Ynt: ERKUNT HAŞMET 110 LÜKS & CLAAS ARES 557 ATX YULAF BALYASI TAŞIMA 2014...!!!
Yorumlar için tekrar sağolun arkadaşlar...;
Kabinin üstüne monte edeceğiz. Ona göre yerini filanda belirledim. Lambalarını bile aldım. Fakat vakit olmadı. Kabinin üstünü sökeceğiz. Amcam duramadı yanlara taktı şimdilik. Proje üzerinde çalışıyorum. Çarşamba ' ya kadar bitmesi lâzım. Ama nedense traktöre monte edince çalışmadı. Onunla uğraşıyorum şuan...
Birkaç senedir sarkıtma altında yatıyordu zaten. En sonunda satmaya karar verdiler. O yüzden temiz pekte çalışmadı zaten.
Desibeli fena. Dalgın adamı hoplatıyor....
Evet kurbanlıklar bizim. 100 küsür tane var şuan. Samanlık zamanında öyle yapılmış. Bir sıra atmadan girmiyor malesef. Şuan için bişi ekeriz demedik. Ama bilemiyorum. Bir arkadaş Lemken Karat aldı. Onu deneyebiliriz. Sürülünce ekerizde belki.. Bunuda açık alanda öttürdüm zaten....
Kornaları takınca sökmek zorunda kaldık. Yan yerlerde sürtme durum ortaya çıktı....
Küçükbaş var adaklık-kurbanlık...
Yorumlar için tekrar sağolun arkadaşlar...;
omerfarukkoc link=topic=75823.msg895395#msg895395 date=1401485579' Alıntı:Erkan Abi Kolay Gelsin Maşallah İyi Balya Dökmüş Makine
Erkunt ' un da Havalıları Uzun Almışsın Kabinin Üstüne Monte Etseydin Keşke T7000 ' ler Gibi Klima Şeysinden Dolayı mı Olmadı Tavana...
Projeye Aynen Devam Diyosun, Ne Zaman Biticek ?
Kabinin üstüne monte edeceğiz. Ona göre yerini filanda belirledim. Lambalarını bile aldım. Fakat vakit olmadı. Kabinin üstünü sökeceğiz. Amcam duramadı yanlara taktı şimdilik. Proje üzerinde çalışıyorum. Çarşamba ' ya kadar bitmesi lâzım. Ama nedense traktöre monte edince çalışmadı. Onunla uğraşıyorum şuan...
BARTU link=topic=75823.msg895398#msg895398 date=1401485929' Alıntı:kolay gelsin bereketli olsun Erkan, balyacının Landini de çok temiz duruyor maşallah...
Birkaç senedir sarkıtma altında yatıyordu zaten. En sonunda satmaya karar verdiler. O yüzden temiz pekte çalışmadı zaten.
akrokral link=topic=75823.msg895425#msg895425 date=1401515166' Alıntı:kornaya dikkat et ters etki yapıyo denendi güzel paylaşım maşallah
Desibeli fena. Dalgın adamı hoplatıyor....
ismail_17 link=topic=75823.msg895426#msg895426 date=1401515467' Alıntı:Kolay gelsin , kurbanlık kuzular sizinmi ,depoların kapıları alçak gelmiş balya işi için, yulafın yerine yazlık bir şeyler çiçek yada mısır ekilebilir, uygun bir yıl.
Kornayı her yerde öttürme bak başına iş çıkarırsın .
Evet kurbanlıklar bizim. 100 küsür tane var şuan. Samanlık zamanında öyle yapılmış. Bir sıra atmadan girmiyor malesef. Şuan için bişi ekeriz demedik. Ama bilemiyorum. Bir arkadaş Lemken Karat aldı. Onu deneyebiliriz. Sürülünce ekerizde belki.. Bunuda açık alanda öttürdüm zaten....
YENİCİ Ayberk link=topic=75823.msg895462#msg895462 date=1401521609' Alıntı:kolay gelsin... ikinci sırayı kılıç değilde yan koysalar daha iyi olurmuş sanki... Birde Haşmet aganın çamurluklara ne oldu son paylaşımda vardı :s ?
Kornaları takınca sökmek zorunda kaldık. Yan yerlerde sürtme durum ortaya çıktı....
GENÇ EYMIRLİ link=topic=75823.msg895475#msg895475 date=1401525539' Alıntı:kolay gelsın zengin bi paylaşım olmuş sizde hayvancılık ta varmıy di
Küçükbaş var adaklık-kurbanlık...