Erkunt Hostes Koltuğu Uygulamam.

Ynt: Erkunt Hostes Koltuğu Uygulamam.

teşekkürler arkadaşlar baya düşündüm ortaklarla birlikte tasarımını erkunta uygun olarak yaptık. Tek sıkıntım döşemenin biraz kalın olması oldu normalde daha ince döşemeye göre tasarlamıştık(1,5cm) , Fakat döşemecilere tarif etmeme rağmen bu şekilde oldu sağlık olsun :)
Fiyat soran arkadaşlara az bi kârla makul bir fiyata göndeririz (250TL).

Volkan Erkunt ' un orjinal hostes taburesini gördükten sonra Erkunt ' un o kodar mühendise boşuna para verdiğini düşünüyorum. Seni tebrik ederim. Paranla rezil olmak böyle birşey olmalı.

alipasalierkan link=topic=82440.msg981032#msg981032 date=1426196900' Alıntı:
volkanuzel bunun oturma ölçüleri kaça kaç? Birde sırt dayamasıda aynı oturma yeri kadar olsa nası olur acaba?
Erkan alt tabla 250x250mm. 8gen. Sırt dayamasıda 250x200mm sırt dayamasını büyütmek yerine birazdaha yukarıya kaldırmayı düşünüyorum bi sonrakilerde, bu şekilde çok alçakta kaldı hatta normalde altlı üstlü 6 civatayla tutturulması gerekirken ben birazdaha yükseltip sadece 3 civatayla tutturdum mecburen..

• Beğen
Tepkiler: alpay06

volkanuzel link=topic=82440.msg981039#msg981039 date=1426198230' Alıntı:
Erkan alt tabla 250x250mm. 8gen. Sırt dayamasıda 250x200mm sırt dayamasını büyütmek yerine birazdaha yukarıya kaldırmayı düşünüyorum bi sonrakilerde, bu şekilde çok alçakta kaldı hatta normalde altlı üstlü 6 civatayla tutturulması gerekirken ben birazdaha yükseltip sadece 3 civatayla tutturdum mecburen..
Volkan arka dayamayı boruyla oturağa tuttursan yükseltilip alçaltılabilse daha iyi olur :) Oturagın baglantisini yaptigin parcaya bi boru kaynatirsin, arka dayamayada bi boru.Birbirine geçmeli olur bide yükseltip alçaltırsın :)

ahmtkskr link=topic=82440.msg981044#msg981044 date=1426199314' Alıntı:
Volkan arka dayamayı boruyla oturağa tuttursan yükseltilip alçaltılabilse daha iyi olur :) Oturagın baglantisini yaptigin parcaya bi boru kaynatirsin, arka dayamayada bi boru.Birbirine geçmeli olur bide yükseltip alçaltırsın :)
olabilir ahmet güzel fikir ama uğraştırır oda şimdi :) kademeler için boruya ve mile pim deliği filan gerekecek yada başka türlü bişey geliyosa aklına söyle :)

volkanuzel link=topic=82440.msg981047#msg981047 date=1426199807' Alıntı:
olabilir ahmet güzel fikir ama uğraştırır oda şimdi :) kademeler için boruya ve mile pim deliği filan gerekecek yada başka türlü bişey geliyosa aklına söyle :)
Arka dayamanın borusunu alttan başlayarak uste 20milim kalıncaya kadar 5milim genisliginde kesersen alt oturaga kaynatacağın boruyada bi kelebek vida kaynatirsın.Dayamanın borusu, oturağın borusuna geçmiş olur,kelebeklede sabitlersin.Bilgisayarım serviste gelsin bunu çizicem :)

ahmtkskr link=topic=82440.msg981062#msg981062 date=1426200622' Alıntı:
Arka dayamanın borusunu alttan başlayarak uste 20milim kalıncaya kadar 5milim genisliginde kesersen alt oturaga kaynatacağın boruyada bi kelebek vida kaynatirsın.Dayamanın borusu, oturağın borusuna geçmiş olur,kelebeklede sabitlersin.Bilgisayarım serviste gelsin bunu çizicem :)
anladım demek istediğini td ye yap bitane işte :)

volkanuzel link=topic=82440.msg981039#msg981039 date=1426198230' Alıntı:

Bende ondan sordum zaten. Bana biraz alçak geldi. Aynı olsalar az da aralık olsa tam sırta denk gelecek gibi duruyor. Artık GEN2 çıkınca banada bir tane yaparsın....;)