Ynt: ERKUNT ALACAKLARA TAVSİYELER
ŞİKAYET.COM DAN NAMELER.
ahmet türkaslan yazdı
ERKUNT TRAKTÖR Fabrika Hatası Yüzünden Mağdurum! 13 Ekim 2011 tarihinde traktörümüzün Kayseri servisine fabrikanın sekromeç hatasından dolayı götürdük ama hala fabrikadan parçanın gönderilmediği söylendi ve yaklaşık 19-20 Ekim 2011 tarihinde verileceği söyleniyor. Daha önce Develi yetkili servisine götürdük, bakılmadığından dolayı bu duruma geldi. Tam işleri sıkı zamanında bu mağduriyetim neden göz ardı ediliyor? Daha 4 aylık traktör şu anda değişim nedeniyle param parça. Erkunt ' un ne kadar titiz ve sağlam olduğu buradan belli.
imkutsal yazdı
ERKUNT TRAKTÖR Garantili Traktör Her Yerinden Yağ Kaçırıyor! Erkunt Traktör 2010 model 60 ' lık hidrolik kolları, kuyruk mili, kabin altı akla gelen tüm bağlantı yerlerinden aşırı derece yağ kaçırıyor. Traktörden yanık kokusu geliyor, fabrika ilgilenmiyor. Daha 300 saatte traktör böldürmek piyasasını bitirmek demek kimse ilgilenmiyor. Ne yapmalıyım?
mehmet yorgun yazdı
NEW HOLLAND Traktörün Fren Sistemi Güvenilir Değil! Ben 2011 model Tokat bayiinden 6556 S Newholland traktör aldım.Ancak bu traktörlerin fren sistemleri can güvenliği açısından güvenilir değil. 50 yaşlarındayım böyle bir firen sistemi görmedim buyurun ilk defa başıma geldi.Bizim ilçe genelinde 2010 ve 2011 model 6556 S Newholland marka traktörleri araştırdığımda bu iki yıla ait 2010 ve 2011 Model 6556 S lerde hepsinde aynı sorun var.
Bunu fabrika ne yapıyorsa yapsın.. Benim bilgime göre gerekirse bu serileri toplayıp tekrar kampana ve balataları değiştirmeleri gerek.Fabrika da zaten bu işin farkında.Şu anda çıkan aynı model traktörlerde balata 4 yaprak,bizimkilerde ise 3 yaprak acaba uyuşmazlık bundan mı acaba.Neyse en yakın zamanda yetkililerden ricam bu firen sistemine çare bulmalarını istiyorum.Acilen benim bu mesajıma yetkili Newholland üreticilerden çare bulmalarını bildirir gereğinin yapılmasının arz ederim.
çapraz yazdı
NEW HOLLAND Marş Dinamosu Traktörümün Yanmasına Sebep Oldu! Geçen yıl Ekim ayında aldığım New Holland td80 intercool marka traktörüm Temmuz ayında balya bağlayıp eve geldim. Saat 22:30 sıralarında traktörü kapının önüne park ettim, anahtarları aldım el freni çekik halde bıraktım. Gece saat 02:00 gibi traktör durduğu yerde marş dinamosu kendiliğinden marşa basarak önündeki demir giriş kapısını yıkıp bahçenin içerisinde ki pullukların üzerinden geçerek daha ileride ki traktör arka kepçesine takılarak ve daha ileri gidemediği için marş motorunun olduğu yerde kendisini zorlaması sonucu ateş alarak yanmaya başlamıştır.
Tesadüf eseri yoldan geçen bir şahsın yangını fark edip bize bildirmesi sonucu yangını söndürdük; fakat traktörün %35 - %40 bölümü tamamen yandı. Traktörümüze fabrikanın teknik elemanları gelerek inceleme yapıp rapor tuttu onlarda yangına marş dinamosunun sebep olduğunu söylediler. Bana herhangi bir açıklamada bulunmadılar beni direkt kasko şirketiyle muhatap ettiler ve traktörün serviste tamir olacağını söylediler; fakat 3 aydır traktörün parçaları gelmediğinden veya yanlış geldiğinden dolayı tam iş sezonunda beni mağdur ettiler.
Bu mağduriyetin zararı 10.000 ile 15.000 TL ' ye mal oldu. Daha hala traktörümün tamiri bitmemekle birlikte zararım artıyor hiçbir fabrika yetkilisi ve satın almış olduğum bayi bu olayla ilgilenmemiştir. Benim bu zararımın karşılanması ve traktörümün bir an önce yapılarak bana teslim edilmesini New Holland fabrikasından istiyorum.