Ynt: ERKUNT ALACAKLARA TAVSİYELER
Fabrikanın telefon numarası zaten internet sitesinde yazıyor, isteyen herkes istediği zaman istediği bölüm ile irtibata geçebilir, buraya numarayı yazdım diyerek güven kazanmaya çalışman birşey ifade etmez. Açık söyleyeyim, senin samimiyetinden şüphe duymaya başladım.
Senden ricam, traktörünün şasi numarasını bana özelden mesaj at, ben de traktöründe şimdiye kadar ne arızalar çıkmış, hangi parçalar değiştirilmiş bir bakayım. Daha önce de servisin pulluk düşüş hızını dahi ayarlamayı bilmediğini söylemiştin, servisin adını sordum, cevap vermedin. Satışsonrası bölümünde çalışmadığım için hangi parçaların garanti kapsamına girip girmediğini net olarak bilmiyorum, ama garanti kapsamında mazot pompası fabrikada değiştirilen traktörler gördüm. Diğer parçaların da garantiye girdiğini, 'kederci' adlı arkadaşın tecrübelerinden görebiliyoruz.
Fabrikanın telefon numarası zaten internet sitesinde yazıyor, isteyen herkes istediği zaman istediği bölüm ile irtibata geçebilir, buraya numarayı yazdım diyerek güven kazanmaya çalışman birşey ifade etmez. Açık söyleyeyim, senin samimiyetinden şüphe duymaya başladım.
tura30 link=topic=43384.msg399466#msg399466 date=1305298871' Alıntı:bizde yalan yok numarayıda verdim..
Senden ricam, traktörünün şasi numarasını bana özelden mesaj at, ben de traktöründe şimdiye kadar ne arızalar çıkmış, hangi parçalar değiştirilmiş bir bakayım. Daha önce de servisin pulluk düşüş hızını dahi ayarlamayı bilmediğini söylemiştin, servisin adını sordum, cevap vermedin. Satışsonrası bölümünde çalışmadığım için hangi parçaların garanti kapsamına girip girmediğini net olarak bilmiyorum, ama garanti kapsamında mazot pompası fabrikada değiştirilen traktörler gördüm. Diğer parçaların da garantiye girdiğini, 'kederci' adlı arkadaşın tecrübelerinden görebiliyoruz.
tura30 link=topic=43384.msg399247#msg399247 date=1305272021' Alıntı:Erkunt alacaklara benim tavsiyeler..
pazarlık etdin firmadan alırken şase numarasını al üzerinde bulundur çünkü başka traktr getirmekteler..kayseri bayisi
Faprika yetkilisinin bizzat azında duyduklarımı anlatıyım
karanti kapsamına neler girer...
mazot pompası arızalandı karanti kapsamına girmez (bahane hazır mazo)
traktrü aldıktan belli bir süre sonra aküde tekerde teyipte elektrik aksamında arıza sorun var faprika sorumlu deil karanti kapsamına girmez..
deprej balatası fren balatasında ilk 300,400 saat üzerinde bir sorun oldu balata bitdi fren balatasını yemiş karanti kapsamına girmiyor..
devirdayım kayişi kopmuş karanti kapsamına girmiyor..
karanti kapsamına girmeyen ürünlerde eve çağırdında servis geldinde yol üçreti el emeni vatandaşdan almakta..karanti kapsamına yanlızca motor aksamı şanzıman karanti kapsamına girmekte..bunu faprika ödemekte
üzülerek bir erkunt kullanıcısı olarak almak isdeyenlere tafsiye vermek insanlık görevim..
bana inanmayan varsa size faprikanın telini veriyim ordan yetkili ile konuşun: 0 312 267 44 88
nev hollant aldınızda bunların hiçbir sorunuyla karşılaşmazsınız
bizzat onuda araştırdım yol üçreti dahil bütün arızaları faprika üslenmiş durumda..
EKSİKLERİM VARSA DİYER ERKUNCU ARKADAŞLARDA ANLATIRSA ALACAK ARKADAŞLAR ANLATSIN..
Anlatsınki bu sesimizi bir faprika yetkili si duyar paramız başka ülkelere gitmesin diye verdim paranın karşılında nevhollant kullanıcıs gibi insan gibi deyer görürüz..karantina ya bütün mallarından sorumlu olurlar...