ERKUNT NİMET 70 E Serisi Hakkında Bilgi....

Ynt: ERKUNT NİMET 70 E Serisi Hakkında Bilgi....

semih kardeş deutz çekmiyor diyen adam deutz u kullanmasını bilmeyen adamdır :) deutz un ayarını yapmadın ve dilini bilmedigin sürece deutz çekmez :) yardım etmek için konu açmıştım bu konuyu inceleyipte kullananlar emin olabilirsinki daha performan alacaklar ve az yakıt tüketecekler konum bu
http://www.trakkulup.net/fotograflar-(cekimler)-329/deutz-icin-birkac-ipucu/
+ olarakta soyle bişey soyleyebilirim deutz lara 60 70 hp kaçlık olursa olsun arkasına 3 lü hafif pulluk takarsanız çekmez arkadaşlar :) deutz larında boyle bi huyu var işte sebebi ise arka kolların kısa olup hidroliginin hassas olmasından kaynaklanıyor 3 lü hafif bi pulluk takarsanız 70 lik motora falan pulluk hafif oldugundan hassasiyeti denk tetiklemeyip dalma çıkma yapıyo ve motor yakıta biniyo :) ama arkasına 4 lü ve agır bi pulluk takarsanız motor zorlanmadan ve hassasiyetini tam vererek güzel bi performans sunuyo kullanıcısına onun için bizim burda 55 lik tek çeker deutz lara bile 4 lü 8 10 11 numara pulluk kullanıyolar :)

coyote26 link=topic=60409.msg659173#msg659173 date=1354786617' Alıntı:
ben 2008 900 saatte cok cok temız orjınal kabın klımalısını bulmustum aslına bakarsan begenıyordum tn75leride...ıthal olması basta gelıyor tabı bıde surati ıyıydı o motorun Bastım gıttım adapazarına baktım test ettım 1-2 lıra pazarlıkta kaldık 2 gun sonra aradılar tamam o rakama verırız dıye Bende çalıştığım için izin sıkıntı oldu Yollayın traktoru ındırın paranızı nakıt vereyım dedım Kabul etmedıler gelın alın dedıler bnde 2 gun bekleyın oyleyse geleyım satısını yapalım bı kamyon bulup getıreyım dedım anlasmstık ben traktoru arka tarafa cektıreyım dedı bende cektırın gelıcem dedım ertesı gunu takasta verdıler motoru sınır oldum....Sana soyle dıyım nımet 70den az yakar o tn75ler her daım yolda tarlada az yakar....Bızımkıler artık sanzıman degıstırıp ıthale yakın uretım yapsalar bu TR pazarında kayıp yasamazlar ama suan kaportayla kabınle olmuyor yanı....
eed.. galerimiydi anlaştıgın onların iyiside war kötüsüde kimis bin lira için satar işte ..
cins adamlar .. işini hakkıyla yapsalar bizde söz verilmişse alınır.. ama millet dümenci olmuş arrtık güven yok..
cazgin0020 link=topic=60409.msg659175#msg659175 date=1354786982' Alıntı:
semih kardeş deutz çekmiyor diyen adam deutz u kullanmasını bilmeyen adamdır :) deutz un ayarını yapmadın ve dilini bilmedigin sürece deutz çekmez :) yardım etmek için konu açmıştım bu konuyu inceleyipte kullananlar emin olabilirsinki daha performan alacaklar ve az yakıt tüketecekler konum bu
http://www.trakkulup.net/fotograflar-(cekimler)-329/deutz-icin-birkac-ipucu/
+ olarakta soyle bişey soyleyebilirim deutz lara 60 70 hp kaçlık olursa olsun arkasına 3 lü hafif pulluk takarsanız çekmez arkadaşlar :) deutz larında boyle bi huyu var işte sebebi ise arka kolların kısa olup hidroliginin hassas olmasından kaynaklanıyor 3 lü hafif bi pulluk takarsanız 70 lik motora falan pulluk hafif oldugundan hassasiyeti denk tetiklemeyip dalma çıkma yapıyo ve motor yakıta biniyo :) ama arkasına 4 lü ve agır bi pulluk takarsanız motor zorlanmadan ve hassasiyetini tam vererek güzel bi performans sunuyo kullanıcısına onun için bizim burda 55 lik tek çeker deutz lara bile 4 lü 8 10 11 numara pulluk kullanıyolar :)
walla bende kendim gidip kullnamadım oglunla adma kullanıyormuştu tm yabancılık olru hatta neişte sende gel demişler oda gitmiş göstermiş fln ama 4 lü pullukta motor gidişi iideğilmişti .. yakıt konusunu fln sormadım sadec babam öyle dedi.. biizm erkuntla sorun wardı yakıtla ama motor pullugu taktınmı giidyor bunlarınki gidememiş 55-56 mı ne bide tek çeker iki motor sürdüler bu sezon admlar ama deutzu çözemimişler herhal ama motorun haifliğinden yakındılar biraz.. yol için çok ideal dediler bende katılırım same kullndım yolda taksi gibi :D

walla semih ben tarttımda hani diger motorlardan hafif bi yanı yok 3360 kg geldi bnmki kabinli tumosanın kabinli 70 70 i 3400 geliyo yani aşşa yukarı aynılar + deutz radial kullanıyo şimdi lastiklerdede ben kendi 4 lü 10 numara pullugumla denedim tek çekerde lastiklerim ince olmasına ragmen çok rahat çekti 4 lüyü kaymadan patiajlayıp kalmadan :)

cazgin0020 link=topic=60409.msg659191#msg659191 date=1354790220' Alıntı:
walla semih ben tarttımda hani diger motorlardan hafif bi yanı yok 3360 kg geldi bnmki kabinli tumosanın kabinli 70 70 i 3400 geliyo yani aşşa yukarı aynılar + deutz radial kullanıyo şimdi lastiklerdede ben kendi 4 lü 10 numara pullugumla denedim tek çekerde lastiklerim ince olmasına ragmen çok rahat çekti 4 lüyü kaymadan patiajlayıp kalmadan :)
ben duyduklarımı dedim walla bilemicem sen de eski erkuntcusun bilirsinki motorlar gerçekten agır ve beli oluyor bunlardada haifflik war demekki belli ediyor ..
aslında arkadaşa senın motor gibi motor lazım yolda da az yakacak türden..
Edit: Hatta bunlardan alacaksınki motora bin :D ama çok çalışmış bu :)
http://www.sahibinden.com/ilan/is-makineleri-sanayi-is-makinesi-satilik-2007-model-deutz-agrolux-sifir-gibi-4x4-klimali-107426685/detay

SmhGwz link=topic=60409.msg659193#msg659193 date=1354790913' Alıntı:
ben duyduklarımı dedim walla bilemicem sen de eski erkuntcusun bilirsinki motorlar gerçekten agır ve beli oluyor bunlardada haifflik war demekki belli ediyor ..
aslında arkadaşa senın motor gibi motor lazım yolda da az yakacak türden..
bnm motor satılık bn satmaya aldım zaten ilgilenirse veriri ama bnmki hızlı olanlardan değil 4 vites 35 km hız yapanlardan yani lastikleri ince oldugundan buyuk onun için 35 km hız imkanı var kalın lastiklerin 32 33 km sanırım. erkunt dedigin gibi agır makina 3800 kg geldi çadırlı erkunt kabinlisi 4 ton geliyo 70 ligin ama sende kullanıyosun biliyosunki seride hem şanzumanından hem agırlıgından kaybediyo tarlada ise agırlıgı ile ne kadar büyük pulluk takarsan tak çekiyo :) erkunt zf nin şanzumanı kucuk viteslerde başarılı bnm için.

cazgin0020 link=topic=60409.msg659195#msg659195 date=1354791142' Alıntı:
bnm motor satılık bn satmaya aldım zaten ilgilenirse veriri ama bnmki hızlı olanlardan değil 4 vites 35 km hız yapanlardan yani lastikleri ince oldugundan buyuk onun için 35 km hız imkanı var kalın lastiklerin 32 33 km sanırım. erkunt dedigin gibi agır makina 3800 kg geldi çadırlı erkunt kabinlisi 4 ton geliyo 70 ligin ama sende kullanıyosun biliyosunki seride hem şanzumanından hem agırlıgından kaybediyo tarlada ise agırlıgı ile ne kadar büyük pulluk takarsan tak çekiyo :) erkunt zf nin şanzumanı kucuk viteslerde başarılı bnm için.
öyle ya erkuntlar ağırlıgının eksiltiyoz biz bazen öndekileri :D
sizin motorlar güzel ben kötü demiyorum lakin bu tarz motorlarda türkiyede eksiklikleri çok hepsinin.. hayırdır sen niye satıyon motoru

SmhGwz link=topic=60409.msg659197#msg659197 date=1354791386' Alıntı:
öyle ya erkuntlar ağırlıgının eksiltiyoz biz bazen öndekileri :D
sizin motorlar güzel ben kötü demiyorum lakin bu tarz motorlarda türkiyede eksiklikleri çok hepsinin.. hayırdır sen niye satıyon motoru
beni tanıyanlar bilir ben tarlaları kiraya veriyorum ekmiyorum 2 yıldır hatta erkunt ta 2 yıl durdu bizde sıfır almıştık 150 saatte di sattıgımızda onuda gezmeyle yaptık çogunu :) deutz u sıfır almadık ikinci el aldık fiyatı uygundu denk gelirse satacaktık net e verdim satılıga arayan çok ama genelde bakalım bi gelelim diyolar ama gelmiyolar bi dusunelim diyolar geri doneriz diyolar ses çıkmıyo netten satış pek olmuyo yani :)

cazgin0020 link=topic=60409.msg659233#msg659233 date=1354796185' Alıntı:
beni tanıyanlar bilir ben tarlaları kiraya veriyorum ekmiyorum 2 yıldır hatta erkunt ta 2 yıl durdu bizde sıfır almıştık 150 saatte di sattıgımızda onuda gezmeyle yaptık çogunu :) deutz u sıfır almadık ikinci el aldık fiyatı uygundu denk gelirse satacaktık net e verdim satılıga arayan çok ama genelde bakalım bi gelelim diyolar ama gelmiyolar bi dusunelim diyolar geri doneriz diyolar ses çıkmıyo netten satış pek olmuyo yani :)
netten sadece görüp biliyorsun satış işi ciddi kişilerde oluyor benim gibi :D

SmhGwz link=topic=60409.msg659235#msg659235 date=1354796321' Alıntı:
netten sadece görüp biliyorsun satış işi ciddi kişilerde oluyor benim gibi :D
bizde alıyoruz netten araba traktor falan ama bn tabi satıcılar nasıl satıyo bilmedigimden :) biz bakıyoruz begenirsek kesin kararlı olursak parayı hazır edersek oyle arıyoruz yakınlardan bakıyoruz buluncada arıyoruz adamla fiyatta pazarlık yapıp anlaşabilirsek binip gidiyoruz bakmaya begenirsek anlaştıgımız fiyattan alıp getiriyoruz :) ama beni arayanlar bilgi almaya arar gibi arıyo oysaki herseyini açık yazıyorum 12+3 vites diyorum 4 ana vites 3 geri vites diye de yanına yazıyorum adam arayıp 5 viteslimi levyelimi diyo bana :) oysaki açıklamada yazıların tipinide büyük yapıyorum ozellikle dikkat etsinler die :)

bana yolda hızlı olacak mazotu ufurmıyecek traktor lazım 60-70hp arasında orjınal kabınlı olması gerekır bırde....yokkı soyle 50-55km gıden az yakan motor...

cazgin0020 link=topic=60409.msg659239#msg659239 date=1354796655' Alıntı:
bizde alıyoruz netten araba traktor falan ama bn tabi satıcılar nasıl satıyo bilmedigimden :) biz bakıyoruz begenirsek kesin kararlı olursak parayı hazır edersek oyle arıyoruz yakınlardan bakıyoruz buluncada arıyoruz adamla fiyatta pazarlık yapıp anlaşabilirsek binip gidiyoruz bakmaya begenirsek anlaştıgımız fiyattan alıp getiriyoruz :) ama beni arayanlar bilgi almaya arar gibi arıyo oysaki herseyini açık yazıyorum 12+3 vites diyorum 4 ana vites 3 geri vites diye de yanına yazıyorum adam arayıp 5 viteslimi levyelimi diyo bana :) oysaki açıklamada yazıların tipinide büyük yapıyorum ozellikle dikkat etsinler die :)
hahahah .D onları ben hiç anlamıyorum zati ..
adamlar resme bakıp bide o kadar telefonla konuşmaya merkalıki aga almıcaksan kağat işim war diyorum yaa bi soru daha sorayım diyo :D
insanlar çok cins o yüzden zati alacaksam paşa paşa diyorum satacaksam da alacaksan adam gibi gel konuşalım diyorum o zaman kolpadan araıyanlar belli ediyor..
bu arada 250 cc mondial motorisklet war satılık bende :)

coyote26 link=topic=60409.msg659240#msg659240 date=1354797055' Alıntı:
bana yolda hızlı olacak mazotu ufurmıyecek traktor lazım 60-70hp arasında orjınal kabınlı olması gerekır bırde....yokkı soyle 50-55km gıden az yakan motor...
o dedigin makina bi deutz da var birde tn75 nh da var :) baska marka bakma bence sen. ikisi arasında bi karar kıl ki deutz un o modelini ikinci el pek pulamazsın nh bulabilirsin tn 75 in sıfırı yok zaten

cazgin0020 link=topic=60409.msg659247#msg659247 date=1354798756' Alıntı:
o dedigin makina bi deutz da var birde tn75 nh da var :) baska marka bakma bence sen. ikisi arasında bi karar kıl ki deutz un o modelini ikinci el pek pulamazsın nh bulabilirsin tn 75 in sıfırı yok zaten
TN75 de bulamıyoruz ıkıncı el bulsak soyle temız bıtane olucakta malesef sıfırıda yok dedıgın gıbı deutzuda denemek lazım kabını dar fln dıyorsunuz bırde....

serdar437065 link=topic=60409.msg659249#msg659249 date=1354799511' Alıntı:

tesekkurler ben mayıs ayında 2008 model 920 saatte kabın klıma tn75 i 50 mılyar nakıte pazarlgnı bıtırmıstım benı 1 gun beklemedıler takasta verdıler traktoru Bu ılandakı nerdeyse 3000saatte mayısta baktıgım traktor hıc yıpranmamıs lastıklerı flnda cok duzgundu....sımdı gıdıpte 3000saattte motora 58 cıvarı rakam ıstemısler gıder 70e DT alırım en azından sıfır olur...

SmhGwz link=topic=60409.msg659252#msg659252 date=1354800040' Alıntı:
bunlar bu fiyata alınmaz işin çılkını çıkarmışlar..
motor 3bin saat yapmış sııfr fiyat yazmış 48 yazsa neyse.. :D
aynen oyle kardesım ya ben 900 saatte kusursuz çil çil olan motoru 55 bınden 50ye dusurdum nakıt...adamlar 3000satttekı motora 58 demısler yemın edıyorum bu galerıcılerın cogu mılletı salak yerıne koyuyor motorda lastık yok 3bın saat yapmıs sıfır rakam cekıyorlar....

Ah su traktor turkıyede olacaktı gozum kapalı alırdım...orjınal kepcesıde var 580 saatte shuttlede dahıl :) turkyedekılerde shuttle yerı kapalı duruyor :D

http://www.marketbook.com.tr/listingsdetail/detail.aspx?OHID=7249551&LP=TH

coyote26 link=topic=60409.msg659240#msg659240 date=1354797055' Alıntı:
Kubota m7040 ' tan bahsediyorsun Tam :D

wan7ed link=topic=60409.msg659256#msg659256 date=1354800481' Alıntı:
Kubota m7040 ' tan bahsediyorsun Tam :D
belkide bahsetmısımdır :))) kubotalarda hızlımı baya?

coyote26 link=topic=60409.msg659255#msg659255 date=1354800434' Alıntı:
aynen oyle kardesım ya ben 900 saatte kusursuz çil çil olan motoru 55 bınden 50ye dusurdum nakıt...adamlar 3000satttekı motora 58 demısler yemın edıyorum bu galerıcılerın cogu mılletı salak yerıne koyuyor motorda lastık yok 3bın saat yapmıs sıfır rakam cekıyorlar....

Ah su traktor turkıyede olacaktı gozum kapalı alırdım...orjınal kepcesıde var 580 saatte shuttlede dahıl :) turkyedekılerde shuttle yerı kapalı duruyor :D

http://www.marketbook.com.tr/listingsdetail/detail.aspx?OHID=7249551&LP=TH
eed
bazı kişiler böyle galericilerde kızıyor bunlar adımızı kirletiyorlar diyorlar ama yapcak bişey yok ..
yanlız linkteki modeller bu şekilde ülkemize gelmiyor niye gelmiyor halen çözmedim bu ototmotiv sektöründede böyle mazemeden çalıp gönderiyortlar..
ya düşün bi ara alıyorsun güvenlik donanımı eksiyada opsiyonel olarak sunuyor.. ya kardeşim bu arabanın şöförünü koruma için güvenlik donanımı niye çalıyorsun demi :D