ERKUNT AĞLADI BEEE :)) tD75 D ---ERKUNT 80 .4 LÜKS ÇEKİŞMESİ....

Ynt: ERKUNT AĞLADI BEEE :)) tD75 D ---ERKUNT 80 .4 LÜKS ÇEKİŞMESİ....

massey_288 link=topic=61211.msg676997#msg676997 date=1357059685' Alıntı:
erkuntçular kendilerine teslli olsun diye bi kaç hileli video çekiyolar hepsi bu ben ikisinide kullandım biz köyümüzde biriylr beraber 4 çeker almaya karar verdik ben dedim nh o dedi erkunt tama dedik 2 tane 80.4 lüks aldık 2012 mart ayında ben hiç menmun kalmadım sattım nh td100d aldım o arkadaş ise motor ucuza gidiyo diye tekrar çaresiz bi şekilde takasa girerek kıymet 90 aldı şimdi arkadaş benimkinide kullnıyo erkuntuda ama erkunttan menmun değil satıp td 100 d alacak bu na ne diyeceksiniz
sana diyeceklerim var da kız-*sw var işte anladın sen

neden sinirlendinki şimdi bak bu zamana karşı erkunta hiç bi laf etmedim ama bu son olaylar canımı sıktı yav td 75 çekti işte niye kabullenmiyonuz biz kıymet 90 çektiğinde bişey dedikmi ha o bi hiç lafı içinde kusura bakma sinirden yazdım herkesin malı kendine iyidir ayrıca senin erkuntta hayırlı olsun

massey_288 link=topic=61211.msg677000#msg677000 date=1357060232' Alıntı:
neden sinirlendinki şimdi bak bu zamana karşı erkunta hiç bi laf etmedim ama bu son olaylar canımı sıktı yav td 75 çekti işte niye kabullenmiyonuz biz kıymet 90 çektiğinde bişey dedikmi ha o bi hiç lafı içinde kusura bakma sinirden yazdım herkesin malı kendine iyidir ayrıca senin erkuntta hayırlı olsun
ben hiç sinirlenmedim de sana gülüyorum o karikatürü temsili koydum. ne gerek var bu kadar karalamaya.bilioruniz ki erkunt o boyutu geçti.yani hiçmiş falan boyutunu geçti çünkü tutuldu.artık erkunttaki lokal eksiklikler üzerine değerlendirme yapsak daha iyi olmaz mı? ' ' erkunt büsbütün kötü ' ' bu lafa kim inanır sen de inanmıyorsun ama söylüyorsun gerek yok artık bu tartışmalara . AMA de ki şurası şöyle şurası böyle eyvallah yani karalamadan farklı bir şeyler söyle ki işe yarasın.

aglama duvarını geçti bu konu
azönce yazdıgım msjı taraflı yazdıgımı düşünen bazı kişiler hemen savunma pozisyonu aldı sop-*-sa
açık ve net olan iki şey VAR
birincisi TRAKTÖR ÇEKİŞMELERİ BOŞ İŞLER
ikinciside bu konudaki çekişmede mavi kırmızıyı çekmiş iki traktörün arasına giren adam iki elini havaya kaldırmış olayı bitirmiş galip mavi kırmızının şöförününde yenilen pehlivan olayı olmuş psikolojisi, bozlumuş zuha-*-s

Traktör alırken

0 KALİTE VE Fiyat çelişkisi

1 YAKIT

2 GÜÇ

3 ÇEKİŞ

4 KONFOR

KONFORU SON SIRADA YAZIYORUM CUNKU TARLADA ÇİFT SURUCEKSINIZ SONUCTA FAZLA BIR SEY BEKLEMEYIN .

Ben Tümosan dıyorum cunku yakıtı az cekısı fazla tmm konfor yok olabılır ama tarlada ne yapcan konforu fiyatı da kalıtesıne gore ıyı bence.Şuanlık boyle bir karar var aldım diğer yerlı malları bır atılım yapmadıkça.

NoT: Tabiki Bahçe Serileri ıcın konusuyorum tarla modellerı hariç :)

Sonuç olarak erkunt çekti mi hiç bişey olmuyo
ama çekilince kıyamet kopuyor
ben bunu anladım bazı erkuntçulardan bakın hepsinden demiyorum bazılarından
kıymet 90 td100d yi çekti bişey dedik mi demekdik erkuntçular bazıları hepsi değil erkuntu öve öve bitiremediler
biz nh çılar sesimizi çıkardık mı hyr ama erkunt çekilince kıyamet kopuyor
şu ana kadar sustum ama söylemeden edemicem erkunt çekişmelerinde çoğunu erkunt bayi yapıyo erkunt bayi yaptıgına göre erkunt çekicek başka traktörün çekmesi değil
ama erkunt çekilen yada berabere kalan videolarını erkunt kullanan çiftçiler yapıyor
bayinin videolarından gaza gelip çekiştiriyorlar sonuç ya kaybediyorlar ya berabere
ben buna kaç kere şahit oldum kim ne derse desin

benim traktorum 75 beygir hepsi beni çekişmede çeker erkunt tumo nh her ne varsa ama eşek benim eşem kimsenin kapısına salmıyosa bana yeter bide şu var iş yaparken markadan çok üstündeki şöföre bakarım ben yakıt zaman ve güzel iş direksiyondakina baglıdır yeni traktorler çıktı herkes kendini plot zannediyo 135 likle 1000 dönüm çevireni bilirim ben

para yok tarla yosa 75 hp tek çeker
para çok tarla yosa 75 hp çiftçeker
para çok tarla çok sa 90 hp çift çeker
para çok tarla çok akıl yoksa 100 hp ve üstü çift çeker alır bizim çiftçimiz
ondan sonrada arka arkaya takar birbirine sallar Canım memleketimin güzel çiftçileri 100 hp üstü olanlar kızmasın şaka sadecee

pekmezkafa link=topic=61211.msg677238#msg677238 date=1357070958' Alıntı:
para yok tarla yosa 75 hp tek çeker
para çok tarla yosa 75 hp çiftçeker
para çok tarla çok sa 90 hp çift çeker
para çok tarla çok akıl yoksa 100 hp ve üstü çift çeker alır bizim çiftçimiz
ondan sonrada arka arkaya takar birbirine sallar Canım memleketimin güzel çiftçileri 100 hp üstü olanlar kızmasın şaka sadecee
Biz bu kategorinin dışında kalmışız, 62 hp tek çeker,üstüne birde ince teker.:D

Fiat_Junior link=topic=61211.msg676996#msg676996 date=1357059581' Alıntı:
Arkadaşlar traktör çekiştirmeyle güç belli olmaz .Bunu ilk önce kafanıza sokun Bizim köyde 100 lük john deere ile Yan koyden
95 lik Landını rex ı top sahasında cekıstırdık Landını Cektı bir sey demıyoruz cekebılır Cunku landını agır motor .. Fuarda John deere Yetkılı bayısının Genel muduruyle konustum Bana ne dedı bılıyor musunuz Ben o motoru 65 lık motorla cekmessem ***** dedi bu motoru ben acarım(genıs lastık takarım dıngılı mesafe aralıgını uzatırım) lastıklere su basarım gıderım o motoru orda aglatırım dedi traktor cekıstırmeyle guc bellı olmaz dedi kalıte onemlı dedı bır mal alıyorsanız dedı omurluk olmalı dedi Şimdi demek ıstedıgım nokta su Koyde bızım bı bayır var o bayırı ben junıor ile romorkla 4 ıle cıkıyorum bi gün yayayım landını 75 rex geldı Benı aldı adam O bayırı landını bos motor olmasına ragmen 3 e dustu anlamadım gitti :) Traktor alırken cekıstırerek kara verıyorsanız yanılıyorsunuz ...
Traktörelrin vitesinin adına bakma, 3 le gitti, 5 le gitti diye.Önemli olan hızdır. her traktörün vites hızı aynı değildir. Bunu yanyana aynı devirde giderek yada katalogdan anlayabilirsin. Aynı devirde 30 km/h yapan bir 60 hp lik traktörle ile 27 km/h yapan 60 hp lik bir başka traktör arasındaki fark yavaş gidenin lehine oransal olarak 66hp ye tekabül ediyor. Ama kabaca baksak 3 km/h den ne olacak deriz.

ya arkadaşlar, bişeyler yazarken dikkat edin. o senin (hiç) dediğin makine ile evini geçindiren tarlasını süren var. o dam alınmazmı sana sövmezmi. birde junıor kardeş ikide bir ( kafanıza sokun) kelimesini kullanmassan sevinirim, emrivaki yapmana gerek yok.. yine diyorum 3 - 5 kişi olaya balıklama dalıp, tahrik edici cümleler kurup, sonrada celallenmeyin diyorsunuz. mümkünmü.saygımı yitirtmeyin.