erkunt bölündü

Ynt: erkunt bölündü

Robert bosch un 'itibarımı kaybetmektense paramı kaybetmeyi tercih ederim' sözünü hatırlattı bu durum. bence aslında o traktörü değiştirmekle hem itibarını kaybetmedi hem ileri dönük parasını kaybetmedi. erkuntta olan sevgimi daha da artırdı, helal olsun yolu açık olsun...

çiftçisini mağ dur etmeyen erkunt u tebrik ederim ....

djzeus link=topic=46278.msg437888#msg437888 date=1314352633' Alıntı:
işte jd farkı burda ortaya çıkıyor adamlar şasi üzerine traktörü oturtturuyorlar
bu yorum saçma olmuş dediğin şaseden 1968 model leyland 272 de bile var. tek jd mi yapıyoda İŞTE JD farkı olsun. ne alaka yani..

7 li pulluk nasıl takmış 60 lık erkunta onla sürüm yapmış tek çeker :S tarlaya kadar nasıl gitmiş ? bunlar ayrı ama erkunt yenisini verdiyse tebrik ederim 7 liyi nasıl kaldırmış onada pek inanasım gelmedi dürüst konuşmak gerekirse

aksazli link=topic=46278.msg438108#msg438108 date=1314397576' Alıntı:
çiftçisini mağ dur etmeyen erkunt u tebrik ederim ....
bu yorum saçma olmuş dediğin şaseden 1968 model leyland 272 de bile var. tek jd mi yapıyoda İŞTE JD farkı olsun. ne alaka yani..
çok alaka kardeşim elalem enayimi bir dünya para verip ithal sağlam mal alıyor o zaman ucuza ciğeri 5 para etmez erkunt alıp kullansınlar adamlar yapmış şimdi çoğu traktörde yok o sistem parmakla gösterilicek kadar az

hamza40_7 link=topic=46278.msg438109#msg438109 date=1314397902' Alıntı:
7 li pulluk nasıl takmış 60 lık erkunta onla sürüm yapmış tek çeker :S tarlaya kadar nasıl gitmiş ? bunlar ayrı ama erkunt yenisini verdiyse tebrik ederim 7 liyi nasıl kaldırmış onada pek inanasım gelmedi dürüst konuşmak gerekirse
:D 7li derken 7liçizel olması lazım diğer bir adıyla patlatma..

djzeus link=topic=46278.msg438111#msg438111 date=1314398074' Alıntı:
çok alaka kardeşim elalem enayimi bir dünya para verip ithal sağlam mal alıyor o zaman ucuza ciğeri 5 para etmez erkunt alıp kullansınlar adamlar yapmış şimdi çoğu traktörde yok o sistem parmakla gösterilicek kadar az
tamm çok güzel bi sistem ama onu nie yapmış bide o var biz sorgularız aga :D kendi gövdesinin dayanıklılığı yetmiyomuymuşta onu yapmış? :)

anayurtlu 3105d link=topic=46278.msg438113#msg438113 date=1314398327' Alıntı:
tamm çok güzel bi sistem ama onu nie yapmış bide o var biz sorgularız aga :D kendi gövdesinin dayanıklılığı yetmiyomuymuşta onu yapmış? :)
kullanım koşullarına göre mesela ufak serilerinde yok ondada aynı mekanizma var ama ufak traktörü işi ufak insanlar alır kullanır ağır işe girmez bu sistemde büyük modellerinde var büyük modelinde kullanım koşulları diğer ufak serilere göre daha ağırdır büyük traktörüde öyle işte işi gücü çok olan insan alır kullanır çok ağır işe vurur bunun içinde devamlılık sağlamlık hep ön plandadır bunu düşünerek adamlar sistemi kuruyor gerçektende on numara bir şey ağırlık değil mesela bir tm 120 kesinlikle kötü makina değil güzel alet ama jd ' nin aynı güçteki ithal serileri kadar hayatta iyi olamaz tm 120 ağırlığını taşıdığına göre gövedisi jd ' ninde gövdesi şasi olmadan haliyle gayet iyi bir şekilde taşır ama amaç farklı kalite ve devamlılık

djzeus link=topic=46278.msg438111#msg438111 date=1314398074' Alıntı:
ön ce benim kapımda ekmek kazandığım makinaya hakaret etme çünkü ben etmedim. ciğerinin kaçpara ettiğini kullanan dan başkası bilmez . bu şaseyi jd yaratmış havası kattığın için böle bişey yazdım halbuki birçok markada var

aksazli link=topic=46278.msg438125#msg438125 date=1314400144' Alıntı:
ön ce benim kapımda ekmek kazandığım makinaya hakaret etme çünkü ben etmedim. ciğerinin kaçpara ettiğini kullanan dan başkası bilmez . bu şaseyi jd yaratmış havası kattığın için böle bişey yazdım halbuki birçok markada var
hiç kullanmadığımız alet olsa neyde dükyana takasa bile almıyorum ben o markayı kaç kişiyi geri çevirdim piyasadaki bütün traktörleri senin kendi traktörünüde bilmediğin kadar iyi biliyorum

sen esnaf olamamışsın daha.karşındaki insan ile konuşma şeklin hiç hoş değil. neyse herşeyi bilen arkadaşım jd ye hava hoş erkuntun içi dediğin gibi boş olsun bakalım . ...

yerli malımıza sahip çıkalım arkadaşlar yabancı patentli firmaların traktörlerinide biliyoruz .köyde deutz alanlar var iki tanesi sürekli arıza yapıyor .hatta birisi arkadaşım .traktörü yakma derecesine kadar geldi.ilgilenen yok satarken iyidi ,sattı iş bitti

kullanım koşullarına göre mesela ufak serilerinde yok ondada aynı mekanizma var ama ufak traktörü işi ufak insanlar alır kullanır ağır işe girmez bu sistemde büyük modellerinde var büyük modelinde kullanım koşulları diğer ufak serilere göre daha ağırdır büyük traktörüde öyle işte işi gücü çok olan insan alır kullanır çok ağır işe vurur bunun içinde devamlılık sağlamlık hep ön plandadır bunu düşünerek adamlar sistemi kuruyor gerçektende on numara bir şey ağırlık değil mesela bir tm 120 kesinlikle kötü makina değil güzel alet ama jd ' nin aynı güçteki ithal serileri kadar hayatta iyi olamaz tm 120 ağırlığını taşıdığına göre gövedisi jd ' ninde gövdesi şasi olmadan haliyle gayet iyi bir şekilde taşır ama amaç farklı kalite ve devamlılık
tm 120 de oldukca kaliteli dir j dere ile kıyaslarsak tek eksiği şase üzerinde değil

ramazanpullu link=topic=46278.msg438166#msg438166 date=1314431613' Alıntı:
tm 120 de oldukca kaliteli dir j dere ile kıyaslarsak tek eksiği şase üzerinde değil
usta yanlış anladın tm 120 kötö bir makina demedimki kesinlikle çok güzel sınıfında türkiyedede çoğu makinadan iyi ben tmyi kaç sene kullandım söylediğim sadece jd aynı güçteki gerek alman üretimleri olsun gerek daha üst seviyesindeki traktörleri olsun tmden daha iyi şimdi gerek parça kalitesi işçiliği vs. yukarda allah var yalan yok ama tm 120 kötüdü diye anlama çekilmesin

Böyle şeyler her çiftçinin başına gelecek şeylerdir Erkunt traktörü tebrik ediyorum bazı vidiolarda motorların arkasında durmuyor fabrika diyolar ama bence o bir yalan Erkunt traktör 1 numara alk-*s :)

arkadaslar arkasım haklı yerli malımıza sahıp cıkalım zaten bız bole yaparsak avrupanın seviyesine gelemeyız hep bırılerinin yaptıklarını kullanmakla yetiniriz

:( :(geçenlerde çalıştığı yere yakıt almaya gelen müşterilerden biri anlattı ( ben po da çalışıyorum) onunda trakktörü bölünmüş ..duyunca çok şaşırdım olurmu nasıl olurdedim tarlada motor taşamı takılmış ne arkasında ne olduğunu söylemedi aynı erkuntçu gibi traktör şaha kalkmış sonra ön tarafı hızla aşagı düsünce bölünmüş hatta kendisi çok korkmuş şoka girmiş 2 üç ay traktöre binememiş ha siz şimdi diyeceksiniz traktör ne marka .....285mf1987 model yani arkadaşlar her traktörün başına gelebilecek bi olay bim-*s bim-*s

Her Traktörün Başına Gelebilecek Bir Olay Ne Demek !

Önemli değil, şu şu markalarda da oluyor.... Aferin üretici firmaya yenisi ile değiştirmiş... Her traktörün başına gelecek bir olay ....

Bu yorumların bir kullanıcı tarafından yapılması imkansız gibi geliyor bana, muhtemeldir birileri satışlarında zarar gelmesin diye yazmıştır.

Şirketler yıllar süren çabalarla ve milyonlarca dolar yatırım yaparak bir marka ve ürün oluşturuyor ki bu tür 'insanın bırakın malına canına kast edebilecek' hatalar olmasın diye.

Mantar gibi ben de 'traktör'yaparım diyerek birileri çıkıyor ve traktör ortadan bölünüyor; biz ne diyoruz 'olur böyle şeyler' .... Yapmayın, yazıktır, günahtır. Önce biz kullanıcılara, anlıyoruz 'yerli malı' diyerek insanların duygularına da hitap ederek satıyorsunuz ama önce bir biz bu işi yapabiliyor muyuz diye düşünün. Sanayicilik hele de üretim çok ciddi bir iş, ciddiye almak gerek. Allah korusun birinin canına bir hal gelse kazandığınız paralar onu ödemeye yetmez. Makina ' ya gelince çiftçinin eli kolu ayağı üç beş bin tane üretip kazanacaksınız anladık ama bize de yazık.

Şahin Haklı link=topic=46278.msg438561#msg438561 date=1314527718' Alıntı:
Her Traktörün Başına Gelebilecek Bir Olay Ne Demek !

Önemli değil, şu şu markalarda da oluyor.... Aferin üretici firmaya yenisi ile değiştirmiş... Her traktörün başına gelecek bir olay ....

Bu yorumların bir kullanıcı tarafından yapılması imkansız gibi geliyor bana, muhtemeldir birileri satışlarında zarar gelmesin diye yazmıştır.

Şirketler yıllar süren çabalarla ve milyonlarca dolar yatırım yaparak bir marka ve ürün oluşturuyor ki bu tür 'insanın bırakın malına canına kast edebilecek' hatalar olmasın diye.

Mantar gibi ben de 'traktör'yaparım diyerek birileri çıkıyor ve traktör ortadan bölünüyor; biz ne diyoruz 'olur böyle şeyler' .... Yapmayın, yazıktır, günahtır. Önce biz kullanıcılara, anlıyoruz 'yerli malı' diyerek insanların duygularına da hitap ederek satıyorsunuz ama önce bir biz bu işi yapabiliyor muyuz diye düşünün. Sanayicilik hele de üretim çok ciddi bir iş, ciddiye almak gerek. Allah korusun birinin canına bir hal gelse kazandığınız paralar onu ödemeye yetmez. Makina ' ya gelince çiftçinin eli kolu ayağı üç beş bin tane üretip kazanacaksınız anladık ama bize de yazık.
vealeykümselam.. ;)
herkesin kendi düşüncesi.. el emeğiyle olan bişey bozulurda kırılırda.. kırılan kalpler olmasın ;)

Bu alana bir cevap yazın...