Ammada batmış sabah bende Hayvan gübresiylen oynayacam benimde canım çekti şimdi bendemi batsam. Şaka maka ben böyle battığım zaman beni alacak çiftçekerde yok köyde tek cekerleri sırayla bağlarız 2,3 tane [emoji28]
80 canavar ya kolay kolay batmaz[emoji41]
Öyledir ben de çamurlu tarlada 10 ton römork şaseye kadar battı önünde td90 vardı 90 ı ve dolu romorku asıldım batmadı da banamısın demiyo[emoji4]Eyvah teşekkür ederim erkuntu asılırken 80 de battı ama sadece önü battı sonra kimseye eyvallah etmem ben dedi çıktı [emoji4]erkuntu da çıkarttı
Öyledir ben de çamurlu tarlada 10 ton römork şaseye kadar battı önünde td90 vardı 90 ı ve dolu romorku asıldım batmadı da banamısın demiyo[emoji4]
80 kadar sağlam değil ler iyi yapmışınBen bu traktörü alalı çok olmadı ama çocukluğumdan beri hep hayalimdi ve gerçekten çok memnunum ben galeriye 8066 almaya gittiğimde orada bir tanede 2006 model Td 85 vardı kabinli klimalı galerici istersen bunu td 85 al balya işi yapacaksın kabin klima var hem 8066 ile aynı para dedi yok abi onu alan alsın ben 8066 alacağım dedim 8066 96 model 50 bin td 85 2006 model 50 neden teferruat çok Arıza çok tutulmuyor iyi ki 8066 almışım çok başka birşey bu traktörler kullanan bilir
Ekzozu sen mi kısalttın öyle miydi
Sende çadır da yok mu
İyimiş kaç modeldi buVar çadır şimdilik o duruyor yaza balya bağlarken lazım olur diye sökmedim![]()
![]()
Mesut abi arka tekerlekler küçük mü birazVar çadır şimdilik o duruyor yaza balya bağlarken lazım olur diye sökmedim![]()
![]()
Yok ya normal o benimki de öyle[emoji3]Mesut abi arka tekerlekler küçük mü biraz
Genellikle camurluklara degecek gibi oluyor ya [emoji4] sanki küçük geldi gözüme birazYok ya normal o benimki de öyle[emoji3]
Aynen öyle ama orijinali o [emoji4][emoji3]Genellikle camurluklara degecek gibi oluyor ya [emoji4] sanki küçük geldi gözüme biraz
Bunlar güzel durmuş arkada ondan sordum [emoji4]Aynen öyle ama orijinali o [emoji4][emoji3]
İyimiş kaç modeldi bu