Ön çamurluk orijinal mi sen mi taktın benimki 96 karakafa çamurluk yok96 model bu 96 yılının Haziran’dan önce çıkanı Haziran sonrası çıkanlar karakafa diye çıktı
Ön çamurluk orijinal mi sen mi taktın benimki 96 karakafa çamurluk yok96 model bu 96 yılının Haziran’dan önce çıkanı Haziran sonrası çıkanlar karakafa diye çıktı
Ön çamurluk orijinal mi sen mi taktın benimki 96 karakafa çamurluk yok
İyi yapmışın benimde alasım var alsammı acaba babam böyle daha iyi duruyo diyoBen taktım bundan önce 2008 yılında sıfır tt 55 4x4 almıştık Çamurlukları ona almıştım satarken söktüm buna taktım
55-60 arasıdır, biz 2 ay önce 99unu 65e aldık.ŞUAN BU 80-66 LARIN 96-98 MODEL ARASI FİYATLARI NASIL ACABA? BİR DE TEMİZ KULLANILMIŞ BULMAK BİRAZ ZOR SANIRIM..
ERKUNT CAN DIR...
Benim icinde newholland td65d kendi traktorum almadan once hayalini kurardim sohbet dergisi vardi ilk orda gordum 2003 yillarinda sonra ilceden biri td75 aldi ozaman asik oldum td serisine 2005 de hayalim gercek oldu ogun bugundur o benim kahrimi cekiyo ben onun kahrini birbirimizi hic uzmuyoz nezaman degistirmeye niyetlensem icim ciz ediyo sonra vazgeciyorum kiyamiyomErkunt can olabilir ama FİAT 8066 BİR SEVDADIR....
Ben 28 yaşındayım bu yaşıma kadar iki tane Fiat 54c special bir tane Fiat 640 bir tane Fiat 54c junior bir tane new Holland 4x4 tt55 b kullandık patoz makinasında kullandık tarla sürdük meyve bahçelerimize ilaç attık balya makinası çalıştırdık her işe koştuk yeri geldi hor kullandık yeri geldi gözüm gibi kolladım korudum bakımlarını yaptım ama şunu farkettim ne zaman Fiat 8066 yı aldım marşına basmaya kıyamaz oldum sanki ona bi zarar gelecekmiş gibi oluyor bu traktörler çok başka bir şey o yüzden erkunt can olabilir insan canından geçer ama Fiat 8066 da bir sevdadır insan sevdasından GEÇEMEZ
Benim icinde newholland td65d kendi traktorum almadan once hayalini kurardim sohbet dergisi vardi ilk orda gordum 2003 yillarinda sonra ilceden biri td75 aldi ozaman asik oldum td serisine 2005 de hayalim gercek oldu ogun bugundur o benim kahrimi cekiyo ben onun kahrini birbirimizi hic uzmuyoz nezaman degistirmeye niyetlensem icim ciz ediyo sonra vazgeciyorum kiyamiyom