Erkunt hakkında yardım

Ynt: Erkunt hakkında yardım

aksoylar link=topic=48734.msg477044#msg477044 date=1322422372' Alıntı:
kardeşim bi git ya öyle motor hani nerde.adamlar çıkarır çıkarmaz sizemi yolladı.
bak bi git ya filan olmuyor.yaşca benden büyüksün son kez uyarıyorum.1 fasa fiso dedin 2- yürü git filan.yeter 3.olmasın.
Ayrıca o 100 lüğü deneme traktörünü bayi kanalıyla gönderrdiler.deneme amaçlı.anladınmı.de-ne-me.okuyorsun dimi.erkunt türkiye satış müdürü tolga bey yakın arkadaşım.ankara erkunt bayisi göktaşlar 1.derecede akrabam.şimdi anladınmı.istersen vukuatlı nüfus kağıdı örneği alıp yolluuyum.köyde olsam resimleri çekip yollardım ama değilim.ilk fırsatta çekip o resimleri paylaşacam.bu yazdıklarınıda hatırlatırım. o zaman bakalım yaşının olgunluğuyla sen yürüyüp gidecekmisin......

dayee Ankara gölbaşı tulumtaş köyü ve koparan köyü biraz bak istersen Daha pahalı olan yerlerde var tabikide buralarda

karizma06 link=topic=48734.msg477067#msg477067 date=1322423329' Alıntı:
dayee Ankara gölbaşı tulumtaş köyü ve koparan köyü biraz bak istersen Daha pahalı olan yerlerde var tabikide buralarda
orada tarla satıp traktör alırlar.sen demekki kredi ile alacaksın.toprak satmayıp alıyorsun ya helal olsun.

cıvıq06 aynen dedigin gibi oluyor.Bide havalarından geçilse nese biz alınterimizle kazanıyoz bişiler yapmaya çalışıyoz.Zevkine motor degiştirmiyoz yani biz 285 i 2000 de aldık motor rektefe istiyodu yıl 2011 oldu hala rektefe istiyo motoru düzenli ve iyi kulalnırsa hiç bir şey olmaz.

cıvıq06 link=topic=48734.msg477064#msg477064 date=1322423256' Alıntı:
bak bi git ya filan olmuyor.yaşca benden büyüksün son kez uyarıyorum.1 fasa fiso dedin 2- yürü git filan.yeter 3.olmasın.
Ayrıca o 100 lüğü deneme traktörünü bayi kanalıyla gönderrdiler.deneme amaçlı.anladınmı.de-ne-me.okuyorsun dimi.erkunt türkiye satış müdürü tolga bey yakın arkadaşım.ankara erkunt bayisi göktaşlar 1.derecede akrabam.şimdi anladınmı.istersen vukuatlı nüfus kağıdı örneği alıp yolluuyum.köyde olsam resimleri çekip yollardım ama değilim.ilk fırsatta çekip o resimleri paylaşacam.bu yazdıklarınıda hatırlatırım. o zaman bakalım yaşının olgunluğuyla sen yürüyüp gidecekmisin......

kardeşim ne yani damarınamı dokundu.esas sen laflarına dikkat et 3 olsa ne olacak vurucanmı beni?

insan oğlunun doğasında var daha iyisini istemek, beğenilmek allah herkese daha iyisini daha güzelini nasip etsin. ben bunları çevremde gördüğüm için yazıyorum, traktör borcundan dolayı haciz gelen, bütün mal varlığını kaybeden yuvası dağılan. benim gözlemlediğim kadarıyla 100 dekar yer işleyende, 60 dekar yer işleyende 4x4 traktör peşinde. ahmette var bende neden olmasın. bizde bir söz vardır el ile düğüne gidilir. ben burada kimseyi tanımıyorum bençevremde gözlemlediklerimi yazıyorum.

stulu haklısın.Ama şuana kadar hep kredi ile alarak bişeyler yaptım ama pişman mıyım deyilim oturana kimse ekmek vermez ama dersinki çok mu kar yaptın hayır yapmadım şuana kadar bankalara çalıştım desem yeridir.Ama nabalım dünyanın kanunu bu azim edip çalışana allahta yardım eder merak etme.

aksoylar link=topic=48734.msg477074#msg477074 date=1322423791' Alıntı:
kardeşim ne yani damarınamı dokundu.esas sen laflarına dikkat et 3 olsa ne olacak vurucanmı beni?
damarıma dokunacak bir şey yok.3 olursa vurmam seni ama saygımı yitiririm.terbiyeli olman lazım.burası bir forum ve senin gibi istisnalar hariç hepimiz insanız.sen sanal ortamda yazıyorum diye rahat hareket edemezsin.hiç tanımadığın bir insana damarına mı dokundu,fasa fiso traktörleriniz var,yürü git diyemezsin.konuşmalarına dikkat etmen lazım ki insanlar seni yadırgamasın..!
Biliyorsan konuş ibret alsınlar,
Bilmiyorsan SUS ADAM sansınlar.

cıvıq06 link=topic=48734.msg477103#msg477103 date=1322425983' Alıntı:
damarıma dokunacak bir şey yok.3 olursa vurmam seni ama saygımı yitiririm.terbiyeli olman lazım.burası bir forum ve senin gibi istisnalar hariç hepimiz insanız.sen sanal ortamda yazıyorum diye rahat hareket edemezsin.hiç tanımadığın bir insana damarına mı dokundu,fasa fiso traktörleriniz var,yürü git diyemezsin.konuşmalarına dikkat etmen lazım ki insanlar seni yadırgamasın..!
Biliyorsan konuş ibret alsınlar,
Bilmiyorsan SUS ADAM sansınlar.

yalan söyleme adam gibi gel benle adam gibi burda muhabet edelim.neymiş erkuntun yetkili bilmemne müdürü yakın arkadaşıymış.bizde inandık adamlar ürettigi ilk deneme motorunu size yolladılar.hiç bi traktör fabrikası yeni çıkan modelini bayiye test ettirmez bunuda bil.

aksoylar link=topic=48734.msg477105#msg477105 date=1322426351' Alıntı:
yalan söyleme adam gibi gel benle adam gibi burda muhabet edelim.neymiş erkuntun yetkili bilmemne müdürü yakın arkadaşıymış.bizde inandık adamlar ürettigi ilk deneme motorunu size yolladılar.hiç bi traktör fabrikası yeni çıkan modelini bayiye test ettirmez bunuda bil.

Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol. (Mevlana )
Peki Hz. Mevlana.Söylediğin söze uyuyorum.

cıvıq06 link=topic=48734.msg477133#msg477133 date=1322428257' Alıntı:
Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol. (Mevlana )
Peki Hz. Mevlana.Söylediğin söze uyuyorum.

kardeşim kanıt göster... nerden biliyim ben senin bilmem kimle arksdaş oldugunu?

aksoylar link=topic=48734.msg477105#msg477105 date=1322426351' Alıntı:
cıvıq06 üyenin tarif ettiği traktörü bende gördüm aynen o şekilde deneme traktörü bunlar yalan söylencek konular değil basit şeyler nie inanmıyorsunki.

aksoylar link=topic=48734.msg477135#msg477135 date=1322428473' Alıntı:
kardeşim kanıt göster... nerden biliyim ben senin bilmem kimle arksdaş oldugunu?
ben senin kardeşin değilim.hitap şekline dikkat et.kanıtıda gösteririm ama korkarsın....

aksoylar link=topic=48734.msg477142#msg477142 date=1322428854' Alıntı:
volkan gördünde böyle milletin elindemi deniyolar sanıyosun ar-ge traktörlerini.
ya fabrikada betonumu sürecek sonuçta o makına toprakta denenecek mecbur.

anayurtlu 3105d link=topic=48734.msg477139#msg477139 date=1322428772' Alıntı:
cıvıq06 üyenin tarif ettiği traktörü bende gördüm aynen o şekilde deneme traktörü bunlar yalan söylencek konular değil basit şeyler nie inanmıyorsunki.
volkan çıldırmak üzereyim.ya bayinin elinde traktör.ankara bayisinin balada 1500 dönüm yeri var.orada deniyorlar.yani bizim köyde.ne cahil bu adam ya..

anayurtlu 3105d link=topic=48734.msg477145#msg477145 date=1322428967' Alıntı:
ya fabrikada betonumu sürecek sonuçta o makına toprakta denenecek mecbur.
olum demek istedigim adamın kendi deneme bölgesi vardır orda kendi gizlice dener gidip milletin tarlasını sürmez heralde.

aksoylar link=topic=48734.msg477142#msg477142 date=1322428854' Alıntı:
volkan gördünde böyle milletin elindemi deniyolar sanıyosun ar-ge traktörlerini.
Erkunt traktörü piyasaya sürme aşamasında ar-ge mi kaldı ortada...Götürüp denetmişlerdir tanıtmışlardır olamazmı...

aksoylar link=topic=48734.msg477149#msg477149 date=1322429035' Alıntı:
olum demek istedigim adamın kendi deneme bölgesi vardır orda kendi gizlice dener gidip milletin tarlasını sürmez heralde.
Aklının törü belli oldu.
fabrika dediki bu traktör ya.tarlada kulanılacakya.bunu deneyin.tüm eziyetleri yapın.neresi zayıf nerede sıkıntı var görelim dediler.sadece bizim köyde değil farklı yerlerdede var.