erkunt bölündü

Ynt: erkunt bölündü

Şahin Haklı link=topic=46278.msg438561#msg438561 date=1314527718' Alıntı:
Her Traktörün Başına Gelebilecek Bir Olay Ne Demek !

Önemli değil, şu şu markalarda da oluyor.... Aferin üretici firmaya yenisi ile değiştirmiş... Her traktörün başına gelecek bir olay ....

Bu yorumların bir kullanıcı tarafından yapılması imkansız gibi geliyor bana, muhtemeldir birileri satışlarında zarar gelmesin diye yazmıştır.

Şirketler yıllar süren çabalarla ve milyonlarca dolar yatırım yaparak bir marka ve ürün oluşturuyor ki bu tür 'insanın bırakın malına canına kast edebilecek' hatalar olmasın diye.

Mantar gibi ben de 'traktör'yaparım diyerek birileri çıkıyor ve traktör ortadan bölünüyor; biz ne diyoruz 'olur böyle şeyler' .... Yapmayın, yazıktır, günahtır. Önce biz kullanıcılara, anlıyoruz 'yerli malı' diyerek insanların duygularına da hitap ederek satıyorsunuz ama önce bir biz bu işi yapabiliyor muyuz diye düşünün. Sanayicilik hele de üretim çok ciddi bir iş, ciddiye almak gerek. Allah korusun birinin canına bir hal gelse kazandığınız paralar onu ödemeye yetmez. Makina ' ya gelince çiftçinin eli kolu ayağı üç beş bin tane üretip kazanacaksınız anladık ama bize de yazık.
iyi hos demissinde usta motoru adam gibi sürmedikden sonra her motorun tabi başına gelir sende 2-3 defa kaldırıp yere vurduk bakam motoru ne hale geliyor sağlam dediğin motor kaça bölünüyo slk-*-s

Bir tanıdıkta Jd vardı 85 likti sıfır aldıklar 10 gün dayanmadı şanzuman dağıttı geri verdiler.Şimdi Koskoca JohnDeere kötü mü oldu?Hatadır olmuştur.Önemli olan düzeltilmesi.

Semih_ link=topic=46278.msg440011#msg440011 date=1315069940' Alıntı:
iyi hos demissinde usta motoru adam gibi sürmedikden sonra her motorun tabi başına gelir sende 2-3 defa kaldırıp yere vurduk bakam motoru ne hale geliyor sağlam dediğin motor kaça bölünüyo slk-*-s
bence de kardeşim adam gibi sürmedik sonra:) neler olur neler:)erkunt ' un yaptığı hareket çok güzel bu

geçen bir mf 3.105 çift çeker bir yere düşmüş oradan çıkarırıken ikiye bölün müş.kayseride birleştirilmiş ama yag atmaya başlamış tümosanla pazarlık yapıyorlardı.dgerinin altında pzarlıkta yazık o traktöre.

GENÇ EYMIRLİ link=topic=46278.msg440029#msg440029 date=1315072007' Alıntı:
bence de kardeşim adam gibi sürmedik sonra:) neler olur neler:)erkunt ' un yaptığı hareket çok güzel bu
[/quote
Aynen usta erkuntu tebrik etmek lazım alk-*s

köylü link=topic=46278.msg440041#msg440041 date=1315075169' Alıntı:
geçen bir mf 3.105 tek çeker bir yere düşmüş oradan çıkarırıken ikiye bölün müş.kayseride birleştirilmiş ama yag atmaya başlamış tümosanla pazarlık yapıyorlardı.dgerinin altında pzarlıkta yazık o traktöre.
aynen kardeş yazık traktöre ben öle sert süremem traktörü acırım ya bils-*-

1994 dede gözümün önünde 285 le 70 66yı taktılar 70 66 nın cer dişleri dingilden koptu.ama olabilir sonuçta bunuda insan üretiyor.
ama burda erkuntu karalamaya çalışmayın çünkü çogunuzun traktöründe erkuntun kanı var.

djzeus link=topic=46278.msg437985#msg437985 date=1314380057' Alıntı:
suçladığımı kim söyledi ben sadece jdnin şasili traktörünle aradaki farki söyledim sadece erkunt değil şasisiz bütün traktörler için bir genelleme yaptım jd farkı diyerek

bizim 1947 hanomag r28de bile şasi varmış.adam ta 1947de koymuş senin 2000küsür model hayvan gibi motorunda gelde olmasın o şasi.

aksoylar link=topic=46278.msg440073#msg440073 date=1315080643' Alıntı:
bizim 1947 hanomag r28de bile şasi varmış.adam ta 1947de koymuş senin 2000küsür model hayvan gibi motorunda gelde olmasın o şasi.
Çok doğru söledin şimdi alk-*s :D

marka önemli değil bu olay hepsinde olabilir ama değiştirip yerine yeni verdilerse helal olsun erkunt firmasına *098*- anlş-*s

köylü link=topic=46278.msg440041#msg440041 date=1315075169' Alıntı:
geçen bir mf 3.105 tek çeker bir yere düşmüş oradan çıkarırıken ikiye bölün müş.kayseride birleştirilmiş ama yag atmaya başlamış tümosanla pazarlık yapıyorlardı.dgerinin altında pzarlıkta yazık o traktöre.
3.105 in tek çekeridemi vardı ,

aksoylar link=topic=46278.msg440070#msg440070 date=1315080120' Alıntı:
1994 dede gözümün önünde 285 le 70 66yı taktılar 70 66 nın cer dişleri dingilden koptu.ama olabilir sonuçta bunuda insan üretiyor.
ama burda erkuntu karalamaya çalışmayın çünkü çogunuzun traktöründe erkuntun kanı var.

açıktamı duruyordu o dişli. ayrıca 3105 in tekçekerinin olduğunu ilk kez senden duydum

tek çeker yazmışım.alışmısız tek çekere tek çeker var mı bilmiyorum.ama 3095 var.kırşehir kaman da olmuş bir olay.köyünü söylemeyim . geçenlerde iş bora yı vitesten sallar bir akıllı.dereden tepeden uçarlar remork yamulmuş içinde bir şey kalmamış ta tekeri yarılmış.işbora ayakta kalmış. bir ön tekerin rotlarında ufak hasar var.ama eskiler bu işlerde daha saglam.188 mf marşı yani akü yok diye 92 yılında hep rampalara durdururduk.olcak var ya bir gün ayçekirediği yüklü biçer döver sırası beklerken dereyi boyladı yüklü sadece ön takım yaptırdık.bir keresinde ankara oran şehrinde anadol tobak 65 ortadan vurmuş ana yol kavşagında traktör ikiye bölün müş. 91-92 yılın da tesadüfen gör müştük. 640 unıversalımız vardı kum yüklü rampa şagı giderken piston kolları boşandı ne blok kaldı ne kol hepsini parçalamıştı.parça yok.çok rezil olduk ta romanyadan blok geldi ozaman.ankarada bir hurdacı çıkma blokla yaptık.4 ay önce sattık.15000 tl erkuntun önünden gitti.

3.095 in tek çekeri var ben gördüm polatlıda 1 tane usta senin başınada hersey gelmis allaha sukur canına bişey olmamıs dediğin gibi olacak bişey önüne kimse geçemez

tekçeker belki vardır.6400 tek çekeri varsa oda vardır.3095 tek çekeri var.ankarada kazım karabekir cad. var.168 mf 4x4 var 188 var bu sitede resmi var.çift çeker varsa tek çeker de vardır.

slm arkadaşlar nette dolaşıyordum erkunt bölündüdiye bir konu gördüm ben de birşeyleryazmak istedim öncelikle ben erkunt servisiyim ben şimdiye kadar newholland-tümosan v.s bölünmüş halini gördüm yani teknikt olsa ufak bir hata kalıyor burada orman var traktörün önüne arksına odun yüklüyorlar ve yürüyerek çıkamayacagın yrden traktörle çıkıyorlar bu şekilde traktör bölünmüyorsa teknik bir hta dır olur ve erkunt müşteriyi sonuçta magduur etmemiş başka firmalar olsa çoktan mahkemelikti şimd parça konusunda da aynı şekilde elimizde olmayan parçayı dahi en fazla 2 günde temin ediyorlar ok-*-s

eskilerin bir sözü var bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye. Bu sözü niye söylediğime gelince bakınız bölümde ' erkunt alacaklara tavsiyeler ' diye bi başlık var, orada erkuntun vatandaşa attığı kazığa bak. burada yine erkunt ' un vatandaşa yaptığı kıyağa bak.

Bana bu olaylardan birisinde bi pohluk var gibi geliyor. Şimdi ben hemen bi tek çeker erkunt almayı düşünüyorum vede hemen ortadan ikiye ayırmayı, çünkü hem çift çekeri hemde kabinlisi verilecek. ACABA ALSAM MI?

bana KIYAK mı çekerler KAZIK mı sokarlar?

gerçekten çok merak ediyorum.

AMA CESARETİM VE GÜVENİM YOOOK.