Erkunt bana hayırlı olsun

Ynt: Erkunt bana hayırlı olsun

Nail abi kafama takıldı tekrar gittim bindim traktore koltuğun sağ alt tarafındaki kol normalde ortada durması lazımmış herhalde kolu yukarıya doğru ortalatinca kilit işareti var sola doğru yatık kol ve yukarıya doğru kalkmiyor koltuğun sol alt tarafindada aynı koldan car o 4 çekere bağlama kolu o kol rahat bir şekilde aşağı yukarı oynuyor

Birde erkuntun sitesine de yazdım şikayet-öneri olarak koltuğun altında sağında solunda ayağının dibinde birsürü kol var,saçma bence insan rahat oturamaz tarla süremez ayağın degse takilsan bi dert inşallah ilerde bu kabin içini düzene sokarlar

APO5454 link=topic=84605.msg1011159#msg1011159 date=1435615994' Alıntı:
Nail abi kafama takıldı tekrar gittim bindim traktore koltuğun sağ alt tarafındaki kol normalde ortada durması lazımmış herhalde kolu yukarıya doğru ortalatinca kilit işareti var sola doğru yatık kol ve yukarıya doğru kalkmiyor koltuğun sol alt tarafindada aynı koldan car o 4 çekere bağlama kolu o kol rahat bir şekilde aşağı yukarı oynuyor
Biraz kuvvet uygula, bir de kuyruk mili dönüyor mu bu halde, debriyajı bırakıp kontrol et. Eğer kuyruk mili dönüyorsa vitestedir, tekerden hareket varmı? onu bilmiyorum. Eğer varsa ve tekerden harekette ise, traktörü yürüttüğün zaman kuyruk mili döner, debriyajın aşağıda olması lazım bu durumda. Sen onu boşa almayı dene, bişey olmaz kırılırsa garanti var nasıl olsa.

nailyetek link=topic=84605.msg1011164#msg1011164 date=1435616490' Alıntı:
Biraz kuvvet uygula, bir de kuyruk mili dönüyor mu bu halde, debriyajı bırakıp kontrol et. Eğer kuyruk mili dönüyorsa vitestedir, tekerden hareket varmı? onu bilmiyorum. Eğer varsa ve tekerden harekette ise, traktörü yürüttüğün zaman kuyruk mili döner, debriyajın aşağıda olması lazım bu durumda. Sen onu boşa almayı dene, bişey olmaz kırılırsa garanti var nasıl olsa.
Kuyruk mili donuyomu bilmiyorum korumaligi takılı kuyrukmilini yarın söküp bakacağım hayırlı sahurlar hayırlı geceler hepinize daha çok kafanızı sisirecem abilerim tekrardan iyi geceler

Hayırlı olsun güle güle kullanın.Sorulara cevap vermek gerekirse dörtlü ve tepe lambası kontaktan bagımsızdır kapatsanda yanar sag taraftaki panelde kapatıp açacaksınız.
2-)Kuyruk mili kolu yukarı kaldırıp ekranda lamba sönünce alttaki kolları sola çevirdimi 540e saga çevirdimi 540 devir döner tam ortasında ise boşa alır ortaya getirip kolu indircen zaten göstergede 0 yazıyosa boştadır.
3-)flaşı teyp e takınca açma kapama dügmesine 1 kere bas o degiştiriyo fm ise cd cd ise flash falan bizimkilerde yokda mantıgı o.

Gardaş hayırlı olsun kusura bakma mesajına cevap veremedim memnun kalacağının garantisini verebilirim yakıt yönünden

erkuntun e + serisi alınabılecek super traktorlerdır emın olun zf den bence daha az yakıp daha cekısı fazladır

Anladım.paylaşım ve Başağa gore değerlendirmelerini bekliyoruz :) bu arada üniversiteyi de hendekde okudum ;-)

O kuyruk mili kolu koltuğun sağ alt tarafında ki kol hiç bir türlü yukarıya kalkmiyor yarın servis gelip bakacak bakalım hem bakımını yapacak

APO5454 link=topic=84605.msg1011216#msg1011216 date=1435663065' Alıntı:
O kuyruk mili kolu koltuğun sağ alt tarafında ki kol hiç bir türlü yukarıya kalkmiyor yarın servis gelip bakacak bakalım hem bakımını yapacak
Tekrardan hayırlı olsun
E serilerinde devir kolu arkada dısarıda olması lazım galiba zf olanlar iceride..
Bizim 80lik 3100 saatte OKS daha bikere arıza yapmadı nail abinin dedigi gibi sadece iş yaparken kullan aksi halde tehlikeli ve gereksiz...

volkanuzel link=topic=84605.msg1011286#msg1011286 date=1435690491' Alıntı:
Tekrardan hayırlı olsun
E serilerinde devir kolu arkada dısarıda olması lazım galiba zf olanlar iceride..
Bizim 80lik 3100 saatte OKS daha bikere arıza yapmadı nail abinin dedigi gibi sadece iş yaparken kullan aksi halde tehlikeli ve gereksiz...
Abi bilgileriniz için teşekür ederim servis geldi herseyi sıra sıra anlattı sagolsunlar beni sadece debriyaj baskı balatasi korkutuyor 300 saatte bitane 80 lik erkunt yarım debriyaj yapmış kepçe kullanırken debriyaj balatasi bitmiş öyle dedi servis o kuyruk mili kolu da sorunsuzmus

iyi bir seçim yapmışsınız hayırlı olsun

yahu ben bu flash belleği bir türlü okutamadım servisçide anlamıyorum teypten dediflash belleği biçimlendiriyorum şarkıları atıyorum sonra type takıyorum okuyo yazıyo okumuyo acaba dosya uzantısı farklımı ki şarkılar mp3