlı çalışması için en az 800 saat çalışması gerekiyor.800 saat ten önceki yakıt ve güç testleri sağlıklı değildir.selamlar..
sana katılıyorum arkadaşım ben erkunt 55 kullanıyorum motorum 25 saatte ve 50 km asfalt yolda boş olarak 15 lt yaktı . şaşırdım hemen servisi aradım aynen senin dediğini dedi bana

erkunt cular bizim buraya denemeye traktor getirdiler 80 erkunt 277 goldla başa cıkamdılar zaten uzerlerindeki motorlar aynıymıs 288 i kostuk ikisindede aynı pulluk 14 no 4 lu 288 fark attı keşke o zamn imkan olsada video yaya cekebilseydim

karizmatikciftci link=topic=29036.msg258080#msg258080 date=1267563188' Alıntı:
erkunt cular bizim buraya denemeye traktor getirdiler 80 erkunt 277 goldla başa cıkamdılar zaten uzerlerindeki motorlar aynıymıs 288 i kostuk ikisindede aynı pulluk 14 no 4 lu 288 fark attı keşke o zamn imkan olsada video yaya cekebilseydim
bu yoruma nediyeceksiniz bakalım burada da bu olaya köylü şahit olmuş bence her yörenin toprağına göre traktörlerin çekiş güçlerinde faklılık oluyor veya buna uyum sağlıyor da diyebilirmiyiz acaba

biri 75bg biri 83bg.. ama kuru toprakta ve egimli arazide erkunt daha avantajlı olur patinaja düşmüyor.. belki tavında toprakta daha seri olabilir ama uzeldeki şanzuman zor sartlarda uygun vitesi bulması zor zor şartlarda erkunt daha iyi olur.. 288g same expl.85 t ile aynı güçte onunla karşılaştırmak lazım aslında .. ama eger erkunt kendinden 7-8 bg guclu traktörlerle karsılaştırışıyorsa gercekten iyi traktördür.. 288 gold 90bg bi traktörle karşılaştırılması gibi ..

bende sana katılıyorum erkunt hakkında anlatılanların %20 si doğru olsa bile kendi katagorisinde ki traktörler arasında önsırada olduğu anlaşılıyor.
evet bencede mf 288 g ile same expl.85 t ' yi kaarşılaştırılarım bakalım ne çıkacak

deneyip karşılaştırmadık bizim buralara ilk bu sene same girdi oda tam girdi 9 tane tiger aldılar tigerleri pek hoş degil ama expolerlerine bişey diyemem 85 ligini gormedim ama duydugum kadarı ile efsane bi tarktor diyorlar

erkunt çok güzel traktör ama şu durumda 288 diyecem bizim burda var288 e 5li 13 takıyo adam takviye 3le gidiyo zaten 1. vitesi çok hızlı çift olmuyo