erkunt nimet 70t 4wd ile saman yapıyorum ;)

Ynt: erkunt nimet 70t 4wd ile saman yapıyorum ;)

topaktas link=topic=25191.msg207401#msg207401 date=1251123090' Alıntı:
Vallahi Çok başıma gelıyo benım ya Esener marka evet. Makına ile romorku sıfır almıştık ama yınede oluyor .
Esener sm2000 modelini kullanıyoruz hiç tıkanma gibi sorun olmadı.

eline saglık arkadaşım güzel paylaşım olmuş demekki başladılar adileşmeye yada senin elinde bir ikmet var nasıl kırdıysan eline saglık dedim ama maşşalah elinde saglık var tutugunu koparmışsın neyse arkadaş tekrar eline saglık

tümosancı sefa link=topic=25191.msg207676#msg207676 date=1251164928' Alıntı:
eline saglık arkadaşım güzel paylaşım olmuş demekki başladılar adileşmeye yada senin elinde bir ikmet var nasıl kırdıysan eline saglık dedim ama maşşalah elinde saglık var tutugunu koparmışsın neyse arkadaş tekrar eline saglık
teşekkürler..dediğim gibi ilk çıkan erkuntlarda bu sorun varmış...

sezer link=topic=25191.msg207724#msg207724 date=1251193694' Alıntı:
guzel palasım mf ıle erkuntun motoru aynı guc olarakta esit...sence arada ne gıbı farklar vardı hangısı daha ıyıydı..
valla kardeş öncelikle şunu söyleyim erkuntun kuyruk mili daha kuvvetli gibi geldi bana ama yakıt konusunda mf daha iyiydi bizim traktör ile 20 romörk erkunt ile 15-16 romörk yaptım...çekiş konusuna gelince hiç bayır tarlada çalışmadık bu yıl hep düz tarladaydık iki motorlada yani çekişte hiç bir fark yoktu...ama erkuntun sahibide söyledi yakıtı çok diye...

ChicK link=topic=25191.msg211502#msg211502 date=1252056306' Alıntı:
eet bende çubukluyum ağılcık köyünden motor nası kulanış açısından yakıt güç bilgi verebilirmisin
oo hemşeriyiz yani motor 68 beygir gücünde çekişi felan güzel ama yakıtı benim 266 ya göre biraz fazla geldi bana..biz arkadşla sizin köyde balya yaptık 3060 4*4 ile bilirmisn? adın ne bu arada senin

gördüm ben sizi yaparken yha kardeş bizde bi 285 s var rektefiye istiyo ama abim yıkılana kadar gitsin dio yakıt yetiremioz içiyo valla bu 70 t ler hoşuma gidio fiyatları da ii ha benim isim ebuzer senin isim ne..

paylaşım için tşkler erkunt o kadar da yakmaması lazım klima falan açtıysanız belki ondan fazla aşmıştır dogrusunu soylemek gelirsede kuyruk mili için güzel bi motor cdsine baktım 540 540e diye 2 tane devirli yeni kasalar 540 e 1000 devirmiş ve 1000 devirde arkasında tampur makinası vardı biçim makinası o makinayı rolantide stop ettirmeden çalışabiliyo yani gaz vermeden bırakabiliyosun stop etmiyo ve mf ile yakıtı nasıldır bilmiyorum kullanmadıgım makina için bişey soyleyemem ama erkunt biraz fazla yakar belki ama kesinlikle ustun performans sergiler ve eski ilk erkuntlardan yan koyde birisi almıştı onlarında vites elinde kaldı ama yeni kasalarınki guzel incelerim saglam kolay kolay kopmaz :)