ERKUNT AĞLADI BEEE :)) tD75 D ---ERKUNT 80 .4 LÜKS ÇEKİŞMESİ....

Ynt: ERKUNT AĞLADI BEEE :)) tD75 D ---ERKUNT 80 .4 LÜKS ÇEKİŞMESİ....

noo-*-s Erkuntla Bİr alıp veremedıgım yok arkadaşlar lutfen yanlıs anlamayın ... Sadece video yu paylaştım ... :)

wood link=topic=61211.msg676886#msg676886 date=1357049795' Alıntı:
Bu başlıgı açan arkadaş darılmasın ama erkuntu kötülemiyorum diyor 4-5 gün içinde foruma en az 3-4 tane erkunt çekişme videosu attı.

o benimde dikattimi çekiyor çekmiyor değil ama bu konular defalarca açıldı izledik tartıştık başlığı değiştirip değiştirip aynı konuları açmakdan ne anlıyorlar anlamıyorum ...

çekse ne var çekilse ne var yani.....

erkunt çekilirse newholland sana mazotu 2 liradanmı verecek erkunt çekse bize ne yani

bu yöneticer ne iş yapıyor kardeşim görmüyormusunuz böylesi aynı konuları açanları neden uyarmıyorsunuz yani yada kilit atmıyorsunuz

o onu çeker o onu gecer ne kadar meraklısınız yav bu işler adam yüz kilo sen 60 kilosun tartıya çıksan denk gelirmisin illa 60 kiloluk adam 100 kilo olanı dövsün isterin imkanı varmı bunu herkes çapını bilecek hacı

Fiat_Junior link=topic=61211.msg676914#msg676914 date=1357053349' Alıntı:
;D ;D noo-*-s amacımız forum uyelerını bılgılendırmek. :)

kardeş bu bir bilgi değil bilgi vereceksen bilmediğimiz bir tarım aleti yada bitkisi hakkında yada başka bir şey hakkında bilgi vermektir senin marka karalama yada övme yada birilerine sataşmakdan başka bir şey değil....

bide 70 75 beygir motor alıp 80 90 hatta 100 hp ye kafa tuttu diyenler var gülüyom sadece boyun kadar don giyersin abilerden uzak dur başına iş açarsın traktorun arkası dagılr yosa

bu konuların kesin çözümü ne biliyormusunuz

sitemizin çalışkan ve herkonuda uzman olan yetkilileri yöneticileri

traktör çekişme vdeolarını ve şu şunu çekermi bu bunu çeker mi başlıgıyla açılan konu ve videoları kökten yasaklayacak yanni kısaca bu sitede çekişme videosu ve muhabbeti yapılmayacak yoksa bu işin çözümü yok
yasaklanmazsa nolur
isteyen istedigi videoyu yükler isteyen istedigi traktörü över bu ve buna benzer sorunlarda yaşanmaya devam eder

Ark daşlar merak edıyorum Erkuntun cekısme vıdeolarında (ERKUNT ' un CEKTIKLERINDE) yanı nıye bu tur yorumları yapmıyorsunuz ????

Çekince === iyi

Çekilince === Kötü

Arkadaşlar lutfen objektıf olun :)

Yorumunuzu yaparken OBJEKtİF bakın olaylara

NoT: Bu arada amacım Erkunt ' u kotulemek değil sadece bir video paylaştım Bu arada Erkunt alıcagımız traktör lıstesınde başlarda Bunu Kafanıza sokun ErkunT kullanıcıları ERKUNT a Bİr düşmanlıgım YOK !!!!

göz var nizam var.Daha neyin objektifliginden bahsediliyor anlayamadım.Neyse daha fazla uzatmıycam.

YAVUZ_13 link=topic=61211.msg676944#msg676944 date=1357056365' Alıntı:
bu konuların kesin çözümü ne biliyormusunuz

sitemizin çalışkan ve herkonuda uzman olan yetkilileri yöneticileri

traktör çekişme vdeolarını ve şu şunu çekermi bu bunu çeker mi başlıgıyla açılan konu ve videoları kökten yasaklayacak yanni kısaca bu sitede çekişme videosu ve muhabbeti yapılmayacak yoksa bu işin çözümü yok
yasaklanmazsa nolur
isteyen istedigi videoyu yükler isteyen istedigi traktörü över bu ve buna benzer sorunlarda yaşanmaya devam eder
Şu Anda Sitemizde Sizin Dediğiniz Gibi Çekişme Videoları Paylaşımının Yasaklanması Durumu Yok...
Sitede Herkes İstediği Yere İstediğini Paylaşabilir, Site Kuralları Çerçevesinde İstediği Tartışmayı Yapabilir...

Biz burda kufur mu ettık ? hakaret mı ettık ? Suclamada mı bulunduk ? Tacız mı EEttık ? Tecavuz mu ettık ?

Sadece Videoyu paylastık o zaman erkuntun Cektıgı Videolarıda kaldırın nıye onlara bır sey demıyorsunuz ???

Hala anlamadınız dimi :( cahil insanlar topluluğu bunlar traktörlere yazık değil mi ya ne kadar zorlanıyorlar onlar gidin abi takın pullukları girin tarlaya çekişme videoları koymayın benim düşüncem bu en ağır traktör çeker bunu hala anlamıyorsunuz çekişme videolarıyla kirletiyorsunuz forumu .

Aşırı bilgili,kültürlü,elit bazı üyelerimiz halen forum ne demek anlamakta sıkıntılı olduklarını rahatlıkla görüyoruz.Bu forumda kurallar dahilinde istenilen konu açılır,isteyen bakar yorum yapar isteyen yapmaz.Girmeyin çekişme konularına,çok mu zor acaba ?

Ayrıca bırakın artık şu çekişme videolarını falan,site üyelerini bilgilendiriyormuş :) Bunlar sadece eğlence amaçlı olabilir gerisi fasa fiso.Eğer ki bu videolara itibar edip de şu marka iyidir diye gidip alan varsa aklından şüphe ederim.

Traktör cekıstırmeye bende karşıyım, Kardeş hatta soyle bır gercekte var hem hep şunu savunurum guclu olan degıl agır olana ceker ,ben sadece ınternette gezınırken ızledıgım bır vıdeo yu paylastım bunun bu kadar abartılmasındakı sebebi anlamıyorum.

Lutfen yorum yaparken forum kurallarına uygun bir sekılde yaparsan sevınırız.

delihan link=topic=61211.msg676567#msg676567 date=1356992835' Alıntı:
konu resmen erkunt karalama adına açılmış ama herşey ortada :) diyecek söz yok yeni yılda ki ilk yorumlarımız ve sadece gülüyorum :)) vaybe erkunt neymişsin sen öyle :)
arkadaşım erkunt çekince karalma olmuyoda nh çekincemi karalama oluyo biraz mantıklı olalım kıymet 90 td100 ü çekince bişey demiyonuz erkunt çekti yavvvv şimdi niye demiyonuz nh çekti diye erkunt boş bi traktör bizim köyde var 90 lık bendede td 100 var kantara çıktık o benden 100 kilo ağır ama ben çektim nasıl oluyo şöför benden usta bunlar boş laf erkunt bir hiç

Arkadaşlar traktör çekiştirmeyle güç belli olmaz .Bunu ilk önce kafanıza sokun Bizim köyde 100 lük john deere ile Yan koyden
95 lik Landını rex ı top sahasında cekıstırdık Landını Cektı bir sey demıyoruz cekebılır Cunku landını agır motor .. Fuarda John deere Yetkılı bayısının Genel muduruyle konustum Bana ne dedı bılıyor musunuz Ben o motoru 65 lık motorla cekmessem ***** dedi bu motoru ben acarım(genıs lastık takarım dıngılı mesafe aralıgını uzatırım) lastıklere su basarım gıderım o motoru orda aglatırım dedi traktor cekıstırmeyle guc bellı olmaz dedi kalıte onemlı dedı bır mal alıyorsanız dedı omurluk olmalı dedi Şimdi demek ıstedıgım nokta su Koyde bızım bı bayır var o bayırı ben junıor ile romorkla 4 ıle cıkıyorum bi gün yayayım landını 75 rex geldı Benı aldı adam O bayırı landını bos motor olmasına ragmen 3 e dustu anlamadım gitti :) Traktor alırken cekıstırerek kara verıyorsanız yanılıyorsunuz ...

Not: Ben sadece makara olsun maksat muhabbet olsun dıye ınternette ızledıgım bır vıdeo paylaştım.

erkuntçular kendilerine teslli olsun diye bi kaç hileli video çekiyolar hepsi bu ben ikisinide kullandım biz köyümüzde biriylr beraber 4 çeker almaya karar verdik ben dedim nh o dedi erkunt tama dedik 2 tane 80.4 lüks aldık 2012 mart ayında ben hiç menmun kalmadım sattım nh td100d aldım o arkadaş ise motor ucuza gidiyo diye tekrar çaresiz bi şekilde takasa girerek kıymet 90 aldı şimdi arkadaş benimkinide kullnıyo erkuntuda ama erkunttan menmun değil satıp td 100 d alacak bu na ne diyeceksiniz

massey_288 link=topic=61211.msg676992#msg676992 date=1357059296' Alıntı:
arkadaşım erkunt çekince karalma olmuyoda nh çekincemi karalama oluyo biraz mantıklı olalım kıymet 90 td100 ü çekince bişey demiyonuz erkunt çekti yavvvv şimdi niye demiyonuz nh çekti diye erkunt boş bi traktör bizim köyde var 90 lık bendede td 100 var kantara çıktık o benden 100 kilo ağır ama ben çektim nasıl oluyo şöför benden usta bunlar boş laf erkunt bir hiç
yaaa n büyük bir katkı sundun erkunt bir hiçmiş duydunuzmu erkuntçulr erkunt bir hiçmiş boşuna almışsınız