Erkunt Servet 80 Dün Geldi

Ynt: Erkunt Servet 80 Dün Geldi

hayırlı olsun abi.insallah en kısa zamnda bende alcam erkunt

ole baba traktor murat_saribas kardesım erkunta desteklerınden tesekkr ederız o kulakdan dolma sozlere ınanma

hayırlı olsun kardeş maşallah bizim çiftçi para kazanmıyom dio ama sıfır traktor satışlarında patlama yasanıyor nasıl iş şe :S

hayırlı olsun. allah kaza bela vermesin, konya fuarına gidebilirsem inceleyecem ilk traktör erkunt olacak :)

saol incele cok hos traktor rahatlıgıda guzel daha tarlaya sokamadık gubre atcaktık kar yagdı tarladada rahatlıgını gorcez artık

hayırlı olsun kardeş...!!! ben de kullandım eski modelinden kötülemem Allah var yukarda güç ve boyundan büyük işler yaptı...!!! benim asıl sormak istedidim bu yeni modeller de erkunt servet 80t yazı ları farklı farklı yapıştırılmış bak seninkinde erkuntun hemen altında kimin de ise daha önde ızgara tarfın da acaba bu aksesuar farkın dan mı yoksa başka bi farktan mı kaynaklanı yo bilgin varmı...!!!

tatar26 link=topic=40186.msg355443#msg355443 date=1299624356' Alıntı:
hayırlı olsun kardeş...!!! ben de kullandım eski modelinden kötülemem Allah var yukarda güç ve boyundan büyük işler yaptı...!!! benim asıl sormak istedidim bu yeni modeller de erkunt servet 80t yazı ları farklı farklı yapıştırılmış bak seninkinde erkuntun hemen altında kimin de ise daha önde ızgara tarfın da acaba bu aksesuar farkın dan mı yoksa başka bi farktan mı kaynaklanı yo bilgin varmı...!!!
kardes benımde kafamı karıstırıyor o yazı farkları ama bılemem bılgım yok