Erkunt bereket 60 bahçe 472 saatte.

Ynt: Erkunt bereket 60 bahçe 472 saatte.

servetim link=topic=52330.msg538127#msg538127 date=1329294984' Alıntı:
ARKADASIM BALATA MOTORU KORUMAK İÇİN YAPILMISS SİGORTAA DİYEBİLECEGİMİZ BİR MALZEMEDİRR EN KIRAL MOTORU GETİRR 1 SAATTDE BİTİREYİM BALATASINI İDDİAYA BİLEE GİREBİLİRİM HERKESLEE ERKUNTUN KALİTESİYLEE Bİ ALAKASI YOK BENCE BİZİM BURDA MARASLILARR TD 95 E SENEDE 2 KERE DEGİŞTİRİYORLARR NE OLMUŞ YANİ BALATA DEDİĞİN MUKAVVA GİBİ Bİ ŞEYYYY
bende onu diyorum balata ile motor kalitesi anlaşılmaz adam akıllı kullanırsan uzun ömürlü olur

ARKADASLARR BAZILARIMIZZ YAPIYOO BUNLARI SAYAYIM Bİ RAHATLAYAYIM HEMDE

DRİFT : BALATYI BİTİRİYO DİŞLİLERİ BOZUYO FREN BALATALARINI YİYO TEKERLERİ MAHVEDİYO

CEKİŞMEE : MOTORU ZIP ZIP ZIPLATIYO (ORTADAN BÖLMEK İÇİN) TEKERLERİ CEKİLERİ MAHVEDİYO

SHUTTLEE : İLERİ GİDERKEN CART TAKIYOSUNUZZ GERİYEE SİZZ ONU O MATARA SORUN BAKALIM O KADAR CÜSSEYİ BİRDEN GERİYE DÖNDÜRMEK KOLAYMI SHUTTTLE BALATALARI EN UCUZ KAC PARAAA

servetim link=topic=52330.msg538132#msg538132 date=1329295555' Alıntı:
ARKADASLARR BAZILARIMIZZ YAPIYOO BUNLARI SAYAYIM Bİ RAHATLAYAYIM HEMDE

DRİFT : BALATYI BİTİRİYO DİŞLİLERİ BOZUYO FREN BALATALARINI YİYO TEKERLERİ MAHVEDİYO

CEKİŞMEE : MOTORU ZIP ZIP ZIPLATIYO (ORTADAN BÖLMEK İÇİN) TEKERLERİ CEKİLERİ MAHVEDİYO

SHUTTLEE : İLERİ GİDERKEN CART TAKIYOSUNUZZ GERİYEE SİZZ ONU O MATARA SORUN BAKALIM O KADAR CÜSSEYİ BİRDEN GERİYE DÖNDÜRMEK KOLAYMI SHUTTTLE BALATALARI EN UCUZ KAC PARAAA
alk-*s

oozgurefee09 link=topic=52330.msg538128#msg538128 date=1329295050' Alıntı:
herkez elindekinin kıymetini bilsin kimse kimsenin malını kötülemesin dimi mustafa
herkes malının kıymetini bilsin ... orası bir gerçek ... ben doru bildiğimi söylerim bunu bazen çarpıtıyolar alrımdaki malın eksiği varsa onuda söylerim çünkü para verip alıyoruz yenilesinler sağlam yapsınlar para kolay kazanılmıyor bu kubotada olabilri fendtte

Olabilir gayet normal o traktörün ne çektiğini hangi şartlar altında çalıştını bilmek lazım :)

erkuntta yumurtadan çürük, tuğladan sağlammış meğer. ne yaptın sen zeynep abla! fiata mfye sağlam malzemeleri ver kendinde kalitesiz mal üret olacak şey değil. ne kadar çürük müş bu erkunt. hakiki erkunt sahipleri siz üzerinize alınmayın.

her traktörün balatası gidebilir.Belki şoför hatası vardır.sürekli yarım debriyaj kullanmadığı ne malum..

TT 55 link=topic=52330.msg538835#msg538835 date=1329336512' Alıntı:
her traktörün balatası gidebilir.Belki şoför hatası vardır.sürekli yarım debriyaj kullanmadığı ne malum..
evet haklısınız adam yıllardır mf yi tam debriyaj kullanır erkunta gelince yarım debriyaj kullanır

teşekkür ederim. balatayı üretmediklerini elbette biliyorum. ben gayri ciddi yorumlara gayri ciddi bi yazı yazdım o kadar. her traktörde benzeri sorunlar ola bilir. kul yapısı. allahın yarattığı canlılarda bile sorunlar olmuyor mu?
nabolant link=topic=52330.msg538823#msg538823 date=1329336020' Alıntı:
salim ortalığı kızıştırmaya gerek yok noo*-*- sonuçta balatayı fabrika üretmiyor

SALİM link=topic=52330.msg538845#msg538845 date=1329336989' Alıntı:
teşekkür ederim. balatayı üretmediklerini elbette biliyorum. ben gayri ciddi yorumlara gayri ciddi bi yazı yazdım o kadar. her traktörde benzeri sorunlar ola bilir. kul yapısı. allahın yarattığı canlılarda bile sorunlar olmuyor mu?
eskilerle yenileri kıyaslama yaptığımızda yeniler daha hassas geliyor onu söylemeye calısıyorum daha cok problem cıkartıyor

eski teknolojiler yenilerinden sağlamdı. televizyonundan radyoya otomobilden traktöre daha sağlamdı. yeni teknolojiiyi olmasına karşın handikabıyla geliyor. eski insanlarda şimdikilerden sağlamdı galiba belki ömürleri uzun olmuyordu ama onların yaşına geldiğimizde rahatsızlıklar bitmiyor. teknoloji bi taraftan gelişiyor hastalıklara çare olurken diğer taraftan başka bi hastalık meydana çıkı veriyor. buda insanlığın imtahanı galiba. geçen gün bi tanıdıkla sohpet ediyorduk, teknoloji nereye kadar gidecek her halde bi yerde durur dedi. teknolojinin gelişiminin durduğu yerde zaten kıyamette kopmuş olur dedim ona. kim bilir nerelere gidecek bu teknoloji. handikabına rağmen.
akyel54 link=topic=52330.msg538849#msg538849 date=1329337239' Alıntı:
eskilerle yenileri kıyaslama yaptığımızda yeniler daha hassas geliyor onu söylemeye calısıyorum daha cok problem cıkartıyor

bu erkuntun sahibini falakaya yatıracan bayılana kadar vuracan daha traktörün motoru açılmadan trakrü mort etmiş benim erkunt 2165 saatte daha üzerinde çizik yok esiy-*-

şerefli1 link=topic=52330.msg547381#msg547381 date=1330196777' Alıntı:
bu erkuntun sahibini falakaya yatıracan bayılana kadar vuracan daha traktörün motoru açılmadan trakrü mort etmiş benim erkunt 2165 saatte daha üzerinde çizik yok esiy-*-
muzaffer bey coşmuşsunuz yine. motoru mort edeni komaya mı sokuyon.. zuha-*-s

bi balata yuzunden erkunta neler oldu be..yarın sanayiye gıdemde servisteki traktorleri cekem gelem.ee ozaman turkıyede kullanacak traktor kalmaz arkadaslar.bızım koyde 98 senesinde ıkı tane sıfır tumosan 74-80 gırdı..ister inanın ister inanmayın ikisininde tarlası hemen hemen aynı.gel gorki tumosanın biri pert oldu.traktoru bi gorsenız hurdalık gibi.adam hic acımıyo.kaynak olmayan yeri sokulmedik parcası kalmadı.kaporta desen icler acısı.diger tumasan ise daha kız gibi.cızık yok.daha sanayı yuzu gormemıstır.tek sadece turbo taktırmak icin motor acılmıstır.kullanıcıdan kullanıcıya daglar farkeder.sidi ben tek taraflı tumoyu kotulucek olsam derimkı yav tumo bes para etmez 12 senede hurdası cıktı derım.alın sıze basıt bi uydurma haber..ee eger tumasancı olsaydım cekerdim tumonun resımlerını gelin bakın 12 senelık traktor daha tık yok sıfır gibi derdim..ne motormus yav faln..

aksazli link=topic=52330.msg547393#msg547393 date=1330197138' Alıntı:
muzaffer bey coşmuşsunuz yine. motoru mort edeni komaya mı sokuyon.. zuha-*-s

ama baksanıza aksazli kardeş adam motor 500 saat dahi olmadan böldürmüş bu kadarda sorumsuzluk olmazki görki nasıl kullandı el freni filan çekili mi iş yaptı ne yaptı en ağır nakliye işlerin dahi yapsa balata sıyırmazdı en fazla zorlanır zorlanır vites düşürürdü duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0
babamıda geçmiş duva*-*0 duva*-*0 duva*-*0

Erkuntlara hiç güvenmiyorum fiyat olarak ucuz satıyorlar biraz ama sağlamlığı iyi değil bence.

15 Yıllık Massey 240 S bizim traktör daha anahtar yüzü görmedi nerdeyse.

TarımTraktör link=topic=52330.msg617375#msg617375 date=1343480162' Alıntı:
Erkuntlara hiç güvenmiyorum fiyat olarak ucuz satıyorlar biraz ama sağlamlığı iyi değil bence.

15 Yıllık Massey 240 S bizim traktör daha anahtar yüzü görmedi nerdeyse.

Hiç kafanı yorma,20 dönüm araziyle o 240 anahtar yüzü görmeden 20 yıl daha gider. :)