erkunt çekmiyor diyenlere...

Ynt: erkunt çekmiyor diyenlere...

Admin konuya müdahale etmiş siz hala tartışmaya devam ediyorsunuz

YETER BEYLER YETER!

okan6445 link=topic=24543.msg202350#msg202350 date=1249552432' Alıntı:
kusura bakam özgür efe bi an boş bulundum
yok kardeşim önemli değil hepimiz yapabiliyoruz böyle şeyleri biz kendimizi bildikten sonra önemi yok teşekkürler.

Arkadaşlar şu tümosancının yalanlarına inanmayın videolar bölümünde erkunt at arabasını çekemiyor diye video koyan bu tümocuda da 55-50 nt tümosan vardı getirseydi de asılsaydı.(O bölümede cevap yazdım okumanızı rica ederim)Bu köyde sadece bunlarda 55-50 nt traktör var bizim buralarda ve ilçede toplasan 9 tane tümosan yok ama bu tümocunun köyünde 9 tane erkunt var istiyorsa isim isim sayarım.Birde tümocu saysın bakalım.Kaç tane varmış köylerinde.
Bakın tümocunun köyündeki erkuntlar.
1 tane 60 lık tekçeker
4 tane 70 lik ' '
1 tane 80 lik ' '
1 tane 70 lik Çiftçeker
2 tane 80 lik ' ' var.
tümocu saysın bakalım.Su motoruymuş çocuklar gülüyormuş yürü git çakma milliyetçi sen git sahiplerinin önüne diz çök.
Bu laflara karşılıkta yüzsüz suratınla bu siteye nasıl girersin bilmiyorum.Tümosanla erkunt 80 i sürümüş ilçede böyle bir motor yok rüyanda mı gördün.Allahından bul mehmet.

TUMOSONCU ! SEN DE BİZ DE GERÇEKLERİ BİLİYORUZ DEĞİL Mİ? BİRAZ DA MOTOR BLOĞUNBAN BAHSETSENE ŞU SİZİN TRAKTÖRÜN? NE OLUYORDU BUNLARA? BİR SIKINTI VAR DİYE DUYMUŞTUM DA... HEM MADEM BU KADAR İYİ 90 LIK ALANA 50 LİK HEDİYE EDEN BAŞKA FİRMA DUYDUN MU SEN? YETER Kİ ALIN DİYOR ...

Erkunt iyi çeker veya çekmez davasına değil de yük çok fazla değil çekmesinde bir problem olmaz bence.Güzel fotolar olmuş gökkuşağı özellikle,biraz geç bir yorum oldu ama kusura bakma artık :)

erkunçu03 link=topic=24543.msg236619#msg236619 date=1261497981' Alıntı:
Arkadaşlar şu tümosancının yalanlarına inanmayın videolar bölümünde erkunt at arabasını çekemiyor diye video koyan bu tümocuda da 55-50 nt tümosan vardı getirseydi de asılsaydı.(O bölümede cevap yazdım okumanızı rica ederim)Bu köyde sadece bunlarda 55-50 nt traktör var bizim buralarda ve ilçede toplasan 9 tane tümosan yok ama bu tümocunun köyünde 9 tane erkunt var istiyorsa isim isim sayarım.Birde tümocu saysın bakalım.Kaç tane varmış köylerinde.
Bakın tümocunun köyündeki erkuntlar.
1 tane 60 lık tekçeker
4 tane 70 lik ' '
1 tane 80 lik ' '
1 tane 70 lik Çiftçeker
2 tane 80 lik ' ' var.
tümocu saysın bakalım.Su motoruymuş çocuklar gülüyormuş yürü git çakma milliyetçi sen git sahiplerinin önüne diz çök.
Bu laflara karşılıkta yüzsüz suratınla bu siteye nasıl girersin bilmiyorum.Tümosanla erkunt 80 i sürümüş ilçede böyle bir motor yok rüyanda mı gördün.Allahından bul mehmet.
güzel paylaşım

camkinoz link=topic=24543.msg248467#msg248467 date=1265353035' Alıntı:
bu trktör dozer olsa ben buna bir lira vermem ,.

çünki tipi kayık...
benim kısmet e mi dedin tipi kayık diye tipi kayık olan o traktör emsallerinin içinde 1 numara sizi mazot canavarlarınızla başbaşa bırakmak lazım mutluluklar!!

çok ta çeker çamurda arkasında kürek varken 4 5 tane 6 tonluk pancar römorkunu çekermi erkuntun dörtçekeri mf çeiyor nh çekiyormf 398 bizim köyde birisindede vardı nası çekmiyor bakalım aldı vites 1 sonra 2 ile fln anayolda 3 le gitti ya sonra köye girinceye kadar 3 le köyde bile 3le bayırda tıkanınca taktı ikiye ama bayırda ne bayır yaa 2 balya römorkunu çekiyor diye kolaysa çeltik tarlasına girip çeltik çeksin pancar tarlasıında pancar çeksin vaay be hakkaten babayiğitmiş bee ne babayiğitler var siz hala erkunt erkunt diyorsunuz

kofalcalimuhammet link=topic=24543.msg249559#msg249559 date=1265560122' Alıntı:
siz kımsınız bea 3 silindirlik traktorle neyın muhabbetını yapıyonuz bırakın bu işleri
hiç bişeyden anlamıyon sen galiba yaşın 15 burda saygısız, dengesiz, bilinçsiz rastgele yorumlar yapıyon. çok biliyon o zaman söle 75 beygir 3 silindirli ve 4 silindirli motorun farkını ne farkı varsa anlat

arkadaslar gecen yaz saman yaptırdı 35 yasında ıhtıyar delıkanlı ingiliz mf 135 2 tane dort tekerlı remork takdı aynı zamnda traktorde lastık adına hıc bısey yok topraga ızı bıle cıkmıyodu toplam 10 ton kesn vardı traktor canavar gıbı cekıyor ve hıc bı yerınden damla yag kacırmamıs 7/24 calısıyor kardes malını kotulemek degıl bunu her 60 hp lık traktor ceker yanı