Ynt: ERKUNT 80T & UNIVERSAL 448 VE 445 KARSI..
videon için teşekkür ederim. Yeni paylaşımlarını bekliyoruz iyi günler.
videon için teşekkür ederim. Yeni paylaşımlarını bekliyoruz iyi günler.
sen bana mı laf atıyorsun kardeş sitenin sahibi gibi konuşmuşsun istediğim yorumu istediğim yerde yaparım bunuda sadece site yönetimi karışır kardeşmorrrrr link=topic=32157.msg287757#msg287757 date=1281089206' Alıntı:sen bu yorumlarla yalnız kalmaya devam edeceksin anlaşılan
bak arkadaş sana bir kalite gösteririm ama ne yaşınnı yazmışsın ne memleketini belki benden büyüksündür diye birşey demiyorum sabrımı zorlama bu sanal alemde seninle sidik yarıştırır gibi laf yarıştırmayada niyetim yok ben 15 yaşımdan beri çeltikçilik, pancarcılık ve kuru tarımın herçeşidini yapıyorum babam 3 sene önce rahmetli oldu ve bütün bu işler hepsi benim üzerimde dönüyor ben hangi tıraktörün nasıl çekiçeğini iyi bilirim ve ben erkunt düşmanıda değilim bunu benim mesajlarımı okuyarakta görebilirsinmorrrrr link=topic=32157.msg287936#msg287936 date=1281182413' Alıntı:istediğin yorumu tabiki yapabilirsin bunda hukuki yada idari bir problem yok ancak yaptığın yorum kaliteni ortaya koyuyor bunun farkında olarak yorum yaparsan daha iyi olur kardeşş