Ynt: erkunt bölündü
iyi hos demissinde usta motoru adam gibi sürmedikden sonra her motorun tabi başına gelir sende 2-3 defa kaldırıp yere vurduk bakam motoru ne hale geliyor sağlam dediğin motor kaça bölünüyo slk-*-sŞahin Haklı link=topic=46278.msg438561#msg438561 date=1314527718' Alıntı:Her Traktörün Başına Gelebilecek Bir Olay Ne Demek !
Önemli değil, şu şu markalarda da oluyor.... Aferin üretici firmaya yenisi ile değiştirmiş... Her traktörün başına gelecek bir olay ....
Bu yorumların bir kullanıcı tarafından yapılması imkansız gibi geliyor bana, muhtemeldir birileri satışlarında zarar gelmesin diye yazmıştır.
Şirketler yıllar süren çabalarla ve milyonlarca dolar yatırım yaparak bir marka ve ürün oluşturuyor ki bu tür 'insanın bırakın malına canına kast edebilecek' hatalar olmasın diye.
Mantar gibi ben de 'traktör'yaparım diyerek birileri çıkıyor ve traktör ortadan bölünüyor; biz ne diyoruz 'olur böyle şeyler' .... Yapmayın, yazıktır, günahtır. Önce biz kullanıcılara, anlıyoruz 'yerli malı' diyerek insanların duygularına da hitap ederek satıyorsunuz ama önce bir biz bu işi yapabiliyor muyuz diye düşünün. Sanayicilik hele de üretim çok ciddi bir iş, ciddiye almak gerek. Allah korusun birinin canına bir hal gelse kazandığınız paralar onu ödemeye yetmez. Makina ' ya gelince çiftçinin eli kolu ayağı üç beş bin tane üretip kazanacaksınız anladık ama bize de yazık.